Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 11 January 2008 - 20:26
μολις φτασει 9 ουρες,τι θα γινει?
1) θα συνδιαστει με την αλεπου?
2) θα βγει η αλλεπου απο μεσα του κα ιαυτος θα πεθανει?
3) θα πεθανουν και οι 2 μιας και θα καταστραφει το "δοχειο"?

Posted 11 January 2008 - 20:26
move on god dammit .__.
Posted 11 January 2008 - 21:05
Αμα παει σε 9 ουρες χανει τελειως τον ελεγχο της δυναμης της αλεπους και πολυ πιθανον ο Naruto να μας αφηνει χρονους και η αλεπου να απελευθερωνεται.χμ..εγω αναρωτιεμαι..
Posted 11 January 2008 - 22:53
Posted 11 January 2008 - 22:56
απογοήτευση............ μπορούσε να είναι 3000 φορές καλύτερο... (και δεν έχω διαβάσει το manga)
(από πλευράς animation άψογο βέβαια, αλλά naruto χωρίς κατάλληλη μουσική υπόκρουση.. απλά ΔΕΝ είναι naruto!!!!
κρίμα
Posted 12 January 2008 - 00:38
Εγώ θα ψήφιζα το δεύτερο πάντως.χμ..εγω αναρωτιεμαι..
Μόνο εμένα δεν φαίνεται υπερβολικά αργός ο ρυθμός;re ηταν πολυ αργο το επεισοδειο υπερβολικα θα λεγα
Νομίζω πως κάποιοι από σας απλά προτιμάτε γενικότερα ροκιές οπότε τώρα που βάζει διαφορετικό style μουσικής μάλλον χαλιέστε. Εμένα πάντως δεν με πειράζει που δεν έχει ροκιές, απλά το soundtrack όπως συζητήθηκε και άλλη φορά είναι κάπως μονότονο. Δεν έχει τον δικό του χαρακτήρα κλπ.wth.... είμαι ο μόνος που θέλει να χώσει μια γερή φάπα σ'αυτόν που έκανε το music direction? μιλάμε ήταν για τα μπάζα!!! ΕΛΕΟΣ
που είναι οι μουσικές των δύο τελευταίων επεισοδίων τουλάχιστον? που είναι οι μεταλιές? WTF
απογοήτευση............ μπορούσε να είναι 3000 φορές καλύτερο... (και δεν έχω διαβάσει το manga)
(από πλευράς animation άψογο βέβαια, αλλά naruto χωρίς κατάλληλη μουσική υπόκρουση.. απλά ΔΕΝ είναι naruto!!!!)
κρίμαξενέρωσα απίστευτα..
Άντε στο επόμενο επεισόδιο έχουμε τα δάκρυα της Sakuraς. Άντε να δούμε λίγο κλάμα μπας και συγκινηθούμε και λιγάκι
Posted 12 January 2008 - 03:09
Οσο για την μουσικη, εγω εχω ξεχωρισει αρκετα κομματακια.Και οι ροκιες αλλα κυριως τα ορχηστρικα ειναι πολυ καλα.Προσεξτε ειδικα το κομματι που τα τεραστια χερια κυνηγανε τον Οροτσιμαρου, ειναι η μουσικη που παιζει και στο (ιστορικο πλεον) πρωτο 8αλεπτο στο Shippuden, e μην μου πειτε οτι δεν ειναι τουλαχιστον πολυ ωραιο;
Posted 12 January 2008 - 03:36

Posted 12 January 2008 - 03:45
Και εγώ το αναρωτήθηκα, αλλά ντάξει όλα τα άλλα που κάνει πιο λογικά είναι; Ο άνθρωπος κάνει manipulation of reality ένα πράγμαΕίναι μόνο δικιά μου απορία το πως είναι δυνατόν να κόβεται στη μέση και μετά να ξαναενώνεται ο Orochimaru;Δηλαδή τι πρέπει να του κάνεις για να πεθάνει;Πάντως το έχω πει και το ξαναλέω το στυλ μάχης του τα σπάει.Δεν αντέχω θα το πω.Μη το δείτε είναι μεγάλο spoiler και θα σας χαλάσει πολύ
Posted 12 January 2008 - 04:00
Οσον αφορα τον Οροτσιμαρου,τα λογια ειναι περιττα.Ενας απο τους καλυτερους χαρακτηρες σε anime που εχω δει γενικα.Τελεια και παυλα.
Posted 12 January 2008 - 04:46
Posted 12 January 2008 - 09:50
Posted 12 January 2008 - 12:03
Στο κατω κατω το ανιμε ειναι αυτο που καθυστερει κ μας τη σπαει, οχι το μανγκα
Posted 12 January 2008 - 12:43
Είναι μόνο δικιά μου απορία το πως είναι δυνατόν να κόβεται στη μέση και μετά να ξαναενώνεται ο Orochimaru;Δηλαδή τι πρέπει να του κάνεις για να πεθάνει;Πάντως το έχω πει και το ξαναλέω το στυλ μάχης του τα σπάει.Δεν αντέχω θα το πω.Μη το δείτε είναι μεγάλο spoiler και θα σας χαλάσει πολύ
Spoiler:
μην δειτε τα spoilers λεμε αλλa δεν καταλαβαινετε καi μετα φωναζετε
καλο ηταν το επεισοδιο, πιστη μεταφορα του chapter ( σαν ποσοτητα) και πολυ καλο το σχεδιο. και οι ροκιες χρειαζονται και οι μη ροκιες
αν και προτιμω τις ροκιες

This topic is locked