Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Matsu's Paintings!

• Please log in to reply
171 replies to this topic

#151 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 08 July 2008 - 12:19

Please give more... Πολύ όμορφα σχέδια, και περιμένουμε και άλλα.

#152 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 July 2008 - 22:51

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ειδικά αυτό είναι καταπληκτικό, μπράβο. :nod::nod::nod::nod::nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#153 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 12 July 2008 - 15:04

τα σχεδια σου ειναι τελεια!!!:oo:
εχουν πολλες λεπτομεριες και ειναι σχεδιασμενα με στυλο...ετσι οπως τα προτιμω και εγω τα σχεδια!!!!

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#154 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 23 July 2008 - 12:53

τα λογια ειναι περιτα:respect:
Posted Image

#155 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 24 July 2008 - 23:29

καταπληκτικη δουλεια...
με στυλο τα κανεις??μπραβο...

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#156 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 25 July 2008 - 08:56

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια παιδακια! Ξεκιναω με σκληρο μολυβι, και τα περναω μετα με μαυρο στυλο...οτι στυλο να'ναι αρκει να ειναι μαυρο..μετα σβηνω το μολυβι...θα ανεβασω και καποια που εχουν ολοκληρωθει τουλαχιστον σαν σκιαση παλι με στυλο.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#157 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 10 August 2008 - 20:43

Bump

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δικο σας..
Posted Image

#158 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 10 August 2008 - 21:10

Πολύ όμορφα σκιτσάκια...^^
2 πράμματα μόνο.
plzzz κάνε τα με μολύβι.
Και δοκίμασε τις γραφές σου να τις κάνεις έτσι:
Spoiler:

και όχι έτσι:
Spoiler:

Θα δείς θα είναι πιο κομψό στο μάτι...
Μπορείς να τις κάνεις τελείως κάθετες τοπικά...
Ωραίες σκιές πάντως..

#159 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 11 August 2008 - 12:48

Δεν καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι αλλα οκ...βαρεθηκα παντως το μολυβι, και επιασα στυλο.
Posted Image

#160 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 11 August 2008 - 16:45

Δεν καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι αλλα οκ...βαρεθηκα παντως το μολυβι, και επιασα στυλο.

Όταν κάνεις 1 βασικό σχήμα και το γεμίζεις με σκιά...
Πως κινήται το χέρι σου όταν το γεμίζεις?
Να μην φέρνεις κάθετες γραμμές μεταξύ τους μέσα στις σκιές...αυτό ήθελα να πω..
Πάντως σου προτηνα μολύβι γτ είναι πιο εύπλαστο πάνω στο χαρτί..πιστεύω θα έδειχνε πιο όμορφο...
Ίσως σου αρέσει το στυλό γτ είναι πιο έντονο..αν είναι έτσι τοτε δοκίμασε και κάνα μολύβι σκληράδας 6Β και πάνω..αν δεν έχεις δοκιμάσει..
keep it up..^^

#161 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 11 August 2008 - 17:51

Το στύλο έχει την ιδιαιτερότητα του...δεν είναι σαν το μολύβι ούτε σαν το μελάνι (έχω κανί άπυρα σχεδία στην ώρα τις φυσικής με στύλο για να μην με πάρει ο ύπνος) ! Δεν χρεαζετε να έχει παντού στύλο...τα φοτινα σιμια θα μπορούσαν να είναι και γυμνά ώστε να ξεχωρίζουν και άλλο από τα ποιο σκούρα...τολμισα και εκανα λιγο edit το σχεδιο σου φοτιζοντας καποια σιμια! Να σιμιοσω οτι τα ποιο φοτινα δεν θα επρεπε να υπαρχη καθολου στιλο και αυτο ειναι το ωρεο του...τουλαχιστο σε μενα ετσι μου αρεσι αλιος γινετε πολυ σκοτινο...
Matsu edited pic...απλος δεν μπορω να το εξηγησω με λογια Matsu σιγνομι...ειναι και πολυ προχιρα edited :/
Spoiler:

Posted Image

#162 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 12 August 2008 - 02:37

Όταν κάνεις 1 βασικό σχήμα και το γεμίζεις με σκιά...
Πως κινήται το χέρι σου όταν το γεμίζεις?
Να μην φέρνεις κάθετες γραμμές μεταξύ τους μέσα στις σκιές...αυτό ήθελα να πω..
Πάντως σου προτηνα μολύβι γτ είναι πιο εύπλαστο πάνω στο χαρτί..πιστεύω θα έδειχνε πιο όμορφο...
Ίσως σου αρέσει το στυλό γτ είναι πιο έντονο..αν είναι έτσι τοτε δοκίμασε και κάνα μολύβι σκληράδας 6Β και πάνω..αν δεν έχεις δοκιμάσει..
keep it up..^^

Καταλαβα τι λες, θα το δοκιμασω..οσο για το μολυβι..θα δεις 11 σελιδες πιο πισω, οτι εχω λιωσει στη φωτοσκιαση με μολυβι, και απλα βαρεθηκα...thanks παντως για τα σχολια..Neuro..οπως εμαθα στο ελευθερο σχεδιο στη σχολη, δεν υπαρχει ποτε καθαρο ασπρο σε ενα φωτοσκιασμενο σχεδιο...
Posted Image

#163 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 12 August 2008 - 09:03

Μμμμ ναι πάντα τσακώνομαι με την καθηγήτρια για αυτό το θέμα...αλλά εγώ δεν θα συμφωνήσω πότε με αυτό πες με πεισματάρη άλλα δεν μου αρέσει να μην υπαρχή καθαρό άσπρο. Τουλάχιστο όχι με κάποια υλικά...στο ελεύθερο σχέδιο ναι σύμφωνω άλλα εν μερί. Έμενα μου αρέσει να φαίνεται η αντίθεση και να ξεχωρίζουν οι όγκοι ... ναι δεν έχω ανεβάσει κάποιο τέτοιο σχέδιο για να το δείξω αλλά δεν έχω και scanner . Για μένα δεν υπαρχή σωστός τρόπος για να ζωγραφίζεις πάρα πόλους τρόπους για να ζωγραφίζεις! Το τι είναι σωστό το ξερή μόνο αυτός που σχεδιάζει και όχι κάποιος καθηγητής, ο καθηγητής απλός σου δείχνει τον δρόμο από εκεί και πέρα όλα εξαρτύονται από εσένα να ανοίξεις τα φτερά σου και να εξελεχτης παραπέρα. Αλλιώς σήμερα ακόμα θα ζωγραφίζαμε μόνο ρεαλιστικά και δεν θα είχαμε τον σουρεαλισμό και πολλά άλλα κινήματα...αυτά για το σωστό τρόπο σχεδιάσεις. Δοκίμασε μια φορά οπός σου προτινω με το στύλο άφησε εντελώς κενά κάποια σιμια και αν δεν σου αρέσει το αποτελεσμα βάλε χρώμα...εξαλου σε ολους μας αρεσουν διαφορετικα πραγματα. Παντος εμενα μου αρεσουν ολα σου τα σχεδια :wooi2:
Posted Image

#164 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 26 June 2012 - 11:14

Μου φαινεται σαν ψεμματα οτι απηχα 4 χρονια σχεδον, απο την ενεργο δραση... οχι τοσο της ζωγραφικης, οσο του ποσταρισματος :dazed: time flies που λενε..
Εκατσα και ξαναδιαβασα ολο το τοπικ απο την αρχη, μερικα πραγματα απο τοτε σαφως κι εχουν αλλαξει. Αλλα enough talking!!!! :burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Posted Image

#165 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 June 2012 - 11:23

*drool*

:if:

Ναι, ξέρω, πολύ εποικοδομητικό σχόλιο, αλλά δεν έχω τι να πω, πέραν του ότι μαζεύω λεφτά για να αγοράσω κάποτε κάποιο απ' αυτά.

Μην τα πουλήσεις όλα!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||