Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενική συζήτηση για τη μουσική...
Posted 16 February 2008 - 13:09

Posted 16 February 2008 - 13:15
ροκ καταθλιπτική μουσική δεν είναι ορισμός θα μπορούσε να είναι και τα
αλλά αν θες μιζέρια να γουστάρεις τράβα άκου Διάφανα κρίνα
Posted 16 February 2008 - 13:53
Επειδή υπήρχε ήδη θέμα για την emo μουσική...threads merged.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 16 February 2008 - 14:04
Posted 16 February 2008 - 14:11
Αν κ δεν ακουω πια τετοια μουσικη,θα σ πρωτηνω καποια π ακουγα παλια...καταθληπτικη με lyrics οχι τοσο αλλα θα αρεσουν σιγουρα...lost prophets... επισης οι simple plan δεν ειναι καταθληπτικοι....τετοιου ιδους συγκροτηματα εχω αρκετα να σ πω αν θες... τα καλυτερα για μενα...the all american rejects...jimmy eat wold---->swetness(best song)...αν θες κ αλλα pm me...ναι αλλα εγω ζητησα μοθσικη σιμφωνα με τισ προτιμισισ μου κ οχι γενικα και αοριστα για εμο μουσικι
Posted 16 February 2008 - 16:40
Να σου θυμίσω τον τίτλο που έβαλες;ναι αλλα εγω ζητησα μοθσικη σιμφωνα με τισ προτιμισισ μου κ οχι γενικα και αοριστα για εμο μουσικι

Επομένως επειδή υπάρχει ήδη έτοιμο θέμα το μετέφερα εκεί. Τώρα αν θες απλά καταθλιπτική μουσική κάποιου άλλου είδους γιατί δεν πετάγεσαι στο αντίστοιχο θέμα του κάθε είδους μουσικής να την ζητήσεις;
Edit: Πήγαινε καλύτερα στο http://www.anime.gr/forums/%CC%EF%F5%F3%E9%EA%DE/1890-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-%E3%E9%E1-%F4%E7-%EC%EF%F5%F3%E9%EA%DE.html και ρώτα εκεί.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 16 February 2008 - 17:13
Posted 16 February 2008 - 23:52
Posted 17 February 2008 - 01:25
Ιoanna-chan θα ρωτήσω την αδερφή μου και θα σου πω....
Posted 17 February 2008 - 01:35
Oι Nickelback δεν είναι καταθλιπτική μουσική, είναι αισχρή μουσική!
Δεν μιλάς σοβαρά!
Μια χαρά μουσικούλα έχουν,και παρόμοια με τα άλλα που ανέφερα...
Posted 19 February 2008 - 15:02
ω ναι.
Posted 19 February 2008 - 15:36
+1...τραγουδια π μ εκαναν πληση στον εγκεφαλο σε σημειο να σφηριζω τις μελοδιες τους χωρις να εχω παρει χαμπαρη τι κανω...ελεος...τραγουδια που ακουγονται συνεχεια και συνεχεια που στο τελος ο κοσμος τα αγαπαει αναγκαστηκα...αυτος ηταν ο πρωτος λογος...ο δευτερος...τα πιο πολλα τραγουδια τους ειναι για κοριτσακια...Σαν κατι μ@λαλιες που ακουγα παλια...ελεορ...Oι Nickelback δεν είναι καταθλιπτική μουσική, είναι αισχρή μουσική!
poets of the fall δεν τους ξερω αλλα τα αλλα 2 π προτηνες εντελος καμια σχεση...Αν θες πάντως αντίστοιχο είδος είναι οι 3 Doors Down,Nickelback,Poets of the Fall.
το αντιστοιχο των simple plan ειναι σιγουρα οι new found glory και οι sum41...και τετοιου ειδους τραγουδακια π συνηθως ακουγονται σε χαζοαμερικανικες ταινιες π παλια ειχα λιωσει να βλεπω....ελεορ αυτο το παρελθον μ...τ_τ
Posted 19 February 2008 - 16:24
ποσο "θεα" ειναι η τραγουδιαρα των Made Out Of Babies...
ω ναι.
ΕΙΝΑΙ! αλλα battle of mice επρεπε να πεις.

Posted 19 February 2008 - 16:25
αρχικα ηταν στους Made Out Of Babies και γιαυτο αναφερθηκε αυτο ως παραδειγμα.ΕΙΝΑΙ! αλλα battle of mice επρεπε να πεις.
επισης εκει ειναι πιο "ελευθερη" στο να κανει τα "δικα της".
Posted 19 February 2008 - 16:31
αρχικα ηταν στους Made Out Of Babies και γιαυτο αναφερθηκε αυτο ως παραδειγμα.
επισης εκει ειναι πιο "ελευθερη" στο να κανει τα "δικα της".
δε με νοιαζει απο που ξεκινησε! στους battles εκανε τα "δικα της"(και συμφωνεις μαζι μου εις βαθος).