Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γενική συζήτηση για τη μουσική...

• Please log in to reply
362 replies to this topic

#136 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 23:12

για να σχολιαζεις με τετοιο τροπο μαλλον ακους και εσυ τα "κλασσικα".
οποτε μην ακουσεις The Mass.

lol! το τί ακούω είναι άλλη ιστορία. Πάντως το γκρουπ δε μ αρέσει. Δε βρίσκω τίποτα ωραίο στα φωνητικά που ρεύονται στ' αυτιά μου και αυτοί έχουν και τέτοια, δε μου αρέσει η μονότονη ψευτοprogressive, δε μου αρέσει ο ήχος τους αν και πρέπει να τους αναγνωρίσω μια τρέλα στη σύνθεση, η οποία δεν είμαι σίγουρη ότι είναι θετική ή αποτέλεσμα της παράνοιας και της καφρίλας της εποχής μας...:stubborn:

#137 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 23:15

lol! το τί ακούω είναι άλλη ιστορία. Πάντως το γκρουπ δε μ αρέσει. Δε βρίσκω τίποτα ωραίο στα φωνητικά που ρεύονται στ' αυτιά μου και αυτοί έχουν και τέτοια, δε μου αρέσει η μονότονη (?!?!?!??!?!?) ψευτοprogressive, δε μου αρέσει ο ήχος τους αν και πρέπει να τους αναγνωρίσω μια τρέλα στη σύνθεση, η οποία δεν είμαι σίγουρη ότι είναι θετική ή αποτέλεσμα της παράνοιας και της καφρίλας της εποχής μας...:stubborn:

μαλλον δεν το ακουσες.
μαλλον.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#138 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 23:22

μαλλον δεν το ακουσες.
μαλλον.

Άκουσα όσο αντέξαν τ αυτάκια μου. Αν άκουγα παραπάνω θα έθετα σε κίνδυνο την λεπτή ακουστική αισθητική μου. :nosey: Αν θες progressive άκου rush και αν θες progressive metal άκου dream theater. Αν μετά επιμένεις ότι έχω άδικο τότε έχουμε εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων πράγμα θεμιτό..:drink:

#139 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 00:14

[FONT=Century Gothic][SIZE=3]λοιπον.
οποιος δεν ακουει Iced Earth,Iron Maiden,Metallica,Anathema,Katatonia,Manowar,Nightwish ,Linkin Park,System Of A Down ,KoRn και λοιπα "κλασικα" ας κατεβασει αρχικα δισκογραφια.(2 αλμπουμακια ζαχαρη)

Και γιατί παρακαλώ δεν μπορώ να ακούω και The mass και αυτές τις μπάντες?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#140 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 00:21

Και γιατί παρακαλώ δεν μπορώ να ακούω και The mass και αυτές τις μπάντες?

λειπει η λεξη μονο.
σωστη προταση :
οποιος δεν ακουει μονο Iced Earth,Iron Maiden,Metallica,Anathema,Katatonia,Manowar,Nightw ish ,Linkin Park,System Of A Down ,KoRn και λοιπα "κλασικα" ας κατεβασει αρχικα δισκογραφια.(2 αλμπουμακια ζαχαρη)

himawarinosekai πραγματικα εισαι μια αποκαλυψη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#141 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 00:29

Οι πρώτες ακροάσεις μου φέρνουν στο μυαλό Converge (όσο αφορά το κομμάτι Gas Pipe). Τώρα τα υπόλοιπα έχουν κάτι κάφρικο αλλά και ιδιαίτερο. Έχει και τεχνική μέσα, μάλιστα. Ώπα, τώρα μπήκε στο πρώτο λεπτό του Trapped Under An Ice σαξόφωνο (αν δεν κάνω λάθος). Πρέπει να τους λιώσω μου φαίνεται.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#142 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 00:37

himawarinosekai πραγματικα εισαι μια αποκαλυψη.

:hmmm: μ' έβρισες τώρα ή με ξεφορτώθηκες; :hmmm:

#143 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 01:14

Οι πρώτες ακροάσεις μου φέρνουν στο μυαλό Converge (όσο αφορά το κομμάτι Gas Pipe). Τώρα τα υπόλοιπα έχουν κάτι κάφρικο αλλά και ιδιαίτερο. Έχει και τεχνική μέσα, μάλιστα. Ώπα, τώρα μπήκε στο πρώτο λεπτό του Trapped Under An Ice σαξόφωνο (αν δεν κάνω λάθος). Πρέπει να τους λιώσω μου φαίνεται.

βασικα το myspace τους δεν ειναι απολυτα αντιπροσωπευτικο.
πιστεψε με οι δισκοι εχουν ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερο υλικο μεσα.
ναι εχουν σαξοφωνο.Ο τραγουδιστης τους παιζει.
βασικα αν δεν εχεις περασει αρκετες ωρες ακουγοντας Mike Patton's mentallity and his influenced artists οπως και John Zorn λογικο να μην μπορεις να "χωνεψεις" αυτο που ακους.

επισης μονο για σενα πυραμιδα μιας και τρεφεις μια συμπαθεια στις ιαπωνικες μπαντες τσακο και δαυτους.
MySpace.com - BIRUSHANAH (US TOUR Photo Up!!) - Osaka - Experimental / Japanese Classic Music / Progressive - www.myspace.com/birushanah

οι ιδιοι περιγραφουν τους εαυτους τους ως : Experimental / Japanese Classic Music / Progressive
και δεν μπορω να πω οτι αντιλεγω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 03:36

επειδη ειμαι ταμπελακιας. το προγκρεσιβ να το αφησετε στη θεση του.
"υποκειμενικα μιλωντας" προγκρεσιβ μεταλ ειναι οι Behold... The Arctopus, οι Blotted Science, οι Spastic Ink, οι Spiral Architect, οι Twisted Into Form και αλλα τετοια καλουδια.
οι κριμ θιατερ ειναι μεηνστριμ προγκ, ας τους αφησουμε κι αυτους μηπως βγαλουν κανα μετροπολις πτ3 και δουμε ασπρη μερα.

@πομ οι δε μασσ ειναι γνωστες. οπαδοι Γιακουζα, αλλα γνωστες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 08:16

Το μόνο Mainstream album των Theater ήταν το Scenes from a memory....Από πότε είναι mainstream οι πειραματισμοί; κλαψ!
Eίναι τα ντραμς του Portnoy mainstream? :if: Ή μήπως επειδή έχουν και mainstream επιρροές γίνονται και οι ίδιοι; Και γιατί έμεινες στο Μετρόπολις; Έβγαλαν κι άλλα καλά μετά...:sigh2:

#146 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 10:21

200 καμμενους?
μηπως μονο αυτοι οι 200 ανοιξαν τα αυτια τους και δεν εχουν "δισκογραφια των 100mp3" (ρησπεκτ στον illy).
εννοειται το οτι λεω εδω το υποστηριζω.
αφου αυτη ειναι η γνωμη ΜΟΥ,αμα εσυ εχεις αλλη ,δικαιωμα σου.πες την.
αν ειναι αντιθετη ,οκ.δεν πεθανε και κανεις.

Β.
υπαρχει επιχειρημα.
οτι αυτες οι μπαντες βγαζουν το εφαπαξ τους στην ελλαδα.
ναι κανονικα.
οταν εχω τους σκορπιονς να ρχονται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,τους αηρον μεηντεν που ερχοταν οποτε το φεγγαρι ειχε ευθυγραμιση με τον Ωριονα και πλεον ερχονται για ψυλου πηδημα -οταν καλλιτεχνικα εχουν παρει την κατηφορα προ πολλου- ναι ρε δεν θα παω.
θα παω στους Mono,Ιsis, Red Sparrowes,Disfear ,και ενα σωρο μπαντες που ζουν τον δημιουργικοτητα τους και δεν επαναπαυονται στα περασμενα μεγαλεια τους και την επιτυχια ενος δισκου (βλεπε WASP,Whitesnake και λοιπα γεροντια).
διαμαρτηρηθηκα οταν ηρθαν οι Mastodon ή oι Tool ?(σε κατι εκτος τιμης)
oχι.
λοιπον αμα θελεις εσυ να πηγαινεις αηρον μεηντεν πηγαινε.
ναι καλα θα περασεις.
και γω καλα θα περασω βλεποντας ενα dvd τους ή ακουγοντας ενα λαηβ cd (που δεν το κανω πια αφου τοσα χρονια τα χω μαθει πατερ ημων)

την επομενη φορα που ο Μητσος θα σου πει οτι θα παει σε μια αντεργκραου συναυλια -και εχει εισητηριο προσιτο ,πηγαινε μαζι του.
μονο να δεις τι "βρισκουμε" και υποστηριζουμε οτι λεμε.

το φέρνω από εδώ γιατί είναι πιο σχετικό παρά στις συναυλίες...

Δεν αντιλέγω...
Σε αυτό που κολλάω είναι το "ακούς Maiden, είσαι κολλημένος δε ξέρεις"

Ο Μήτσος για να με τσιγκλίσει να ακούσω κάτι άλλο μου είπε "άκου ένα συγκρότημα που δικαιολογεί πραγματικά την ύπαρξη τριών κιθάρων". Μου κίνησε το ενδιαφέρον. Άκουσα, μου άρεσαν όλα καλά.
Αν μου έλεγε "τι να μας πουν τα παππουδέλια που βγάζουν το εφάπαξ τους εδώ, άκου Red Sparows να νοιώσεις" πιθανόν δε θα άκουγα...
Μπορείς να καταλάβεις από αυτό το παράδειγμα που είναι η ένσταση μου; Όχι ότι έχετε μια κάποια γνώμη για τους [καθε] "κλασσικούς" αλλά ότι αυτή είναι αφοριστική...

Όπως και για το ποια συναυλία θα πάω. Δουλίτσα έχω, αυτοκίνητο έχω, οι Offspring μου αρέσουν ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ; Επειδή ήρθαν τώρα και όχι πριν 10 χρόνια; Επειδή είναι εμπορικοί; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά...

Για mastodon / tool που λες... τώρα ότι έχουν έρθει στα καπάκια δεν είναι για τα χρήματα και πρόβατα οι Έλληνες; Μόνο για Maiden/Scorpions κτλ ισχύουν αυτά;

και για την κατηφόρα που λες... όταν στα αυτιά μου ακούω ένα μουσικό κομμάτι δε τσεκάρω χρονολογικά πότε βγήκε/ Μου αρέσει ; Καλώς... δεν πάει να ειναι και 20ετίας...

*ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πιο εύκολα. Σε καμία περίπτωση τα ποστ αυτά δεν είναι επιθετικά... συζήτηση γίνεται και θέλω να ακούσω γνώμες...

#147 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 13:23

Το μόνο Mainstream album των Theater ήταν το Scenes from a memory....Από πότε είναι mainstream οι πειραματισμοί; κλαψ!
Eίναι τα ντραμς του Portnoy mainstream? :if: Ή μήπως επειδή έχουν και mainstream επιρροές γίνονται και οι ίδιοι; Και γιατί έμεινες στο Μετρόπολις; Έβγαλαν κι άλλα καλά μετά...:sigh2:

κοιτα, ημουν φανμποης μεχρι το 2007(μεχρι το σιστεματικ δλδ).
το Μετροπολις πτ2 ειναι μεηστριμ σε πιο "κλειστους κυκλους". οι, καθαρα πειραματιζμοι ξεκινησαν απ'το σιξ ντιγκριζ(το οποιο και θεωρω πανεμορφο αλμπουμ).
Το ΤοΤ ηταν μια ενδειξη οτι "μπορουμε να παιξουμε και πιο σκληρα", "κατεβαζοντας τα πληκτρα", "αρα συναμα γινομαστε και πιο μεηνστριμ"(κι αυτο το αλμπουμ το αγαπω, για να ξυγουμαστε).
Στο Οκταβαριουμ αρχιζει το κακο την υποθεσης, εχοντας κομματαρεσ σαν το πανικ αττακ και το σακριφαηντ σανς, μου ξεκιναν με 2ο κομματι μια μπαλαντα(η οποια ειναι υπεραθλια) και συνεχιζουν με ενα κομματι απο Muse. το αλμπουμ το στηριζω και μεχρι σημερα, οτι ξεκιναει με "κοιλια" και γι'αυτο δεν εχει αγαπηθει απ'τον κοζμο.Για το σιστεματικ που ειναι καργα μεηνστριμ αλμπουμ, με πρωτο και καλυτερο το κομματι "φορσεηκεν", δεν θα κανω περαιτερω σχολιο.
Οπως ειδες δεν εμεινα στο Μετροπολις, το Μετροπολις ειναι το καλυτερο τους αλμπουμ και γενικα στην ιστορια της μουσικης δεν εχουν βγει πολλοι αντιπαλοι.
Ο Πορτνοη ειναι ενας παλιομαλακας και ναι! ενω ξερει το αντικειμενο, παιζει "επιφανειακα φανταζμαγορικα" για το κοινο αυτι, και ναι μαντεψε! αυτο θεωρειται μεηνστριμ.
Γι να τελειωνουμε οι θιατερ για το "ειδος του προγκ" που παιζουν ειναι μεηνστριμ, τα τευλευταια χρονια. Ο λογος ειναι απλος και κατανοητος πιστευω.
Οι θιατερ παλια συγκρινοντουσαν με τους Κουινσραηχ και τους Φεητς Γουορνινγ και τωρα βλεπεις LastFm τοπ "συγγενικες" μπαντς με τους ΤΟΥΛ .
Δημοσιευμένη  εικόνα

#148 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 14:44

Ο Πορτνοη ειναι ενας παλιομαλακας και ναι! ενω ξερει το αντικειμενο, παιζει "επιφανειακα φανταζμαγορικα" για το κοινο αυτι, και ναι μαντεψε! αυτο θεωρειται μεηνστριμ.
Οι θιατερ παλια συγκρινοντουσαν με τους Κουινσραηχ και τους Φεητς Γουορνινγ και τωρα βλεπεις LastFm τοπ "συγγενικες" μπαντς με τους ΤΟΥΛ .

Συμφωνώ με όλες τις αναλύσεις σου και επαυξάνω. Ο Πορτνόυ όμως ό,τι και να ναι δε μου φαίνεται ότι παίζει επιφανειακά. Μπορείς να πεις ότι κάνει φιγούρα, ότι τα ντράμς του είναι βαριά, ότι, ότι αλλά παίζει και η τεχνική του και οι ρυθμοί του ακούγονται πολύ καλοί στ αυτιά μου...
Τώρα μου λες ότι είναι mainstream μόνο τα τελευταία χρόνια και έχεις δίκιο σ' αυτό (μεγαλώνουν κι αυτοί..εδώ πάει να γίνει ο Σατριάνι mainstream...) αλλά μετά μου βάζεις μέσα τους Queensryche...Πόσα χρόνια έχουν που ζουν την παρακμή τους αυτοί οι κακόμοιροι και έχουν γίνει καραmainstream; απ' το operation mindcrime (το πρώτο λέω)...Μπερδεύτηκα τώρα...:nosey:

οταν εχω τους σκορπιονς να ρχονται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,τους αηρον μεηντεν που ερχοταν οποτε το φεγγαρι ειχε ευθυγραμιση με τον Ωριονα και πλεον ερχονται για ψυλου πηδημα -οταν καλλιτεχνικα εχουν παρει την κατηφορα προ πολλου- ναι ρε δεν θα παω.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι κλέψιμο! Εκμεταλλεύονται τους φαν που θα τρέξουν να τους δουν ακόμα και να φυσάν τη μύτη τους! Το βασικότερο όμως κατά τη γνώμη μου είναι το τί και πώς και πόσο θα παίξει ένα συγκρότημα σε συναυλία. (κι εδώ θα ξαναχώσω τους theater που παίζουν και πολύ ώρα και άρτιες εκτελέσεις των κομματιών τους!)
Όσο για την καλλιτεχνική κατηφόρα των maiden...τόσα χρόνια γράφει ο φουκαράς ο Harris....και πάλι αν σ' αρέσουν αξίζει να τους δεις γιατί δεν ξέρεις για πόσο θα τους βλέπεις ακόμα...Πες τους απλοϊκούς, πες τους εύκολους, πες τους ερασιτέχνες, άλλο γκρουπ με τον ήχο τους και τις απλές αλλά χαρακτηριστικές τους συνθέσεις δε θα βρεις.:congrats:

#149 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 16:51

Όπως και για το ποια συναυλία θα πάω. Δουλίτσα έχω, αυτοκίνητο έχω, οι Offspring μου αρέσουν ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ; Επειδή ήρθαν τώρα και όχι πριν 10 χρόνια; Επειδή είναι εμπορικοί; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά...

Για πολύ κόσμο όμως έχει αρκετή σημασία και ποια είναι η πρόθεση ενός μουσικού όταν γράφει μουσική ή όταν πάει για live, καθότι έτσι πολύς κόσμος μπορεί(?) να ξεχωρίσει κατά πόσο αυτό που ακούει είναι ''αυθεντικό'' και όχι προσπιητό, όχι ψεύτικο. Είναι γεγονός ότι οι περρισσότερες απο τις παλιές μπάντες του είδους με τόσο μεγάλη απήχηση συνήθως γράφουν μουσική/ παίζουν live καθαρά για οικονομικούς λόγους, για αυτό και κατά κύριο λόγο παίζουν μόνο γνωστά τους κομμάτια και η μουσική που γράφουν είναι απο όμοια μέχρι αντιγραφή παλιότερων κομματιών.
Οπότε με βάση αυτά πολλοί νιώθουν κορόιδα που τους ζητάνε να πληρώσουν 45 + ευρώ, που στο κάτω κάτω δεν φυτρώνουν και στα δέντρα, για να δούν κάποιους οι οποίοι ήρθαν να κάνουν καθαρά και μόνο τη δουλειά τους. Άσε που τις πιο πολλές φορές απλά βλέπεις το ίδιο ακριβώς πράγμα, π.χ. οι Maiden θα παίξουν ακριβώς τα ίδια τραγούδια με την προηγούμενη και την παραπροηγούμενη φορά, όχι κανένα Alexander the great για να πορωθεί ο μέσος οπαδός. Οπότε ακόμη και αν σου αρέσουν πολύ πιθανο να μην είσαι διατεθιμένος να δώσεις αυτά τα λεφτά αλλά να τα ποντάρεις αλλιώς.

Για mastodon / tool που λες... τώρα ότι έχουν έρθει στα καπάκια δεν είναι για τα χρήματα και πρόβατα οι Έλληνες; Μόνο για Maiden/Scorpions κτλ ισχύουν αυτά;

Όχι, δεν υσχίουν μόνο για αυτούς, όμως πιστεύω οι ίδιοι οι Maden/ Scorpions/ Deep Purle ή δεν ξέρω και 'γώ ποιος άλλος ευθύνεται που έτσι σκέφτεται το κοινό, με την στάση που κρατάνε απέναντι στη μουσική τους αλλά και το κοινό τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε απο ένα σημείο και μετά απλά επαναλαμβανόντουσαν και αντί να το καταλάβουν και να μας κάνουν τη τιμή να αποχωρήσουν με ψηλά το κεφάλι συνεχίσανε να βγάζουν ανέμπνευστα πράγματα. Μπορούσαν απλά να παίζουν live αν είναι να κάνουν τη κάβλα τους (συνγώμη για την έκφραση) αλλά όταν δεν υπάρχει έμπνευση, όταν αυτό που κυκλοφορείς είναι όμοιο με παλιότερα σου έργα,κτλ κάπου και το κοινό σε απαξιώνει. Πως να μην απαξιώσεις τον Ozzy όταν γίνετε ρεζίλι σε κάθε σκατοσόου στο Αμέρικα, ή τους Priest που ενώθηκαν με τον παλιό τραγουδιστή τους αφού είχαν ρίξει το βρισίδι του αιώνα, μόνο και μόνο επειδή η πορεία και των 2 ήταν καθοδική, ή τους Iced Earth που φέραν τον Barlow πίσω επειδή πήρανε την κατηφόρα και αυτοί, αφότου τον είχαν θάξει για τα καλά όταν έφυγε.

βασικα το myspace τους δεν ειναι απολυτα αντιπροσωπευτικο.
πιστεψε με οι δισκοι εχουν ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερο υλικο μεσα.
ναι εχουν σαξοφωνο.Ο τραγουδιστης τους παιζει.
βασικα αν δεν εχεις περασει αρκετες ωρες ακουγοντας Mike Patton's mentallity and his influenced artists οπως και John Zorn λογικο να μην μπορεις να "χωνεψεις" αυτο που ακους.

John Zorn δεν έχω ακούσει αλλά έχω λιώσει άλλους και άλλους. Εγώ πάντως ψήθηκα. Ευχαριστώ πολύ για τους γιαπωνέζους, καλοί ακούγονται.

Πάντως είναι δικιά μου εντύπωση ή οι Converge τελικά κάνανε πιο μεγάλη ζημιά απο τις περρισσότερες μπάντες που κυκλοφορούν εκεί έξω και παίζουν παρόμοια? Σχεδόν κάθε μπάντα του στύλ τους είναι τίγκα στις επιρροές απο δαύτους και μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#150 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 18:06

Πάντως είναι δικιά μου εντύπωση ή οι Converge τελικά κάνανε πιο μεγάλη ζημιά απο τις περρισσότερες μπάντες που κυκλοφορούν εκεί έξω και παίζουν παρόμοια?

οχι δεν ειναι δικια σου η εντυπωση, οι κονβερτζ ανοιξανε δικια τους σχολη.
αυτα να τα πεις σε κατι Τοξαδες που του φαινονται ανουσιοι, και που οι Ζαο ειναι πιο ενδιεφερουσα μπαντα. οι οποιοι ειναι εμφανεστατα επηρεασμενοι απο κονβερτζ.
Δημοσιευμένη  εικόνα