Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενική συζήτηση για τη μουσική...
Posted 27 November 2007 - 14:40
Posted 27 November 2007 - 18:31
wtf?Θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει καποιο αξιπιστο site me music news κυριως απο τον χωρο του rock alternative, nu metal , emo. Καποιο σαιτ που να εχει καθε μερα νεα, νεες κυκλοφοριες και γενικα διαφοραπραγματα. To rocking.gr καλο ειναι αλλα εχει πιο πολυ για βαρια metal...Eyxaristo
you live in the year 2001?
whatever.
BLABBERMOUTH.NET
Posted 27 November 2007 - 19:31
Punkrockvids.com - download live punk bands videos, ipod videos, video interviews, emo, pop-punk, indie, hcκαλη φαση....να ρωτησω κ κατι αλλο? Αυτο μπορει να ναι πιο απαιτιτηκο...Κατι ν αναφερεται σε punk-pop, emo.......Ξερεις, hawthorne heights, blink, simple plan,saosin, taking back sunday....Θα με βοηθουσε παρα πολυ
Ευχαριστω προκαταβολικα
Posted 28 November 2007 - 10:45
Posted 28 November 2007 - 11:30
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 28 November 2007 - 17:29
βασικα το emo ειναι το μοναδικο πραγμα που επρεπε να να ονομαζεται ετσι.Ρε παιδιά, υπάρχει και είδος μουσικής emo??...O_o
Οσοι ακουνε το μουσικο ιδιωμα ειναι "Scene".
Ειναι σαν να ακους Metal .και να λες οτι εισαι Metal και οχι Metal-ass.
πανω σβησ το λινκ.
ισως μπερδευτει κανεις και παει να μαθει νεα κλπ απο κει.
Posted 01 December 2007 - 03:08
Μιλάμε απλά για γκρουπάρα....

Posted 01 December 2007 - 21:00
Youtube Video
Μιλάμε απλά για γκρουπάρα....
the pippets rulez
βρες το τραγούδι I like a boy in uniform who likes a boy in uniform με το amv απο του Ouran High School you will love it.
πραγματικά είναι οι καλύτερες σε αυτό που κάνουν αν δεν είναι οι μοναδικές.

Posted 01 December 2007 - 21:04

Posted 02 December 2007 - 05:07
έβγαλαν οι Terror X Crew νέο cd?
Posted 01 February 2008 - 23:15
Ενιγουέι, μπάς και έχει πάρει το αυτί σας κανα καλό gothic band (γυναικεία/αντρικά φωνητικά whatever) και κανα καλό doom σε στύλ old-Anathema και έτσι;
Το πρώτο είναι πολύ γενικό το ξέρω, αλλά ξέρω σχετικά λίγα goth bands (πραγματικό γκοθ πάντα).
Θενκς ιν αντβάνς.
Posted 01 February 2008 - 23:20
Can we ask for music suggestions here? D:
Ενιγουέι, μπάς και έχει πάρει το αυτί σας κανα καλό gothic band (γυναικεία/αντρικά φωνητικά whatever) και κανα καλό doom σε στύλ old-Anathema και έτσι;
Το πρώτο είναι πολύ γενικό το ξέρω, αλλά ξέρω σχετικά λίγα goth bands (πραγματικό γκοθ πάντα).
Θενκς ιν αντβάνς.
Τοπ παλιοι Anathema-like μπαντα:Before The Rain.
απο γκοθιες εχω να προτεινω απλα απειρα.