Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γενική συζήτηση για τη μουσική...

• Please log in to reply
362 replies to this topic

#121 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 17:53

poets of the fall δεν τους ξερω αλλα τα αλλα 2 π προτηνες εντελος καμια σχεση...
το αντιστοιχο των simple plan ειναι σιγουρα οι new found glory και οι sum41...και τετοιου ειδους τραγουδακια π συνηθως ακουγονται σε χαζοαμερικανικες ταινιες π παλια ειχα λιωσει να βλεπω....ελεορ αυτο το παρελθον μ...τ_τ

A σωστός,λάθος μου είχα άλλο είδος μουσικής στο μυαλό μου ;p

#122 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 23:42

Σήμερα κυκλοφόρησε και το νέο CD των IN Flames στην Αμερική. Για να δούμε...

E5VV38U.jpg

#123 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 00:09

ήταν το δεύτερο η τρίτο cd το οποίο κατέβασα άκουσα 3 κομμάτια το βρήκα τόσο βαρετό και το διέγραψα

#124 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 02:17

Το κατέβασα και γω πριν μερικές μέρες, το άκουσα 3-4 φορές και μου φάνηκε τελείως ανέμπνευστο. Το μόνο που μου άρεσε λίγο ήταν το Alias και σε μερικά σημεία και το The Chosen Pessimist. Κατα τ'αλλα δεν μ'αρεσε καθόλου.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#125 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 09:20

το χω κανα μηνα κατεβαζμενο.
μαλαπερδα ειναι.
οπως τα προηγουμενα 2-3.
ενα δυο χιτακια και πολυ φιλλερ.
καριερα στο αμερικα δεν θελουν?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 12:49

Όντως, copy paste από το Come Clarity μου φαίνεται. Τα προηγούμενα δύο (Reroute to Remain και Soundtrack To your Escape) αν και διαφορετικά από το παλιό στυλ τους, δεν ήταν καθόλου άσχημα.

Κρίμα.

E5VV38U.jpg

#127 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 12:58

Ε, λογικό είναι κάποτε να στερεύει και η έμπνευση, ακόμη και για τη μπάντα που έβγαλε το Jester Race.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#128 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 13:00

Ε, λογικό είναι κάποτε να στερεύει και η έμπνευση, ακόμη και για τη μπάντα που έβγαλε το Jester Race.

σιγα το δισκο ρε μαν.
οι Tranquillity πηγαν τον ηχο μπροστα.
κυριως.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#129 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 13:55

CoLoNy_KaI_KsERo_PSoMi !

Δεν μου φαίνεται τόσο θέμα έμπνευσης, όσο εμπορευματοποίησης. Οι Dark Tranquillity ευτυχώς συνεχίζουν αξιόλογα.

E5VV38U.jpg

#130 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 13:57

CoLoNy_KaI_KsERo_PSoMi ! Δεν μου φαίνεται τόσο θέμα έμπνευσης, όσο εμπορευματοποίησης. Οι Dark Tranquillity ευτυχώς συνεχίζουν αξιόλογα.

δυστυχως βγαζουν τον ΙΔΙΟ δισκο χρονια τωρα omosch.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#131 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 14:02

σιγα το δισκο ρε μαν.
οι Tranquillity πηγαν τον ηχο μπροστα.
κυριως.

Δισκάρα ήταν το Jester Race. Καλοί και οι Dark Tranquility, πιο πειραματικοί, αλλά οι In flames το μετέφεραν σε πιο πολύ κόσμο το είδος. Και κάναν και εκείνοι τους πειραματισμούς που κολώσανε σε σημεία να κάνουν οι Dark Tranquility.

Btw, δεν είμαι οπαδός κανενός απο τους 2.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#132 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 14:02

δυστυχως βγαζουν τον ΙΔΙΟ δισκο χρονια τωρα omosch.

Από το να βγάζουν fillers, καλύτερα είναι :hahaha:

E5VV38U.jpg

#133 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 18:37

λοιπον.
οποιος δεν ακουει Iced Earth,Iron Maiden,Metallica,Anathema,Katatonia,Manowar,Nightwish ,Linkin Park,System Of A Down ,KoRn και λοιπα "κλασικα" ας κατεβασει αρχικα δισκογραφια.(2 αλμπουμακια ζαχαρη)
ακουστε ενδελεχως και απλα απολαυστε μια μπαντα που θα σας αφηκει με το πουλι στο χερι (αν εισαι γυναικα με κατι αλλο τελοςπαντω)

Βρειτε, ακουστε.
και μεινετε μαλακες με το τι παιζουν.
απλα οτι καλυτερο ακουσα εδω και καιρο μαζι με τους Torche(αν και τελειως αλλο πραμα)

the mass
MySpace.com - The Mass - OAKLAND, US - Metal / Punk / Experimental - www.myspace.com/themass

αν ακουτε αποκλειστικα ενα ειδος μουσικης αγνοηστε το παρων post.
'στω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#134 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 19:24

οποιος δεν ακουει Iced Earth,Iron Maiden,Metallica,Anathema,Katatonia,Manowar,Nightw ish ,Linkin Park,System Of A Down ,KoRn και λοιπα "κλασικα" ας κατεβασει αρχικα δισκογραφια

Αχ αχ αχ!!!! :erk:Είναι οι Park και οι Nightwish "κλασικοί";(τους υπόλοιπους δεν τους σχολιάζω!) Δεν σε σώζουν τα εισαγωγικά!!!! και μου τους βάζεις στην ίδια λίστα με τους maiden? Οι maiden είναι μια λίστα μόνοι τους! τί διαβάζω η γυναίκα και αρρωσταίνω χειρότερα; :ill2:

#135 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 22:43

Αχ αχ αχ!!!! :erk:Είναι οι Park και οι Nightwish "κλασικοί";(τους υπόλοιπους δεν τους σχολιάζω!) Δεν σε σώζουν τα εισαγωγικά!!!! και μου τους βάζεις στην ίδια λίστα με τους maiden? Οι maiden είναι μια λίστα μόνοι τους! τί διαβάζω η γυναίκα και αρρωσταίνω χειρότερα; :ill2:

για να σχολιαζεις με τετοιο τροπο μαλλον ακους και εσυ τα "κλασσικα".
οποτε μην ακουσεις The Mass.

Δημοσιευμένη  εικόνα