Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γενική συζήτηση για τη μουσική...

• Please log in to reply
362 replies to this topic

#106 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 16 February 2008 - 13:09

last days of humanity, ψαξε τους.
Posted Image

#107 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 February 2008 - 13:15

define emo

ροκ καταθλιπτική μουσική δεν είναι ορισμός θα μπορούσε να είναι και τα
αλλά αν θες μιζέρια να γουστάρεις τράβα άκου Διάφανα κρίνα

#108 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 16 February 2008 - 13:53

Αγαπητή Ioanna-chan σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς το search από εδώ και πέρα πριν δημιουργείς νέο θέμα.
Επειδή υπήρχε ήδη θέμα για την emo μουσική...threads merged.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#109 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 16 February 2008 - 14:04

ναι αλλα εγω ζητησα μοθσικη σιμφωνα με τισ προτιμισισ μου κ οχι γενικα και αοριστα για εμο μουσικι

#110 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 16 February 2008 - 14:11

ναι αλλα εγω ζητησα μοθσικη σιμφωνα με τισ προτιμισισ μου κ οχι γενικα και αοριστα για εμο μουσικι

Αν κ δεν ακουω πια τετοια μουσικη,θα σ πρωτηνω καποια π ακουγα παλια...καταθληπτικη με lyrics οχι τοσο αλλα θα αρεσουν σιγουρα...lost prophets... επισης οι simple plan δεν ειναι καταθληπτικοι....τετοιου ιδους συγκροτηματα εχω αρκετα να σ πω αν θες... τα καλυτερα για μενα...the all american rejects...jimmy eat wold---->swetness(best song)...αν θες κ αλλα pm me...

#111 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 16 February 2008 - 16:40

Να σου θυμίσω τον τίτλο που έβαλες;
Posted Image ψάχνοντας emo μουσική....
Επομένως επειδή υπάρχει ήδη έτοιμο θέμα το μετέφερα εκεί. Τώρα αν θες απλά καταθλιπτική μουσική κάποιου άλλου είδους γιατί δεν πετάγεσαι στο αντίστοιχο θέμα του κάθε είδους μουσικής να την ζητήσεις;
Edit: Πήγαινε καλύτερα στο http://www.anime.gr/forums/%CC%EF%F5%F3%E9%EA%DE/1890-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-%E3%E9%E1-%F4%E7-%EC%EF%F5%F3%E9%EA%DE.html και ρώτα εκεί.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#112 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 16 February 2008 - 17:13

AAAAAAAAA δεν μπορο να βρο θεμα που να μην το εχει πει αλλος!!!ε καλα δν πειραζει τορα σαφτο θα κολισουμε?προτινετε κ αλλα αν θελετε!!!

#113 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 16 February 2008 - 23:52

Κοίτα δεν νομίζω οι Simple Plan να θεωρούνται τόσο "καταθλιπτική" μουσική...Αν θες πάντως αντίστοιχο είδος είναι οι 3 Doors Down,Nickelback,Poets of the Fall.

#114 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 17 February 2008 - 01:25

Oι Nickelback δεν είναι καταθλιπτική μουσική, είναι αισχρή μουσική!
Ιoanna-chan θα ρωτήσω την αδερφή μου και θα σου πω....

#115 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 17 February 2008 - 01:35

Δεν μιλάς σοβαρά!
Μια χαρά μουσικούλα έχουν,και παρόμοια με τα άλλα που ανέφερα...

#116 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 19 February 2008 - 15:02

ποσο "θεα" ειναι η τραγουδιαρα των Made Out Of Babies...
ω ναι.

Posted Image

#117 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 19 February 2008 - 15:36

+1...τραγουδια π μ εκαναν πληση στον εγκεφαλο σε σημειο να σφηριζω τις μελοδιες τους χωρις να εχω παρει χαμπαρη τι κανω...ελεος...τραγουδια που ακουγονται συνεχεια και συνεχεια που στο τελος ο κοσμος τα αγαπαει αναγκαστηκα...αυτος ηταν ο πρωτος λογος...ο δευτερος...τα πιο πολλα τραγουδια τους ειναι για κοριτσακια...Σαν κατι μ@λαλιες που ακουγα παλια...ελεορ...

Αν θες πάντως αντίστοιχο είδος είναι οι 3 Doors Down,Nickelback,Poets of the Fall.

poets of the fall δεν τους ξερω αλλα τα αλλα 2 π προτηνες εντελος καμια σχεση...
το αντιστοιχο των simple plan ειναι σιγουρα οι new found glory και οι sum41...και τετοιου ειδους τραγουδακια π συνηθως ακουγονται σε χαζοαμερικανικες ταινιες π παλια ειχα λιωσει να βλεπω....ελεορ αυτο το παρελθον μ...τ_τ

#118 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 19 February 2008 - 16:24

ποσο "θεα" ειναι η τραγουδιαρα των Made Out Of Babies...
ω ναι.

ΕΙΝΑΙ! αλλα battle of mice επρεπε να πεις.
Posted Image

#119 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 19 February 2008 - 16:25

ΕΙΝΑΙ! αλλα battle of mice επρεπε να πεις.

αρχικα ηταν στους Made Out Of Babies και γιαυτο αναφερθηκε αυτο ως παραδειγμα.
επισης εκει ειναι πιο "ελευθερη" στο να κανει τα "δικα της".

Posted Image

#120 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 19 February 2008 - 16:31

αρχικα ηταν στους Made Out Of Babies και γιαυτο αναφερθηκε αυτο ως παραδειγμα.
επισης εκει ειναι πιο "ελευθερη" στο να κανει τα "δικα της".

δε με νοιαζει απο που ξεκινησε! στους battles εκανε τα "δικα της"(και συμφωνεις μαζι μου εις βαθος).
Posted Image