Φτιάσε ένα τοπ τέν και τραβάω για d/ling.απο γκοθιες εχω να προτεινω απλα απειρα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενική συζήτηση για τη μουσική...
Posted 01 February 2008 - 23:21
Posted 01 February 2008 - 23:36
Φτιάσε ένα τοπ τέν και τραβάω για d/ling.
- Lacrimas Profundere (τα πρωτα τους σαν παλιοι Anathema.τα πιο καινουρια ειναι goth n roll.)
- SinamΩre (Φινλανδοι // goth rock.)
- Draconian (Σουηδοι // Doom Death τα ντεμος τους/ Gothic Doom πλεον )
- London After Midnight (Αμερικανοι // 3 δισκοι / Gothic rock | Darkwave )
- Agalloch (Αμερικανοι // θεοι.απο black/death/doom/ambient/gothic )
- Anachronia (δεν ξερω απο που ειναι // γκοθιαριδες με γυναικια-κυριως- vocals )
- Saturnus (Σουηδοι // doom death με πολλα gothic στοιχεια.γαμα*ε)
- Madder Mortem ( Νορβηγοι // Gothic / avant garde / doom πολυ καταθληψη γενικα.γυναικια φωνητικα )
- Virgin Black ( Αυστραλοι // Απιστευτη μπανταρα και ας ειναι γοτθοι και γελοιοι εμφανησιακα-οχι οσο οι London after Midnight at least)
- Diary Of Dreams (Γερμανοι // τρομερος τραγουδιστης.σκοτεινες ατμοσφαιρες.ομορφες συνθεσεις.ακουσε τους.)
Posted 01 February 2008 - 23:37
Όχι γκόθικ αλλά αξίζουν παρά τα χρόνια τους νομίζω.
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 04 February 2008 - 08:33
Agalloch μου έβαλε ο λαστεφέμης όταν του ζήτησα να παίξει σχετικούς με Primordial... και μου έκαναν εντύπωση. Αφού είναι και ΡοΜ-approved, τότε να προχωρήσω σε περαιτέρω ψάξιμο...
Posted 04 February 2008 - 12:45
αχα...
Agalloch μου έβαλε ο λαστεφέμης όταν του ζήτησα να παίξει σχετικούς με Primordial... και μου έκαναν εντύπωση. Αφού είναι και ΡοΜ-approved, τότε να προχωρήσω σε περαιτέρω ψάξιμο...
κοιτα να δεις που τελικα ο "λογος" μου εχει και creditibilty~~~~~~~>!?!
lulz.
οι συγκεκριμενοι ειναι καπως ιδιαιτεροι.θυμιζουν τα παντα αλλα και τιποτα.
και οπως ειπα και στον Θειο,καλο ειναι να τους ξεκινησεις αναποδα.
δηλαδη ακουγοντας τη δισκογραφια τους απο το πιο προσφατο στο πιο παλιο.
Posted 04 February 2008 - 12:45
αχα...
αρχιζεις απ'αυτο:

Posted 04 February 2008 - 16:31
Posted 04 February 2008 - 16:34

<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 04 February 2008 - 16:41
γιατί να αρχίσει απο το ποιο πρόσφατο? :S
γιατι εχει μεσα το Not Unlike The Waves!

Posted 04 February 2008 - 16:45
Posted 04 February 2008 - 17:00
Πάντως εγώ αυτό το καιρό την έχω καταβρεί με πιο παλιά ακούσματα,π.χ. Nevermore στα 2 πρώτα άλμπουμ.Μιλάμε για γκρουπάρα,απλά.Αυτοί αλήθεια ζούνε και σχεδιάζουνε να βγάλουν κανά δίσκο ή μπά?

Posted 04 February 2008 - 17:03
και έρχονται και στο Ελλάντα
Posted 04 February 2008 - 17:07
Clan of Xymox.
lol που τους θυμηθηκες εχω το ομοτιτλο album συμπαθιτικο ηταν οταν το ειχα ακουσει αν κ δεν ειμαι του ειδους
Nevermore προωπικα προτιμω το πρωτο! Κλασσικες αξιες...
Δεν τους εχω δει ποτε live ισως ειναι ευκαιρια, αν και δεν εχω την καψα που ειχα πιο παλια που ημουνα φουλ πορωμενος
<3 Μρ Αγιου-Μανια