Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γενική συζήτηση για τη μουσική...

• Please log in to reply
362 replies to this topic

#316 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 April 2011 - 15:23

black οχι?:blingeye2:

Posted Image

Προτυνω με τα χιλια helloween(power-heavy),rapsody(power),slayer(thrash αλλα βαρυ),manowar(power),και αν θες κατι λιγο διαφορετικο nightwish που ειναι symphonic αλλα εχει στοιχεια epic!(τελικα highlights σου πα αλλα οπως και να'χει ελπιζω να βοηθησα λιγο:ureshii:)

Ολα αυτά που είπες ακούω+ άλλα λίγα :P Βασικά Helloween δεν έχω ακούσει πολλά , ώρα να τους ψάξω λίγο!'

Κατι που ξεκιναει απο το power και ακροβατει ωραια αναμεσα στα υπολοιπα, ειναι οι gamma Ray. Γενικα τους γουσταρουν και μη powerαδες.

Παντως εχει πιο σχετικο θρεντ αν θες για μεταλ.

Meh , δεν μου πολυ άρεσαν οι Gamma Ray , δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με τράβαγαν καθόλου ενώ έχω ακούσει πολλά γι αυτούς....

Δεν θέλω μόνο για μέταλ , γι'αυτό πόσταρα εδώ :P (hard rock is the key here:tensai: )

v4kFmx.png

#317 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 April 2011 - 15:36

Λολ , και αυτό το θρεντ κατέληξε στη μέταλ; Αφού έχουμε ειδικό θρεντ για αυτή βρε παιδιά!

Να πω κ εγώ το άσχετό μου. Έβγαλε η Amanda Palmer και 2ο videoclip για το νέο cd της το οποίο όχι μόνο δεν έχω αγοράσει ακόμα, αλλά δεν έχω καταφέρει καν να το ακούσω.
Το έχει ακούσει κανείς να πει γνώμες;

Posted Image

#318 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 03 April 2011 - 15:45

Schoolwave γνώμες??
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#319 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 03 April 2011 - 15:55

Λολ , και αυτό το θρεντ κατέληξε στη μέταλ; Αφού έχουμε ειδικό θρεντ για αυτή βρε παιδιά!

Να πω κ εγώ το άσχετό μου. Έβγαλε η Amanda Palmer και 2ο videoclip για το νέο cd της το οποίο όχι μόνο δεν έχω αγοράσει ακόμα, αλλά δεν έχω καταφέρει καν να το ακούσω.
Το έχει ακούσει κανείς να πει γνώμες;

Nαι

Ειναι πολύ

Spoiler:

BoredForLife, ακομακαι ετσι, πολυ περισσοτερος κοσμος υπαρχει να σε βοηθησει στο αλλο θρεντ. προφανες νομιζω.

stasou%2520mygdala.jpg

#320 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 April 2011 - 16:02

ok ok , πάω εκεί να ρωτίσω :P

v4kFmx.png

#321 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 20 April 2011 - 12:48

Δεν βρηκα αλλο thread να το γραψω οποτε το γραφω εδω...

Youtube Video

Καινουριο τραγουδι των Korn,το οποιο ειναι βασικα metal μαζι με techno,και λεγεται οτι θα ειναι στο επομενο τους cd.Προσωπικα ελπιζω να ακουσουμε κατι καλυτερο απο το Korn lll.

#322 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 10 May 2011 - 08:06

Έχω καεί με το Insurgentes, το πρώτο solo album του Steven Wilson:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=D_Smc75NTSA[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BClzBQmZZBc[/YOUTUBE]

Αν έβαζα όλα τα κομμάτια που μου αρέσουν από αυτό το CD θα γέμιζα μια σελίδα! Βρείτε το οπωσδήποτε (υπάρχει ολόκληρο και στο Grooveshark).

Πώς γίνεται ό,τι πιάνει ο Wilson να γίνεται χρυσάφι; Έλεος πια!
Posted Image

#323 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 10 May 2011 - 14:14

Έχω καεί με το Insurgentes, το πρώτο solo album του Steven Wilson:

Youtube Video

Youtube Video

Αν έβαζα όλα τα κομμάτια που μου αρέσουν από αυτό το CD θα γέμιζα μια σελίδα! Βρείτε το οπωσδήποτε (υπάρχει ολόκληρο και στο Grooveshark).

Πώς γίνεται ό,τι πιάνει ο Wilson να γίνεται χρυσάφι; Έλεος πια!

So true.Ο άνθρωπος είναι απίστευτος.
Το insurgentes είναι διαφορετικό απ'ό,τι έχει κάνει στα (πολλά) projects του.
Να αναμένεις τον δίσκο του με τον Akerfeldt.Θα μας στείλουν πάλι.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#324 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 10 May 2011 - 15:00

So true.Ο άνθρωπος είναι απίστευτος.
Το insurgentes είναι διαφορετικό απ'ό,τι έχει κάνει στα (πολλά) projects του.
Να αναμένεις τον δίσκο του με τον Akerfeldt.Θα μας στείλουν πάλι.

Διαφορετικό, ή ίσως λίγο από όλα. Ο ίδιος άλλωστε λέει πως ό,τι έχει κάνει είναι λίγο "Steven Wilson" όμως το Insurgentes είναι 100% αγνό, ακατέργαστο Steven goodness. ^^P

Ναι! Ξέρω για την συνεργασία! Αλλά όπως λένε, δεν θα είναι ούτε μέταλ, ούτε τίποτα το οποίο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτούς. Δεν είναι καν σίγουροι ότι θα μας αρέσει. Makes you wonder what this Storm Corrosion might produce.
Posted Image

#325 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 10 May 2011 - 16:48

Διαφορετικό, ή ίσως λίγο από όλα. Ο ίδιος άλλωστε λέει πως ό,τι έχει κάνει είναι λίγο "Steven Wilson" όμως το Insurgentes είναι 100% αγνό, ακατέργαστο Steven goodness. ^^P

Ναι! Ξέρω για την συνεργασία! Αλλά όπως λένε, δεν θα είναι ούτε μέταλ, ούτε τίποτα το οποίο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από αυτούς. Δεν είναι καν σίγουροι ότι θα μας αρέσει. Makes you wonder what this Storm Corrosion might produce.

Κοίτα,καλύπτουν τα νώτα τους....ο Akerfeldt είναι metal to the core,οι fans του δε νομίζω να μπορούν να τον φανταστούν σε κάτι άλλο.Για μένα,ό,τι είδος και να είναι πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.2 μουσικά μυαλά μαζί,πώς θα μπορούσαν να δώσουν κάτι που να μην είναι? /fangirl mode off.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#326 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 May 2011 - 17:01

http://www.youtube.com/user/AsianDream2011#p/p

να πάτε στο μεταλ thread σας να τα πείτε αυτά

#327 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 10 May 2011 - 18:29

Πάρε για να μην φωνάζεις. Λυπάμαι που δεν μπορώ να παρέχω Κορεατισούλες Hi5... :ζ

[media]http://www.youtube.com/watch?v=WNiD9M59FQE[/media]
Posted Image

#328 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 29 May 2011 - 19:40

Παιδια σε πια κατηγορια θα βαζατε τραγουδια χαλαρωτικα που σε ταξιδευουν. Βγαλμενα καπως απο φαντασυ ταινια/παιχνιδια.

Εννοω τραγουδια σαν αυτο.

Spoiler:

ή αυτο

Spoiler:

ή αυτο

Spoiler:

Και επισης αν ξερετε αλλα τραγουδια αυτου του ειδους.

#329 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 01 June 2011 - 12:52

όλα τα τραγούδια της enya είναι σ'αυτό το στυλ!μπορείς επίσης να ακούσεις loreena mckennitt,soundrack lord of the rings.Rene aubry και yann tiersen είναι επίσης πολύ καλοί αλλά οχί στο ίδιο στυλ ακριβώς;)

#330 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 12 July 2011 - 05:06

Ένα αυτό (σας αφορά ΟΛΟΥΣ):

Youtube Video

Δεύτερο αυτό:

Youtube Video

και έχω την τιμή να σας καλωσορίσω στον αλλοπρόσαλο κόσμο του Mike Patton. Τα λόγια είναι φτωχά.

ΕΔΙΤ: όποιος αναφέρει την λέξη "metal" έχει δώρο ένα ζευγάρι μπατονέττες.
Posted Image