Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενική συζήτηση για τη μουσική...
Posted 28 June 2013 - 20:28
Άκου επίσης το Memories In My Head EP, καθώς και τα albums Anno Domini High Definition και Shrine of the New Generation Slaves.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 October 2013 - 13:35
Προσθέτω στα υπέροχα, φανταστικά και καταπληκτικά πράγματα που έγιναν το 2013 όσον αφορά την μουσική το καινούργιο album των The Head And The Heart (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
I'm drowning in a sea of excitement και είναι υπέροχο.
Posted 23 January 2014 - 20:34
Posted 01 February 2014 - 00:49
2013 για μένα ήταν η χρονιά της Neo Seoul ...(korean neo soul) και των Daft Punk
εννοείται άκουσα μόνο λίγα άλμπουμ και μέσα σε αυτά ήταν οι Daft Punk με το νέο τους άλμπουμ
καθώς και ο Bruno Mars, χάρηκα που είδα την Ευρωπαική χορευτική σκηνή να κερδίζει έδαφος.
στον Τροικανό θα πω απλά...πως κανέις δεν μπορεί να γίνει σαν τον Αζίζ...o Αζίζ είνιαι ο Μπιγιονσές της βουλγαρίας.
είμαι σίγουρη πως με το να ακούω Zion T και κορεάτικη μουσική έχασα ιστορικά τραγούδια αλλά δε βαριέσαι εδώ και καιρό αποφάσισα πως αυτός ο κόσμος έχει πολύ μουσικη και εγώ πολύ λίγο χρόνο. too many songs so little time...bitches.
Posted 01 March 2014 - 18:21
Θα ηθελα να μαθω το ονομα ενως τραγουδιου ομως τα μονα στοιχεια που εχω ειναι ο ρυθμος και νομιζω οτι πρεπει να ειναι rock κομματι, ο ρυθμος παει καπως ετσι: τάτα ταρατάου τατάρα τάρα τα τα. οποιος νομιζει πως ξερει πιο ειναι ας μου πει ευχαριστω
Posted 01 March 2014 - 18:45
Πες μου οτι δεν trollαρεις.
please.
Posted 21 March 2014 - 00:02
Οεοεοεοεεε τους αγαπώώώ~~
0neΖ φίλε μου, λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω να μπορεί κανένας να σε βοηθήσει με τα στοιχεία που έδωσες :Ρ
Posted 21 March 2014 - 00:05
Θα ηθελα να μαθω το ονομα ενως τραγουδιου ομως τα μονα στοιχεια που εχω ειναι ο ρυθμος και νομιζω οτι πρεπει να ειναι rock κομματι, ο ρυθμος παει καπως ετσι: τάτα ταρατάου τατάρα τάρα τα τα. οποιος νομιζει πως ξερει πιο ειναι ας μου πει ευχαριστω
Από ποιο όργανο παίζεται αυτός ο ρυθμός;
Posted 21 March 2014 - 00:11
Επίσης το τι ακριβώς συμβολίζει το ου του ταρατάου, το τι περίπου ήχο είχε (ροκ, ποπ κτλ), το αν ξέρεις ποιας χρονιάς είναι (πρόσφατο/παλιό) και άλλες πληροφορίες :Ρ
Posted 21 March 2014 - 00:22
Επίσης το τι ακριβώς συμβολίζει το ου του ταρατάου, το τι περίπου ήχο είχε (ροκ, ποπ κτλ), το αν ξέρεις ποιας χρονιάς είναι (πρόσφατο/παλιό) και άλλες πληροφορίες :Ρ
Παιδί μου το άου συμβολίζει το legato, εμπνέεται και από τον πόνο που κάποιες φορές μπορεί να προκαλέσει.
Posted 21 March 2014 - 16:00
Παιδί μου το άου συμβολίζει το legato, εμπνέεται και από τον πόνο που κάποιες φορές μπορεί να προκαλέσει.
Μεγάλα διαστήματα στο πιάνο φάση; Ευχαριστώ για την διαφώτιση, πλησιάζω ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση του τραγουδιού τώρα.
Posted 09 June 2014 - 16:53
http://www.npr.org/2014/06/08/318582149/first-listen-boris-noise
Early stream του νέου δίσκου των Boris
Posted 26 June 2014 - 23:00
Το παρακάτω κομμάτι είναι από ένα ενδιαφέρον σχήμα που έτυχε να ακούσω πρόσφατα. Mου έκανε αρκετά καλή εντύπωση οπότε σκέφτηκα να το μοιραστώ. Το συγκρότημα ονομάζετε Gravitysays_i και είναι Έλληνες. Νομίζω έχουν φτιάξει κάτι αξιόλογο που αξίζει μιας ακρόασης.
Για όσους θέλουνε να μάθουνε και παραπάνω πράγματα σχετικά υπάρχει ένα επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ της ΝΕΤ <Εις αύριον τα σπουδαία> στο οποίο μιλάνε και εκείνους και την δουλεία τους. Link
Posted 29 August 2014 - 02:57
Scott O))) > ψωμί
Μην ποστάρετε γιατί είναι το 15ο ποστ της σελίδας δεν πρέπει να χαθεί κλειδώστε το θρεντ μθσιψ ισ οωερ
Edited by Putin, 29 August 2014 - 02:57.