Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#1351 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 30 January 2013 - 12:34

The official website for the Code Geass: Akito the Exiled video series announced on Tuesday that the second volume has been delayed from this spring to this summer. The website also presented a new piece of key visual art. The anime's production committee apologized for the delay and said that the release date and other details will be announced on the home page and Twitter account as soon as they are decided.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-01-29/code-geass/akito-the-exiled-no.2-delayed-until-summer

Το καλοκαίρι ξανά και αν. Αργεί ο δεύτερος Ακίτος.

#1352 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 18 May 2014 - 11:14

wow! Πολυ νεκρα επεσα εδω μεσα.Τι εγινε ρε παιδια?

Ασχολειται κανεις με το Code Geass Oz The Reflection? Εγω ξεκινησα προσφατα να διαβαζω το manga που ακολουθει την ιστορια της Oldrin Zevon και μεχρι στιγμης οσο και αν εψαξα δε βρηκα καποιο thread αφιερωμενο σε αυτο.Πουθενα.Τιποτα.Λες και δε το διαβαζει κανεις αλλος στο κοσμο.Γι'αυτο ειπα να δοκιμασω και τη τυχη εδω.Θελω να σχολιασω τα τεκταινομενα και δε μπορω :cry5:

"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#1353 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 18 May 2014 - 12:06

wow! Πολυ νεκρα επεσα εδω μεσα.Τι εγινε ρε παιδια?

Ασχολειται κανεις με το Code Geass Oz The Reflection? Εγω ξεκινησα προσφατα να διαβαζω το manga που ακολουθει την ιστορια της Oldrin Zevon και μεχρι στιγμης οσο και αν εψαξα δε βρηκα καποιο thread αφιερωμενο σε αυτο.Πουθενα.Τιποτα.Λες και δε το διαβαζει κανεις αλλος στο κοσμο.Γι'αυτο ειπα να δοκιμασω και τη τυχη εδω.Θελω να σχολιασω τα τεκταινομενα και δε μπορω :cry5:

Δεν το ειχα στα υποψι μου. Θα του ρίξω μια ματιά και θα επανελθω!

#1354 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 posts

Posted 20 May 2014 - 20:23

By the way,μηπως γνωριζει κανεις απο που μπορω να κατεβασω το picture drama Oz The Reflection που εδιναν μαζι με το Newtype Ace vol.17? Εχω βρει 2 torrents αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν seeders.Το καλο ειναι οτι στο τελος του vol.2 του manga ειχαν το script απο το drama.Ειναι η ιστορια της 88ης πριγκιπισσας της Britannia,Marybell Mel Britannia.Το διαβασα αλλα πολυ θα ηθελα να το ακουσω επισης.

#1355 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 20 May 2014 - 21:54

By the way,μηπως γνωριζει κανεις απο που μπορω να κατεβασω το picture drama Oz The Reflection που εδιναν μαζι με το Newtype Ace vol.17? Εχω βρει 2 torrents αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν seeders.Το καλο ειναι οτι στο τελος του vol.2 του manga ειχαν το script απο το drama.Ειναι η ιστορια της 88ης πριγκιπισσας της Britannia,Marybell Mel Britannia.Το διαβασα αλλα πολυ θα ηθελα να το ακουσω επισης.

Ας αποφευγουμε συζητησεις για torrent κλπ. Εν συντομια να δεν το βρεις στο bakabt μου φαινεται απιθανο μετα. Ριξε μια ματια και σε shareware.

Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#1356 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 posts

Posted 26 May 2014 - 23:09

NO!NO!NOOOOOOOOOOO!

http://www.kdramastars.com/articles/22984/20140524/code-geass-oz-reflection-manga-releases-fifth-final-chapter-july.htm

Ειλικρινα δε μπορω να το πιστεψω.Με στενοχωρησε ιδιαιτερα αυτη η ειδηση.Το εχω λατρεψει το συγκεκριμενο manga.Τωρα διαβαζω τον τεταρτο τομο και ευχαριστιεμαι καθε σελιδα.Ενα παραπονο εχω μονο.Λιγοτερο fan service δε θα εβλαπτε.

#1357 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 posts

Posted 04 August 2014 - 11:41

Και εκει που νομιζα οτι δεν υπαρχει ελπιδα για συνεχεια...

http://jamieme.com/new-code-geass-oz-the-reflection-02-manga-incoming/

Στις 26 Αυγουστου ξεκιναει το δευτερο μερος του manga :yahoo:

Ακομη περιμενω τον πεμπτο και τελευταιο τομο του part 1.Ηταν να κυκλοφορησει μεσα στον Ιουλιο αλλα ακομα τιποτα.

#1358 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 posts

Posted 30 December 2014 - 23:13

Το Code Geass Oz The Reflection 02 διαδραματιζεται στην Area 24 (former Spain) στην οποια ειναι Κυβερνητης η Marybell Mel Britannia (88η Πριγκιπισα).

Επισης,ανακοινωθηκαν οι ημερομηνιες για το τριτο και τεταρτο OVA του Akito the Exiled.Μαιος 2015 το τριτο και Ιουλιος 2015 το τεταρτο.

#1359 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 posts

Posted 13 December 2015 - 21:36

Έχει ανέβει το τέταρτο OVA Boukoku no Akito σε BDRip και raw και με υπότιτλους.

Ανέβηκε επίσης και το picture drama που συνόδευε το τέταρτο OVA.

#1360 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 27 November 2016 - 15:52

Ότι να 'ναι

http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-11-27/code-geass-gets-new-sequel-and-anime-compilation-film-trilogy/.109224

#1361 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 28 November 2016 - 11:19

Μάλλον ήρθε καιρός να τα δω!  :riiight:

rsrGbGx.gif

#1362 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 29 November 2016 - 19:27

Άκουσα οτι μπορεί και να πρόκειται για spin-off , μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;

#1363 november27

november27

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 28 March 2017 - 19:13

Μάλλον θα βγεί όντως 3 Σεζον :x3:

http://www.dailymotion.com/video/x5638ya_code-geass-lelouch-of-the-revival-pv_tv

#1364 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 29 March 2017 - 20:54

Οι σκηνές που φαίνονται μάλλον είναι από recap ταινίες αλλά ναι απ' ότι φαίνεται πάει για τρίτη σεζόν.

http://fandom.wikia.com/articles/fans-can-rejoice-code-geass-returns-season-3

rsrGbGx.gif

#1365 november27

november27

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 31 March 2017 - 15:20

Είδα κάτι σκηνές που δεν έχουν ξανα παιχτεί (πχ

Anyway,μέχρι να βγει επίσημη ημερονημία.... καλό Πάσχα :P