Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#121 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 06 April 2008 - 23:32

Εγώ την πρώτη την έχω από GG. Τώρα κατεβάζω το καινούριο απο gg μέσω irc.

Kakashi αν δεν την βρεις σε torrent τα eps τα έχουν και στο irc για την πρώτη season.

Πες μας και πως το κατέβασες απο κει γιατί εμείς τύχη δεν βρήκαμε.

HnH5aB0.jpg

#122 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 06 April 2008 - 23:36

βασικά δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ασχοληθεί και με το manga. Πάντως δεν θα με πείραζε. Αρκεί να μην αργήσουν να την βγάλουν όπως έγινε με την δεύτερη :P

EDIT: Αρχικά πας εδώ ggkthx.org στα δεξιά εκεί που γράφει bots ανοίγεις το gg|lol-tan και το tsuruya-san σε νέες καρτέλες. Πάνω πάνω γράφουν το ποιά εντολή πρέπει να γράψεις για να κατεβάσεις. Βρίσκεις το επεισόδιο του anime που θέλεις στη λίστα από κάτω και στην εντολή πχ /msg gg|lol-tan xdcc send #x αντί του x βάζεις το νούμερο που ανταποκρίνεται στο επεισόδιο που θες. Βασικά κάπου στο forum υπάρχει αναλυτικός οδηγός για την γενική ιδέα, από εκεί τα έμαθα. Να ξέρετε πως δεν επιτρέπεται να κάνεις πολλά dls ταυτόχρονα, πρέπει να κατεβάσεις ένα ένα τα επεισόδια. Οπότε αν θέλει κανείς να κατεβάσει τη σειρά και να πέσει για ύπνο τότε με torrent, για το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σαιζόν οκ κάνει το irc. Επιπλέον για να μην έχετε πρόβλημα όταν το κατεβάσετε θα πρέπει να πάτε στο mIRC--->tools--->options--->DCC--->ignore στο file type κάντε add *.avi,*.mkv,*.ogg και ότι άλλο τύπο αρχείου θέλετε να επιτρέπεται το κατέβασμα.
Posted Image

#123 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 06 April 2008 - 23:37

ggkthx.org

go to http://xabin.mine.nu:3335/

Posted Image

#124 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 06 April 2008 - 23:45

ggkthx.org

go to http://xabin.mine.nu:3335/

Τα ξέρω αυτά μαν.

Αλλά το τόρρεντ σέρνεται και στο κανάλι τους μετά την αναμονή στο queue αφού πατάω Accept μου βγάζει έρρορ.
Και δεν είμαι ο μόνος στον οποίο γίνεται αυτό.

HnH5aB0.jpg

#125 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 posts

Posted 06 April 2008 - 23:52

βασικά το κανάλι τους έχει πάνω από 1000 άτομα, οπότε κάτι θα κάνουνε για να μην πέσουν τα bots.
Posted Image

#126 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 07 April 2008 - 00:00

Αυτή την στιγμή καταβάζω το νέο επισοδειο με direct download από

εδω

πραγματικά το bot εχει queue καμια 15αρια τουλαχιστον

Edit:Τώρα που το ξανακοίταξα στο Amazing-Dreams.net - [http://amazing-dreams.net/Anime/] έχει και την πρώτη season από gg με ddl.Δεν ξέρω πόσο χρησιμοποιείται ο server αλλά εγώ καταβάζω με σταθερά 280Kb/s

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#127 novic9le

novic9le

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 07 April 2008 - 00:28

Όμορφο anime, αύριο είναι η πρεμιέρα της προβολής του 1ου επισοδείου της 2ης season.

#128 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 posts

Posted 07 April 2008 - 00:45

Βασικά την Κυριακή ήταν. Μόλις είδα το επεισόδιο από gg.Πολύ καλή ποιότητα στην εικόνα. Γραμματικά λάθη δεν παρατήρησα.Αν και μεγάλο το μέγεθος. Εφόσον χρησιμοποίσησαν h264 δεν χρειαζόταν να έχουν 1800 kBit/s. Μπορούσαν να το ρίξουν γύρω στο 1400 και δεν θα φαινόταν κάποια διαφορά. Η ανάλυση είναι 1280x720. Τα κομμάτια του opening και του ending πιστεύω πως θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.
Posted Image

#129 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 07 April 2008 - 00:54

Ωραιο το πρωτο επεισοδιο αν και μας μπερδεψαν λιγο στην αρχη.

Posted Image

#130 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 07 April 2008 - 02:03

Εφόσον χρησιμοποίσησαν h264 δεν χρειαζόταν να έχουν 1800 kBit/s. Μπορούσαν να το ρίξουν γύρω στο 1400 και δεν θα φαινόταν κάποια διαφορά.

Says who? Το ότι είναι x264 δεν σημαίνει ότι για HD content το 1400 είναι πανάκεια. Code Geass = Action + HD, οπότε το 1400 ίσως να σήμαινε ότι σε σημεία η εικόνα θα υπέφερε. Ο encoder των gg είναι παλιά καραβάνα, οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Και στην τελική, δεν νομίζω ότι 350mb για pure HD είναι πολλά. Βασικά είναι το (σχεδόν) standard these days. Οπότε...

Υ.Γ. Πολλοί λένε ότι δεν βλέπουν διαφορά ανάμεσα στο x264 των SHS (700kbps) και στων Genjo/Ureshii (1600kbps). Αναφέρομαι στα 720p releases του Ghost Hound. Όποιος το ισχυρίζεται, παρακαλείται να επισκεφθεί έναν οφθαλμίατρο το συντομότερο δυνατόν...
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#131 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 07 April 2008 - 06:36

Βγήκε και από Eclipse
Δεν πρόλαβα να το (ξάνα)δω αλλά από το λίγο που κοίταξα η ποιότητα (του HD) είναι εξίσου καλή.Μια πρώτη διαφορά με τους gg είναι το karaoke στα OP/ED το οποίο φαίνεται καλύτερο.
Αν το δει κανείς από eclipse ας πεί πως του φαίνεται η μετάφραση.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#132 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 posts

Posted 07 April 2008 - 11:10

Code Geass R2 1 : Online Video | Veoh Video Network
yupiiiiii:drink::wooi2:
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#133 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 posts

Posted 07 April 2008 - 11:33

το κατέβασα πρώτα από Gg αλλά το pc μου δεν σηκώνει hd (νόμιζα οτι θα ήταν κάνα διπλό σπέσιαλ 1ο επεισόδιο ,απο το μέγεθος)μετά το κατέβασα απο eclipse ,μια χαρά είναι

τωρα για το επεισόδιο περίμενα να δείξουν τι έγινε στο cliffhanger αλλα θα πρέπει να περιμένω και άλλο.και ποιός είναι αυτός που φόναζε τον λελου νισαν?έιχε αδερφό ο τύπος και δεν το θυμάμαι?μόνο την νάναλι δεν είχε?

και για τέλος άφισα το καλύτερο ,δλδ μπορούσαν να δείξουν τίποτα καλύτερο?"κάρεν bunny suit" :nbleed: άντε στο επόμενο και την σίρλεη:if:

#134 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 07 April 2008 - 12:59

Code Geass R2 1 : Online Video | Veoh Video Network
yupiiiiii:drink::wooi2:

:wooi2: thanks a lot for the link, γιατί αν ήταν να περιμένω να κατεβάσω τίποτα με την τωρινή σύνδεση, φέξε μου και γλίστρησα...:hahaha:
Όσο για το επεισόδιο, θα έλεγα πως ήταν κάπως παράλληλλο με το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν (κάποιος μου είπε πως είχε και τον ίδιο τίτλο, πράγμα που δεν θυμάμαι αλλά μάλλον θα έχει δίκιο) και ok, δεν περίμενα να μας εξηγούσαν τι ακριβώς έγινε στο τέλος του cliffhanger.
Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη με όσα είδα, μόνο που μου την έδωσε λιγάκη η εισαγωγή του Rollo στην ιστορία γιατί δεν υπήρξε ούτε ένα hint στον πρώτο κύκλο της σειράς πως ο Lelouch είχε και αδερφό...

#135 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 07 April 2008 - 13:04

offtopic :
Και μένα το επεισόδιο από gg μου έκανε κόνξες...
.avi ftw λέμε!(πιο πολύ γιατί ο wmp δουλεύει πιο ομαλά,και μπορώ να κάνω και gifs =D)

ontopic :
Ωραίο επεισόδιο ήταν,ειδικά στο τέλος :hahaha:

Πάντως ναι ψιλοήταν άκυρο το πως μπήκε ο Rollo στο story τόσο άνετα...αλλά θα δούμε...