Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Code Geass
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2011 - 08:34
Και θα συμφωνησω με καποιον παραπανω που είπε οτι η συγκριση με το DN είναι ανουσια..Είναι κάτι το διαφορετικο το ενα απο το αλλο...Οι πρωταγωνιστες έχουν βεβαια κοινα στοιχεια μεταξυ τους καθως είναι και οι 2 παιδια διανοιες οι οποιοι θελουν να αλλαξουν τον κόσμο αλλα και παλλι αυτο δεν είναι αρκετο για να γίνει σύγκριση μεταξυ των 2 ανιμε.
Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2011 - 13:04
Tων ανιμε ισως οχι αλλα λογω της επιρροης του dn στο code geass μπορουμε να συγκρηνουμε τα κοινα στοιχεια των 2 ανιμε και να κρινουμε εαν πετυχε σε αυτο το cg η οχι!Για παραδειγμα τον πρωταγωνιστη!Ο λαιτ ηταν μεν εξυπνος αλλα ποτε δεν εδειξε πως ηταν ιδιοφυια!Τα περισοτερα τα ειχε ετοιμα και οταν ενα σχεδιο του δεν πηγαινε οπως το θελε εκανε σαν ηλιθιος και εκανε του κοσμυ τα λαθη.Ο λελουσ απο την αλλη μπορουσε να σκεφτει ολες τις περιπτωσεις και να δρασει αναλογα με αυτες!Οποτε η επιροη απο dn ηταν μαλλον επιτυχια και μπορουμε να κρινουμε οτι λελουσ>λαιτ!Απο την αλλη η επιρροη απο logh ηταν για μενα μεγαλη αποτυχια!Καποιους χαρακτηρες οπως diethard-oberstein και sneizel-reuental βγηκαν καλοι αλλα ο σουζακου που δεν ηχαν αποφασισει αν ηταν kircheis,mitermeyer η yang ηταν μια αποτυχια!!!Μ'αρεσε αν και δεν ήταν του γουστου μου..Παρ'ολα αυτα δεν μου αρεσε τόσο πολυ ωστε να δω και την δευτερη σεζον...Δεν διαφωνω οτι ήταν ενα πολυ ωραιο ανιμε απλα δεν ηταν τοσο μεσα στα γουστα μου...
Και θα συμφωνησω με καποιον παραπανω που είπε οτι η συγκριση με το DN είναι ανουσια..Είναι κάτι το διαφορετικο το ενα απο το αλλο...Οι πρωταγωνιστες έχουν βεβαια κοινα στοιχεια μεταξυ τους καθως είναι και οι 2 παιδια διανοιες οι οποιοι θελουν να αλλαξουν τον κόσμο αλλα και παλλι αυτο δεν είναι αρκετο για να γίνει σύγκριση μεταξυ των 2 ανιμε.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 03:10
Ανεφεραν οτι:
- Θα βγει μεσα στον επομενο χρονο (2012)
- Χρονικα, λαμβανει χωρα αναμεσα στην πρωτη και την δευτερη σαιζον του πρωτου code geass
- Οι χαρακτηρες που θα συμμετεχουν θα ειναι αλλοι απο αυτους της αρχικης σειρας
- η CLAMP ειναι υπευθυνη σχεδιασης.
ημουν εκει και το ακουσα απο μονος μου

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 08:27
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 16 Οκτώβριος 2011 - 11:23
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 09:25
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 11:42
Καινουργιο code geass anime project ανακοινωθηκε σημερα επισημα στο πανελ της Sunrise στο New York Anime Festival, αλλα μην πολυχαιρεστε...
Ανεφεραν οτι:
- Θα βγει μεσα στον επομενο χρονο (2012)
- Χρονικα, λαμβανει χωρα αναμεσα στην πρωτη και την δευτερη σαιζον του πρωτου code geass
- Οι χαρακτηρες που θα συμμετεχουν θα ειναι αλλοι απο αυτους της αρχικης σειρας
- η CLAMP ειναι υπευθυνη σχεδιασης.
ημουν εκει και το ακουσα απο μονος μουαλλα παρτε και source online http://www.crunchyroll.com/anime-news/2011/10/15/nyaf-bandai-and-sunrise-panel-report
Νέο Geass project και να μην χαιρόμαστε;Και πατάτα να είναι εγώ θα το δω(ακόμη και χωρίς Lelouch).Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 11:43
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 00:55
λιγο σασπενς-ακι καλο ειναι.
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2011 - 12:43
The .aNiMe//GR Team
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 16:09
Επίσης εν ξέρω αν αναφέρθηκε πρίν αλλά :
Είμαι η μόνη που όταν άκουσα το Ending του Geass μου θύμισε τρελά το Opening του Rozen Maiden?
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 16:14
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 16:46
Αντιλαμβανεσαι ασφαλως οτι το ανιμε δεν βασιζοταν σε μανγκα ετσι?Τα μανγκα βασιζονταν σε αυτο....(αν και οσα εχω διαβασει και αυτα mecha ηταν)
Α. Οκ Συγνώμη τότε :Ρ
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2012 - 16:56
Α. Οκ Συγνώμη τότε :Ρ
Εγώ το manga του Code Geass που είχα διαβάσει πριν δώ το anime δεν ήταν mecha ή τουλάχιστον δεν το θυμάμε τόσο mecha. Τέλος πάντων προτιμώ την manga εκδοχή του.
Μήπως διάβασες το SHIKKOKU NO RENYA;
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2012 - 13:03
[media]http://www.youtube.com/watch?v=AVG38dD6CVc[/media]
καθως εγινε confirmed συνεχεια του code geass lellouch of the rebellion που απο οτι φενεται θα ειναι ταινια http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-01-12/code-geass/lelouch-of-the-rebellion-gets-film-project
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2012 - 13:06