Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#1291 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 06 January 2011 - 09:16

το τελειωσα χθες....πολυ γμτ anime,ενω ηταν γκριζο σ'ολη του τη διαρκεια στο τελος εγινε καταλευκο και μαλιστα με μια πολυ ρεαλιστικη τροπη.....μ'αρεσε παρα πολυ και παροτι δε με ξετρελαινει το mecha στοιχειο στο code geass δε με χαλασε και τοσο......fav char lelouch ασφαλως.....

ps ρε παιδια ειδα που λετε για νεο anime τι ακριβως θα ειναι δηλαδη side-story??και αφου θα'ναι το 2017 πως γινεται να'χει lelouch o οποιος εκεινη την περιοδο ειχε αλλες "ασχολιες"??anyway το περιμενω με ανυπομονησια μακαρι ν'αξιζει....

#1292 Maleficus

Maleficus

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 08 January 2011 - 06:04

Αντιγράφω απο αλληλογραφία με ένα φίλο μου
The story takes place in the same official Code Geass history as the anime, but in a different era. The title character, Renya, is a 17-year-old boy with a mechanical left arm and shuriken throwing stars as his weapons of choice. The story begins when Renya encounters a mysterious, perpetually young witch named "Reifū C.C." C.C. has appeared in Japan's historical Edo era to seek a new partner for a covenant. Meanwhile, a mysterious man, with a striking resemblance to the character Lelouch of the original anime, also appears with unknown intentions.
Right now for sure there is a manga story.

#1293 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 26 March 2011 - 23:59

Μπορεί κάποιος να μου βρει μια λογική εξήγηση στο γιατί:
Spoiler:

"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#1294 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 27 March 2011 - 00:11

Spoiler:

υποτιθεται οτι το'κανε γιατι ο λαος ηταν ηδη μπουχτισμενος απ'ολους και απ'ολα.....ισως αμα το παρεις με τη λογικη ν'ακουγεται υπερβολικα βλακωδες αλλα ok anime ειναι και πιστευω οτι εκμεταλλευτηκε το ατου του αυτο μια χαρα για να δωσει ενα πολυ ωραιο(κατα τη γνωμη μου)και ηρωικο τελος.....ηταν ενα απ'τα finales που παροτι χιλιοπαιγμενα στη συγκεκριμενη σειρα αξιζε και κολλουσε αφανταστα.....me liked!!!!!:riiight:

#1295 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 27 March 2011 - 10:06

Spoiler:

Spoiler: ending spoilers

Edited by iristella, 27 March 2011 - 10:55.
spoiler tags inserted

#1296 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 27 March 2011 - 11:05

το βαζω σε σποιλερ γιατι ειναι μεγαλο rant χωρις ιδιαιτερη δομη και νοημα... και εχει και σποιλερς :P

Spoiler:

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#1297 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 March 2011 - 21:59

Για μενα το ending ηταν ηλιθιο.
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 27 March 2011 - 22:07.
spoiler tag added

sc5bab.jpg

#1298 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 27 March 2011 - 22:39

Ρε παιδιά μην ξεχνατε να βάζετε spoiler tag. Ειδικά όταν πρόκειται για το τέλος ή για σημαντικά γεγονότα, επιβάλλεται. Τι σας φταίει ο κοσμάκης να τον στείλετε αδιάβαστο...:erk:

Και για το code geass, για να πιάσω και το θέμα μας, 1 πράγμα αν αξιζε για μένα ήταν το τέλος και ο χαρακτήρας του Lelouch όπως παρουσιαστηκε σε μας τελικά. Έχω ξαναγραψει την άποψη μου για την σειρά εδώ μέσα οπότε δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.
@Deafening_Silence
Spoiler:

Posted Image

Posted Image

#1299 Miky

Miky

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 27 March 2011 - 23:52

Το εχω δει και συνυστω σε ολους να το δουν παρολο που ουτε και σε εμενα αρεσε το τελος ετσι επρεπε να γινει !

#1300 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 28 March 2011 - 15:05

woops sorry for the spoilers:hot:

sc5bab.jpg

#1301 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 30 March 2011 - 02:42

Spoiler:

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#1302 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 30 March 2011 - 22:33

Μολις τελειωσα την πρωτη σεζον(μεγα βλακεια μου που δε το ειχα δει τοσα χρονια που βλεπω ανιμε- οντας και φαν αυτου του ειδους ανιμε). Αρκετα ικανοποιημενος, ειναι ενα must. Ανυπομονω να δω τη δευτερη σεζον. Το τελος της πρωτης σε αφηνει σε αγωνια...

Μια παρατηρηση: επισημος χορηγος(!) code geass:
Posted Image

PIZZA HUT(ερε τι λεφτα εχουν πεσει...)

#1303 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 30 March 2011 - 22:37

Μολις τελειωσα την πρωτη σεζον(μεγα βλακεια μου που δε το ειχα δει τοσα χρονια που βλεπω ανιμε- οντας και φαν αυτου του ειδους ανιμε). Αρκετα ικανοποιημενος, ειναι ενα must. Ανυπομονω να δω τη δευτερη σεζον. Το τελος της πρωτης σε αφηνει σε αγωνια...

Μια παρατηρηση: επισημος χορηγος(!) code geass:
Posted Image

PIZZA HUT(ερε τι λεφτα εχουν πεσει...)

Kαι η αρχή της 2ης σε ξενερώνει αλλά υπομονή, θα περάσει...

Ναι, ήταν χορηγός η pizza hut.

Posted Image

Posted Image

#1304 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 09 April 2011 - 00:04

Εκεί που έψαχνα διάφορα σε κάποια forums έπεσα πάνω σε αυτό το βιντεάκι με deleted scene , δεν ξέρω αν το έχει βάλει κανείς άλλος αλλά μου άρεσε και είπα να το βάλω , . Κρίμα που την έβγαλαν , θα ήταν πολύ καλύτερο έτσι :sadist:

#1305 spyrosw9

spyrosw9

Dark Strategist

• Members
  • 16 posts

Posted 25 April 2011 - 10:00

Πολύ καλό anime.Το συνηστώ ανεπιφύλακτα.
Posted Image
There are no miracles in this world,only the people's efforts.
The only way for a miracle to happen is to make it happen yourself.