Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#1261 Ass_Kicker

Ass_Kicker

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 01:04

wow δεν περίμενα τοσο γρήγορη ανταπόκριση, ευχαρισώ πολύ για τις προτάσεις :)
Άλλα οταν λες το End of Evangelion ενοείς την ταινία που ακολουθεί την σειρά?Αν ναι τότε την έχω δει και δεν μπορώ να πω ότι είδα ένα τελικό τέλος(ας μου συγχωρεθεί αυτό το σχήμα λόγου)
Πάντως τα άλλα θα τα δω μόλις τελειόσω με το Gurren Lagann :o, Α και αν έχετε καμία άλλη πρόταση για ανίμε επικών διαστάσεων του Code Geass είμαι όλος αυτια :D
There's only me and her in this world...
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.

#1262 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 10:01

Παιδιά μην το συνεχίσετε με τις προτάσεις. Για προτάσεις υπάρχει αυτό.
Για το ποιο anime έχει πιο ικανοποιητικό τέλος, υπάρχει αυτό.

Το είχα πει και πιο παλιά, εμένα το τέλος του code geass μου είχε αρέσει. Κι ελπίζω αν το συνεχίσουν τελικά να μην το αλλάξουν.
Spoiler:
Ένα πράγμα ήταν τέλειο για μένα σ' αυτήν την σειρά, το τέλος. Όλο το υπόλοιπο είχε ελαττώματα με το μπλέξιμο 15 διαφορετικών ειδών, αυτό ήταν άψογο.
Spoiler:
A, και αν και δεν θα με έλεγα Lelouch fangirl, για μένα μόνο αυτός άξιζε απ' όλη την σειρά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1263 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 10:21

Κατα τη γνώμη μου το τέλος ήταν καλό.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#1264 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 11:42

Λοιπον το ξεκινησα πριν 3 μερες και παρολο το διαβασμα της εξεταστικης εχω δει 15 επεισοδια!!!:himitsu: εχει πολυ ζουμι εδω η υποθεση!!!εχω πολυ απορια πως θα καταληξει και ολο πωρονομαι να δω τη συνεχεια!!!ο Lelouch ειναι κουκλος αυτο δεν το συζηταμε!!!!:lovulovu:
Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#1265 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 14:17

Spoiler:

Late reply is late.

Δεν παίζει κάτι τέτοιο, δείτε το Kiseki no Birthday picture drama special και θα καταλάβετε.

Almost shed a manly tear there. : <

HnH5aB0.jpg

#1266 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 18:49

Το ειχα ξεκινησει παλιοτερα. Αντεξα 3 επεισοδια....
Μετα απο προτροπες αρκετων γνωστων μου του εδωσα αλλη μια ευκαιρια. Το ειδα ολο. Πραγματικα προσπαθησα να παραβλεψω πολλα πραγματα, ειλικρινα.. Εκνευριστικους χαρακτηρες, τρυπαρες στο σεναριο... Τα εβαλα στην ακρη, honestly.

Προκειται για το πιο υπερεκτιμημενο ανιμε που εχω δει:sigh2:
Δεν το λεω για να σας την πω -και φυσικα γουστα ειναι αυτα και δεν θελω να σας πεισω για οτιδηποτε- αλλα, να.. πως στο καλο εγινε τοσο δημοφιλες αυτο το πραγμα? Δεν ειμαι τρελλα φαν των mecha αλλα δεν ειχα προβλημα κανενα παντως (οποτε δεν φταιει αυτο).Το σεναριο ηταν all over the place, οι χαρακτηρες ειχαν τυπικο βαθος..Δεν με ενδιεφερε κανενας, αν θα ζησει, αν θα τον σκοτωσουν... Και ποσα πραγματα εμειναν τελειως στον αερα σεναριακα.. Κριμα να παρει

Σορρυ αν εκνευριζω μερικους αλλα πρεπει να ακουγονται ολες οι αποψεις ^_^

#1267 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 19:58

Δεν το λεω για να σας την πω -και φυσικα γουστα ειναι αυτα και δεν θελω να σας πεισω για οτιδηποτε- αλλα, να.. πως στο καλο εγινε τοσο δημοφιλες αυτο το πραγμα? Δεν ειμαι τρελλα φαν των mecha αλλα δεν ειχα προβλημα κανενα παντως (οποτε δεν φταιει αυτο).Το σεναριο ηταν all over the place, οι χαρακτηρες ειχαν τυπικο βαθος..Δεν με ενδιεφερε κανενας, αν θα ζησει, αν θα τον σκοτωσουν... Και ποσα πραγματα εμειναν τελειως στον αερα σεναριακα.. Κριμα να παρει

Η σειρά δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, άλλος είναι ο σκοπός της. Πάρα τα όσα -σωστά- λες, ήταν καλοφτιαγμένη (τεχνικά και ρυθμός) και δεν την βαριόσουν. Γι'αυτό ονομάστηκε και Code Trainwreck από το fandom, είναι φρικτό, αλλά δε μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του!

Το Code Geass δε μπορείς να το πάρεις και πολύ στα σοβαρά και σίγουρα δε συγκρίνεται με τις σειρές που βγαίνουν χωρίς να έχουν μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ενός franchise εκατομμυρίων. Ήδη ξεκίνησαν να το αρμέγουν με την ανακοίνωση της νέας σειράς ή τι θα είναι.

#1268 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 11:44

καταπληκτικο το ανιμε!!!!απο τα καλυτερα που εχω δει αν οχι το καλυτερο!!!!Προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση με το Death Note!!!ενθουσιαστηκα!!:hero:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#1269 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 02:23

Tα πιο Super Special Awsome Plot Twist.

Το anime το συγκεκριμενο ειναι Νο2 στη λιστα μου. Απλα τα σπαει. Δεν εχει σημασια να επαναλαμβανω αυτα που ηδη εχετε πει παιδια. Το ανιμε ειναι ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ. Ανταξιο του Deathnote.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1270 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 09:33

Όπως βλέπεις, Warchief, αυτοί που βλέπουν τα ψεγάδια του Code Geass είναι μειοψηφία. Ήθελα να σου το πω από τότε που έγραψες το post, αλλά νομίζω τώρα είναι καλύτερα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1271 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 14:12

Βασικα μια μικρoυλα παρενθεση, δεν ξερουμε αν ειναι μειοψηφια, συνηθως σε ενα thread αφιερωμενο σε κατι, αυτοι που δεν τους αρεσει αυτο το κατι συνηθως δεν γραφουν..:P
(και φυσικα το αν αρεσει κατι σε πολλους ή λιγους δεν ειναι κριτηριο για το αν σου αρεσει εσενα)
Κλεινει η παρενθεση :)

Warchief to artwork ηταν αρκετα καλο και το animation γενικοτερα φροντισμενο. Απλως δεν κοιταω μονο αυτα σε οτι παρακολουθω

#1272 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 15:16

Δεν λέμε τώρα γι' αυτούς που δεν τους άρεσε το anime, όπως εσύ κι εγώ. Λέμε γι' αυτούς που ναι μεν τους άρεσε αλλά παραδέχονται τα ψεγάδια του, όπως ο Warchief. Ακόμα κι αυτοί είναι μειοψηφία.

Φαίνεται ότι για τους περισσότερους anime fans, η πόρωση καταπνίγει κάθε κριτική ικανότητα. Κρίμα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1273 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 15:30

Ο κόσμος ακόμη ασχολείται με το Geass?

:oo:

#1274 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 15:36

Εμ, αφού η BANDAI δεν αφήνει τους fans σε χλωρό κλαρί, και τους τάζει 3η season, λογικό είναι να ασχολούνται.

2112.gif

#1275 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2010 - 16:24

Eγω καθε βραδυ πριν κοιμηθω ρίχνω 2 3 μετάνοιες να αξιωθω να δω 3η αλλα και 4η σεζον. Και ποιο ανιμε δεν εχει ψεγαδια παιδια;; Εδω ακόμα και το one piece έχει, τι να λέμε τωρα..

Ps: i love my C.C t-shirt