Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#91 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 29 January 2008 - 18:02

We need teh freakin 2nd season NOW~!

Ξέρει κανένας αν έχει βγει τίποτα..?
Γιατί βλέπω πάρα πολλές pix να κυκλοφορούν στο net και διαολίζομαι....

#92 Nirvash

Nirvash

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 15 February 2008 - 12:14

Hello guys! Αρχικά θα ζητήσω την κατανόηση σας σε πιθανά ορθογραφικά μου λάθη...:blush2: Το anime απλά τα σπάει! Είμαι fun του Eureka Seven και ψάχνοντας να βρώ κατι καλό να δώ στην συνέχεια ήμουν μεταξύ του Skullman και του Code Geass! Τελικά όπως καταλαβαίνεται κατέληξα στο Code Geass το οποίο μεχρι το επεισόδιο 19 που είμαι τώρα δεν με έχει αφήσει στο ελάχιστο να βαρεθώ!Εδώ θα ήθελα να πω ότι από gg που κατέβασα, στα επεισόδια subbed ήταν μόνο το τραγούδι:mador2: ελεεινό? Τελος πάντων τώρα το έχω κατεβασμένο απο shinsen subs που είναι κανονικά και έτσι δεν παραπονιέμαι! Είναι λίγο antihero κατάσταση ο Lelouch και βασικά αυτό είναι που το κάνει διαφορετικό απο άλλου είδους anime που έχω δει! Και αν το videaki που δείχνεται πριν είναι αλήθεια, τότε αναμένεται να είναι τέλειο το second season! Και εδώ θέλω να βγώ λίγο απο το topic γιατι είναι κάτι που με απασχολεί απο την πρώτη στιγμή που είδα το anime! Θυμάται κανείς σας ένα παλιό anime με ένα tank που είχε δική του νοημοσύνη και ένα robot που με παρόμοιο τρόπο με τους Knightmares έκανε σκειτ? Δεν θυμάμαι αν ήταν επεισόδια ή αν ήταν μόνο ένα, απλά πάνε πάρα πολλά χρονια(απο τότε που ήμουν δημοτικό)που εχω να ψάξω για το συγκεκριμένο και τώρα με το Code Geass θυμήθηκα λίγο απο την παιδική μου χαρά όταν το έβλεπα!! Όποιος ξέρει κάτι παρακαλω να μου στείλει προσωπικο μήνυμα ή mail στο tgenechris@hotmail.com γιατι δεν θα ήθελα να βγάλουμε off topic το παρόν thread! Thx a lot εκ των προτέρων και μακάρι το season 2 να βγεί γρήγορα!!!

#93 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 February 2008 - 12:37

μονο λιγο ειναι anti-hero o Lelouch? δηλαδη το πολυ πως το οριζεις? :D

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#94 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 19 February 2008 - 13:15

Λοιπόν, για όσους δεν το είδανε και για όσους θέλουν να το ξαναδούν σε DVD quality rips, σπεύσατε να προμηθευτείτε το eMule ή κάποιον άλλο eDonkey client, αλλιώς περιμένετε για τα torrents - όταν βγουν.

Εμφανίστηκε το πρωί ένα καινούριο group ονόματι Dominos και αρχίσαν DVD-rips του Code Geass S1. Όταν το είδα, μου μπήκε η εντύπωση ότι είναι κάποιοι από τους ex-gg που θέλησαν να συνεχίσουν τα DVD που δεν συνέχισαν οι gg (λόγω drop αρχικά και λόγω διάλυσης μετά).

Release Info
Title: Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Feature length: Approx. 10h 25min (25 minutes x 25 episodes)
Video codec: H.264/AVC (using x264)
Audio codec: Vorbis (using libvorbis aoTuVb5)
Video resolution: 704x480 anamorphic (displayed in the original 16:9 aspect ratio)
Video framerate: 23.976 fps
Video bitrate: Approx. 2010kbps
Audio bitrate: Approx. 160-190kbps (Vorbis Q6)
Audio language: Japanese
Subtitle language: English (ASS)
Container: Matroska (with segment linking)
Source: Japanese R2 NTSC DVD
Size: 2 DVD-R for the entire series

Emo Stuff
If you were waiting on gg's dvd rips for whatever reason, these rips are the closest you will get. =D The people involved in this work are mostly ex-gg staff who were like, "hay let's go do geass dvd rips" 'cause while we were subbing it we had a lot of lolemofansubber crap and inconsistency and the translator didn't like proper english and Q_Q. We have the re-translated scripts for 2-7 plus know some stuff now about the characters and series so hopefully this will all be sunshine happy sparkle puff glitter fun in the sun for all. Enjoy~

Emo Disclaimer
We are attempting to blitz the whole thing before Season 2 airs. Because of this, there will be, in true gg fashion ;D!, over 9000 retarded English errors that will completely fly over our heads because we spek gud english kul. Anyway Q_Q expect a "Remux me if you care ;_;" subpack in the distant future.

Σε τελική ανάλυση, όποιος θέλει να (ξανα)δει το Geass στην αυθεντική εικόνα και όχι στο 4:3 των TV-rips, όποιος το θέλει για archiving, this is the release to get!
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#95 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 posts

Posted 10 March 2008 - 10:34

We need teh freakin 2nd season NOW~!

Ξέρει κανένας αν έχει βγει τίποτα..?
Γιατί βλέπω πάρα πολλές pix να κυκλοφορούν στο net και διαολίζομαι....

1) YouTube - Code Geass R2 3rd Trailer
2) YouTube - CODE GEASS R2 (Season Two) Trailer コードギアス ε逆γ®γƒ«γƒ«γƒΌγ‚·γƒ¥R2
3) YouTube - γ€MAD】コードギアスMADOPγ€ι§γ®ε‘γ“γ†γ«ηΉ‹γγ‚‹δΈ–η•(R2ver)γ€
να σε διαολίσω λίγο ακόμα?:hehehe:
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#96 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 10 March 2008 - 12:09

1) YouTube - Code Geass R2 3rd Trailer
2) YouTube - CODE GEASS R2 (Season Two) Trailer コードギアス �逆�ルルーシュR2
3) YouTube - �MAD】コードギアスMADOP�������繋�る世�(R2ver)�
να σε διαολίσω λίγο ακόμα?:hehehe:

Χεχε τα χω δει...
Αλλά αν μπορείς να μου βάλεις κι άλλα φυτίλια ευχαρίστως...

Btw αξιώθηκες να κάνεις acc?? :oo::riiight:

#97 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 posts

Posted 10 March 2008 - 17:35

Χεχε τα χω δει...
Αλλά αν μπορείς να μου βάλεις κι άλλα φυτίλια ευχαρίστως...

Btw αξιώθηκες να κάνεις acc?? :oo::riiight:

ναί....btw είναι λίγο σπαστικό που πρέπει να γράφουμε ελληνικα:sigh2:

Unknown to death.
Nor known to life.

#98 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 March 2008 - 01:58

Αν μη τι αλλο το Code Geass είναι πρωτότυπο. Που αλλού είδατε πρωταγωνιστή που παίζει σκάκι, πάει σχολείο και ανατρέπει τους ιμπεριαλιστές;

#99 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 26 March 2008 - 00:17

Παιδια εχει κανενας ασχοληθει με το manga to C.G.?
Προχωραει την ιστορια μετα απο το σημειο που τελειωνει το anime?
Επισης για καποιο λογο εχουν βγει 3 versions:
Knightmare of Nannally, Lelouch of the rebellion, Suzaku of the counterattack

Posted Image

#100 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 March 2008 - 22:32

Αν μη τι αλλο το Code Geass είναι πρωτότυπο. Που αλλού είδατε πρωταγωνιστή που παίζει σκάκι, πάει σχολείο και ανατρέπει τους ιμπεριαλιστές;

αν μη τι αλλο, πουθενα. και μονο στο CG κα ιστο Death Note ειδα πρωταγωνιστες αντιηρωες.
μαρεσει ο Lelouch γιατι μεχρι τωρα ειναι αδιστακτος. και οταν εχεις βαλει στοχους παρομοιους με αυτον ( αλλα και οποιονδηποτε στοχο πιστευω ) πρεπει να εισαι αδιστακτος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#101 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 27 March 2008 - 22:58

Είναι αλήθεια ότι το Code Geass είναι το Death Note με character design από τις Clamp, mecha και πολύ γκρίζα διαφήμιση στην Pizza hut?
(α ναι, και χωρίς τον L)

#102 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 March 2008 - 01:08

Είναι αλήθεια ότι το Code Geass είναι το Death Note με character design από τις Clamp, mecha και πολύ γκρίζα διαφήμιση στην Pizza hut?
(α ναι, και χωρίς τον L)

Βασικά η μόνη σχέση είναι ότι ο πρωταγωνιστής έχει μία υπερφυσική δύναμη και έναν απώτερο σκοπό!
Α και σε θέμα προσωπικότητας φέρνουν,αλλά θα ήταν θλιβερό να αποκτούσες τέτοια δύναμη και να έμενες αδιάφορος...

#103 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 March 2008 - 21:58

Νομίζω οτι κάπου είχε πετύχει το μάτι μου πως οι Menclave (ex-Conclave) σκέφτονται να πιάσουν το R2.

?

HnH5aB0.jpg

#104 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 29 March 2008 - 22:11

Ίσως να θέλουν να έχουν κάτι να ασχολούνται, τώρα που τελειώνει η 1η season G00ndam :hahaha:

E5VV38U.jpg

#105 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 posts

Posted 30 March 2008 - 01:17

Ίσως να θέλουν να έχουν κάτι να ασχολούνται, τώρα που τελειώνει η 1η season G00ndam :hahaha:

δν το πιασα αυτό....2nd δν έρχεται τν Απρίλιο?

Unknown to death.
Nor known to life.