Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#1021 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 September 2008 - 20:31

until then....EAT PIZZA HUT!!!!!!

& drink coke with cc!!!!!!!!!!!!!!!!!ownage

Posted Image

#1022 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 September 2008 - 21:27

μιας και μιλαμε για pizza hut,το κουκλακι που κρατουσε η cc ειναι η μασκοτ της pizza hut στην ιαπωνια(και επισημος χωρηγος του anime)

qzMHWHd.png

#1023 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 26 September 2008 - 21:38

Περα απο την πλακα το λουτρινο τησ cc μετραει.Το η8ελε και η δικια μου^^

Posted Image

#1024 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 September 2008 - 21:46

Περα απο την πλακα το λουτρινο τησ cc μετραει.Το η8ελε και η δικια μου^^

για αρχη, ταισε την πιτσα, και αμα βρεις, της παιρνεις και το λουτρινο...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1025 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 26 September 2008 - 21:52

:fromabove::fromabove::fromabove:

Αυτό στα μπολντ δε νομίζω πως είναι καθόλου σημαντικό.
Αν το πάρουμε έτσι θα θέλαμε να μάθουμε από που πήρε η τύππισα που έδωσε στη ΣιΣι το κόουντ, από πού πήρε το κόουντ αυτή που έδωσε στην τύππισα που έδωσε στη ΣιΣι το κόεδφσδφσδφδ.

Κατάλαβες.

+ αμφιβάλω αν το 1/3 από όλα τα υπόλοιπα απαντηθούν.
I'm in despair, Geass' creators not caring about important story stuff have left me in despair.

Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Γιατί θα βοηθούσε πολύ να καταλάβουμε καλύτερα τις πράξεις του V.V. Στο κάτω κάτω κι αυτός βασικός χαρακτήρας είναι. Όσο για την καλόγρια, ναι θα έπρεπε να μάθουμε πως το απέκτησε. Στην πρώτη season υπήρχε μια σκηνή που έδειχνε πολλές κοπέλες με Code και ο ναός που ζούσαν η C.C. και η καλόγρια είχε σκαλισμένο στον τοίχο ένα σύμβολο του Geass. Άρα το Geass πρέπει να είχε και προέλευση, και λόγο ύπαρξης. Αλλά ούτε αυτό μας το εξήγησαν.

Για το άλλο συμφωνώ.

15fkk04.jpg

#1026 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 September 2008 - 01:13

πλακα πλακα το εξαντλησαμε εντελως το 8εμα της πιτσας

qzMHWHd.png

#1027 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 27 September 2008 - 02:06

η πιτσα χατ θα βγαλει νεα πιτσα code και θα εχει πανω την πεπερονη να σχηματιζει ενα code.

ναι πιστευω πως θα μαθουμε ολα αυτα για το code στο τελευτεο επισοδιο που λογικα θα δειξει τι θα γινει με την Σι.Σι...αλλα επιδει βγενει και παιχνιδει ισως δεν τα μαθουμε και να εξηγουντε στο παιχνιδι. Π.χ στο ανιμε οταν μας εδειχνε τιην Σι.Σι να μιλαει με τιν μαριανε δεν μας εδειξε τις απαντησεις της 2ης. στο παιχνιδι ομως ειπαν πως θα τις βαλουν...παντως αν το κανουν για να πουλισουν ενταξυ τι να πω.....

ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!!!!!

#1028 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 27 September 2008 - 09:42

η πιτσα χατ θα βγαλει νεα πιτσα code και θα εχει πανω την πεπερονη να σχηματιζει ενα code.

ναι πιστευω πως θα μαθουμε ολα αυτα για το code στο τελευτεο επισοδιο που λογικα θα δειξει τι θα γινει με την Σι.Σι...αλλα επιδει βγενει και παιχνιδει ισως δεν τα μαθουμε και να εξηγουντε στο παιχνιδι. Π.χ στο ανιμε οταν μας εδειχνε τιην Σι.Σι να μιλαει με τιν μαριανε δεν μας εδειξε τις απαντησεις της 2ης. στο παιχνιδι ομως ειπαν πως θα τις βαλουν...παντως αν το κανουν για να πουλισουν ενταξυ τι να πω.....

ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!!!!!

Μπα συνη8ως τα anime που βγαινουν σε game καταληγουν πατατα.Αλλα τελος παντων αυριο 8α ξερουμε η δε 8α ξρουμε^^

Posted Image

#1029 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 27 September 2008 - 19:15

Μπα συνη8ως τα anime που βγαινουν σε game καταληγουν πατατα.

Το Lost Colours πάντως έχει πολλή πέραση στους fans κι έχω ακούσει ότι είναι καλό.

15fkk04.jpg

#1030 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 27 September 2008 - 22:18

το εβλεπα το code geass απο την στιγμη που βγικε και μου αρεσε πολυ η πλοκη και ο τροπος σκεψης του lelouch το πρωτεινω σε ολους οσους τους αρεσει και το deathnote που ειναι απο τα αγαπημενα μου

#1031 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 September 2008 - 22:41

αντε μια μερα ακομα,να καταριψουν και την καλλεν να τελιωνουμε......

qzMHWHd.png

#1032 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 28 September 2008 - 01:01

Mπα ολοι οι black knigths 8α ζησουν και 8α πινουν καφε ματα μαζι ολοι παρειτσα.Παρεπιπτοντως μεγια σα καινουργια μας avatars:oo::hahaha:

Posted Image

#1033 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 28 September 2008 - 13:49

Μόλις είδα το 25...

Spoiler:

15fkk04.jpg

#1034 Darthnicolas

Darthnicolas