Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#1006 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 11:50

Πολλα ποστ για την pizza hut βλεπω...
κατα βαθος ολοι το 'χουμε καταλαβει οτι η πραγματικη δυναμη που κυριαρχει στον κοσμο του CG ειναι αυτη και οχι η Britania...
ο Λουλης (ή οποιος αλλος κερδισει στην μαχη) παλι σ'αυτους θα υποταχθει:hahaha:

#1007 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 13:00

το πιστευω και εγω....

#1008 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 13:47

γιατι ο κελμπορν γουσταρει μπρουταλ πραγματα.

Ti na κανω ο αν8ρωπος με εχει φαει η βια στη τηλεοραση λετε να ειναι κακο μου ο αγαπημενος μου beater=Zaraki Kenpachi?

AΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ 1 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.Οπως λεει και ο λιακοπουλος ειναι μια παγκοσμια συνομωσια με σκοπο την επικρατηση της pizza hut στο καταναλωτικο κοινο τελος

ALL HAIL LELOUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:frozen:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1009 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 13:51

ειμαι που να μην ημουν :wooi2:

τωρα απο δυναμη πιο ειναι ανωτερο?albion η gurren?

albion σαφως ανωτερο απο guren το ενα φτιαχτηκε για να κυριαρχη ενω το αλλο για να ενοχλει :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
οπως ειπε και ο sirios 9 γενια το ενα 8 γενια το αλλο.:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1010 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 14:17

Ti na κανω ο αν8ρωπος με εχει φαει η βια στη τηλεοραση λετε να ειναι κακο μου ο αγαπημενος μου beater=Zaraki Kenpachi?

AΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ 1 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.Οπως λεει και ο λιακοπουλος ειναι μια παγκοσμια συνομωσια με σκοπο την επικρατηση της pizza hut στο καταναλωτικο κοινο τελος

ALL HAIL LELOUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:frozen:

+1 για να μην πω +2...:tensai:

#1011 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 15:30

albion σαφως ανωτερο απο guren το ενα φτιαχτηκε για να κυριαρχη ενω το αλλο για να ενοχλει :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
οπως ειπε και ο sirios 9 γενια το ενα 8 γενια το αλλο.:wis:

Ε οπως και να το κανουμε οι γυναικες δε μπορουν α φτασουν τους αντρες.Ειμστε παντα ανωτεροι και καλυτεροι και δε πανω απο ολα δεν εξαρτωμαστε απο αυτες....

οχι οχι βρε μωρο αμεσωσ ερχομαι δε χρειαζεται να μου το ξαναπεις:frozen:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1012 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 16:14

Ε οπως και να το κανουμε οι γυναικες δε μπορουν α φτασουν τους αντρες.Ειμστε παντα ανωτεροι και καλυτεροι και δε πανω απο ολα δεν εξαρτωμαστε απο αυτες....

Ουδέν σχόλιον. :smokingg:

Τέλος πάντων, σκεφτόμουνα χθες όλα τα αναπάντητα ερωτήματα της σειράς που χλωμό το βλέπω να μας καλύψει το αυριανό επεισόδιο. Να έχουμε κάτι σοβαρό να συζητάμε μέχρι την Κυριακή.

Spoiler:

15fkk04.jpg

#1013 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 18:25

οχι οχι βρε μωρο αμεσωσ ερχομαι δε χρειαζεται να μου το ξαναπεις:frozen:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
εισαι η ενοια του αντρα της εποχης του 50
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
παντος ναι ειμαστε ανωτεροι ..... σε καποια
θεματα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1014 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 18:30

Παρακαλώ, ας μην λύσουμε την αέναη διαμάχη των 2 φύλων μέσω του παρόντος...δεν μπορώ να αντέξω τόσο σουρεαλισμό σε thread...:nod2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1015 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 18:51

:fromabove::fromabove::fromabove:

Spoiler:

Αυτό στα μπολντ δε νομίζω πως είναι καθόλου σημαντικό.
Αν το πάρουμε έτσι θα θέλαμε να μάθουμε από που πήρε η τύππισα που έδωσε στη ΣιΣι το κόουντ, από πού πήρε το κόουντ αυτή που έδωσε στην τύππισα που έδωσε στη ΣιΣι το κόεδφσδφσδφδ.

Κατάλαβες.

+ αμφιβάλω αν το 1/3 από όλα τα υπόλοιπα απαντηθούν.
I'm in despair, Geass' creators not caring about important story stuff have left me in despair.

HnH5aB0.jpg

#1016 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 19:21

αντε 2 μερες ακομα.......
το βλεπω να το πα8αινω το εγκεφαλικο την κυριακη

qzMHWHd.png

#1017 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 19:52

Ουδέν σχόλιον. :smokingg:

Τέλος πάντων, σκεφτόμουνα χθες όλα τα αναπάντητα ερωτήματα της σειράς που χλωμό το βλέπω να μας καλύψει το αυριανό επεισόδιο. Να έχουμε κάτι σοβαρό να συζητάμε μέχρι την Κυριακή.

Spoiler:

Aπό όσο ξέρω αυτά θα είχαν ήδη απαντηθεί στο original script. Ίσως όχι όλα αλλά:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1018 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 20:11

τισ περισσοτερες αποριες τις εχω και εγω...αλλα για τη ναναλη για να σχολαμε.
Spoiler:
παιδες 2 λυσεις υπαρχουν. η δεν εχετε φτασει ακομα στο επισοδιο που εξηγει και κακος ρωτατε γτ θα παρετε απαντησεις που θα δειτε εφ οσων εχει εξηγιθει η η δεφτερη περιπτοση δεν διαβαζετε τι γραφει και απλα βλεπετε τις σκηνες.

#1019 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 20:15

Aπο τι ειδα κανεισ δεν καταλαβε την ειορωνεια μου πανω στο 8εμα με τισ γυναικες τελοσπαδωνΑ.πο κει περα το ζητημα ειναι 1 τ ανιμε αυτο μασ εχει τραβηξει με τισ ανατροπες του αι γι αυτο την κυριακη πιστευω οτι 8α δημιουργη8ουν περισοστερα ερωτηματα παρα απντησεις αλλα μεχρι τοτε....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1020 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 20:24

Aπο τι ειδα κανεισ δεν καταλαβε την ειορωνεια μου πανω στο 8εμα με τισ γυναικες τελοσπαδωνΑ.πο κει περα το ζητημα ειναι 1 τ ανιμε αυτο μασ εχει τραβηξει με τισ ανατροπες του αι γι αυτο την κυριακη πιστευω οτι 8α δημιουργη8ουν περισοστερα ερωτηματα παρα απντησεις αλλα μεχρι τοτε....

until then....EAT PIZZA HUT!!!!!!