Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Code Geass
#421
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:23
Πλακα με κανεις τον μισουν ολοι οι συμπαντριωτες του, εχει προδωσει τους παντες και τα παντα και εσυ μας τον πασαρεις ως προτυπο.
Ναι χιλιες φορες να ειμαι με τον Lelouch και την επανασταση του παρα με τον προδοτη που το παιζει αποικιοκρατης.
#422
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:31
Καλα και εσυ ρε φιλε πως γινεται να εχεις μαγευτει απο τον Suzaku?
Πλακα με κανεις τον μισουν ολοι οι συμπαντριωτες του, εχει προδωσει τους παντες και τα παντα και εσυ μας τον πασαρεις ως προτυπο.
Μου αρεσει φιλε μου που απο οσα ειπα εβγαλες αυτο το συμπερασμα...
Το εχω ξαναπει, μαλλον δεν μιλάω καλα ελληνικά δεν εξηγηται...
#423
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:39
Αλλά σιγά μην περίμενα σωστή επανάσταση από ξεπεσμένο αριστοκράτη που ονειρεύεται τα χαμένα του μεγαλεία. QQ moar, spoiled up brat.
Συμφωνώ με τον donald13. Props στον Suzaku, γιατί είναι απείρως πιο level-headed στις αποφάσεις του. Προδώτης-ξεπροδώτης, έχει πολύ λιγότερο αίμα στα χέρια του.
PS.
You GOTTA be kidding us.Υ.Γ) Χωρισ αστειακια δημοτικου [...]

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#424
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:44
Συμφωνω μαζι σου ( περιεργο ε?)
Επαναστατρια ειναι η Kallen , το μασκοφορο αγορι μου κανει και μενα σε κακομαθημενο αριστοκρατη που πιστευει οτι ο εαυτούλης του ειναι οτι πιο σημαντικό υπρχει...
#425
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:45
Ναι αλλά στην δεύτερη σεζόν έχει ψιλοχαλάσει κι αυτός!Μόνο που πήγε με το μέρος του Αυτοκράτορα της Britahnia,εγώ τον αντιπαθώ κι ας έχει αγνές προθέσεις!Βασικά, επαναστάτη τον ανεβάζετε, επαναστάτη τον κατεβάζετε. Κολοκύθια επαναστάτης είναι. Αντίθετα με τον Lelouch, οι πραγματικοί επαναστάτες δεν βάζουν το εγώ τους (ούτε την αδελφή τους) πάνω απ' όλα. Συγκεκριμένα, θυσιάζουν τον εαυτό τους για ένα σκοπό αν χρειαστεί, όχι άλλους.
Αλλά σιγά μην περίμενα σωστή επανάσταση από ξεπεσμένο αριστοκράτη που ονειρεύεται τα χαμένα του μεγαλεία. QQ moar, spoiled up brat.
Συμφωνώ με τον donald13. Props στον Suzaku, γιατί είναι απείρως πιο level-headed στις αποφάσεις του. Προδώτης-ξεπροδώτης, έχει πολύ λιγότερο αίμα στα χέρια του.
PS.You GOTTA be kidding us.
#426
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:46
#427
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 01:08
Η επανάσταση δεν εμπεριέχει την εκδίκηση και η εκδίκηση ήταν μέσα στα σχέδιά του από την πρώτη στιγμή.
Το αν η δική του εκδίκηση συμπίπτει με την δημιουργία ενός καλύτερου (κατα την γνώμη του) κόσμου είναι άλλο πράγμα.
Για τον Susaku δεν πιστέυω ότι έχει λιγότερο αίμα στα χέρια του.Από την στιγμή που πήγε με την παράταξη που φωνεύει δίχως λογική, έχει πάρει πάνω το αίμα των αδικοχαμένων συμπατριωτών του (έστω και με την δικιολογία της προσπάθιας για προστασία τους).
Τέλος δεν πιστεύω ότι ο Lelouch είναι τόσο κακομαθημένος όσο τον δίχνετε.Υπήρξε λογικός. Ένα μέρος της τρέλας του δικαιολογείται από την δύναμη που τον "κυρίευσε". Πριν τον θάνατο της Euphie ήταν μια χαρά. Μετά....
He is not kidding. Τα αστειάκια είναι γυμνασίου-λυκείου...You GOTTA be kidding us.
#428
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 01:21
Βασικά, επαναστάτη τον ανεβάζετε, επαναστάτη τον κατεβάζετε. Κολοκύθια επαναστάτης είναι.
Τιτλος του anime στο anidb
Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Εμενα ο Suzaku με θυμιζει τον καθε κομπλεξικο που γεννιεται σ'αυτον τον κοσμο. Ηθελε να ηταν Βρετανος αλλα γεννηθηκε Ιαπωνας. Αρα τι θα κανουμε για να μας συμπαθησει το κατεστημενο ας αρχιζουμε να προδιδουμε τους συμπαντριωτες μας.
Παρα πολυ καλη στρατηγικη θα ελεγα για να σωσεις τον κοσμο. Ο θανατος σου η ζωη μου. Απιστευτος χαρακτηρας, υψηλα ιδανικα αναρωτιεμαι ποσο μ@λ@κ@ς ειμαι εγω και η πλειονοτητα του Forum που τον αντιπαθουμε.
#429
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 01:32
Θα κανω μια spam αναφορά για να σας εξηγησω τι λεω:
Αυτό που παρακινεί κατα τη γνωμη μου τον Suzaku αι η ευημερια των συμπατριωτων του και η απεχθεια του προς καθε αιματοχυσία! Μπορει να διαλεξε τον λαθος δρόμο αλλα τα κινητρα του ειναι σαφως ανωτερα απο εκεινα του Lelouch
#430
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 08:03
Ο καθένας με τις απέχθειές του εδώ μέσα, δηλαδή. Εγώ πάλι δεν μπορώ να χωνέψω τους αριστοκράτες με τίποτα.οχι λεβεντες και εγω συμφωνω οτι ειναι τσογλανος , απλα σιχαινομαι τους δοσιλογους ταγματασφαλιτες, γιαυτο προτιμω Lelouch
Άλλο "δικαιολογείται", άλλο "αιτιολογείται". Φανατίλα για εκδίκηση που σε οδηγεί σε σημείο να σκοτώνεις χιλιάδες αθώους και να μην ιδρώνει το αυτάκι σου δεν δικαιολογείται με τίποτα.Τέλος δεν πιστεύω ότι ο Lelouch είναι τόσο κακομαθημένος όσο τον δίχνετε.Υπήρξε λογικός. Ένα μέρος της τρέλας του δικαιολογείται από την δύναμη που τον "κυρίευσε".
Νομιζω ο χαρακτηρισμός "τρομοκράτης" του ταιριάζει απείρως καλύτερα από το "επαναστάτης". Είναι πολύ λίγος για να τον αποκαλείτε έπαναστάτη.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
#431
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 08:09
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
#432
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 08:24
#433
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 10:01
εγω τουλαχιστον δεν πιστευω οτι κανει οτι κανει απο την καλη του την καρδια.
αντιθετα, πιστευω οτι οταν ενας λαος καταδυναστευεται, ειναι στο χερι του να επαναστατησει ( αλλιως ειναι αξιος της μοιρας του), και ετσι πρεπει, και οχι να περιμενει απο καποιους αλλους να κανουν τη δουλεια για αυτον. ετσι εμφανιστηκαν οι τρομοκρατες, που αργοτερα εγιναν οι Black Knights.το μονο που χρειαζονταν ηταν ενας χαρισματικος ηγετης, για να τα βγαλουν περα. και βρεθηκε ο Zero, που ανελαβε αυτη τη θεση για να παρει εκδικηση, και να μπορεσει να ζησει ησυχος την υπολοιπη ζωη του μαζι με την αδελφη του.
Ακριβώς...
Ποιος είπε ποτέ ότι ο Lelouch είναι ο σωτήρας και καλά..?
Ο καθένας με τις απέχθειές του εδώ μέσα, δηλαδή. Εγώ πάλι δεν μπορώ να χωνέψω τους αριστοκράτες με τίποτα.
Άλλο "δικαιολογείται", άλλο "αιτιολογείται". Φανατίλα για εκδίκηση που σε οδηγεί σε σημείο να σκοτώνεις χιλιάδες αθώους και να μην ιδρώνει το αυτάκι σου δεν δικαιολογείται με τίποτα.
Χιλιάδες αθώους?Ο Lelouch?Πότε?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Ιούνιος 2008 - 13:17
double post
#434
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 12:45
Χιλιάδες αθώους?Ο Lelouch?Πότε?
Seriously?...
Season 1 Episode 10. Πάνω στο βουνό η κατολίσθηση έφτασε την πόλη και κατέστρεψε διάφορα κτίρια. Δε μας δείχνει βέβαια κανέναν civilian να πεθαίνει γιατί μετά θα έχανε fans ο lelouch οπότε δε γίνεται....
#435
Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 12:57
Και εγω αν ειχα πατερα με τετοιο μαλλι, σηριαλ κιλλερ θα γινομουν.






