Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#421 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:23

Καλα και εσυ ρε φιλε πως γινεται να εχεις μαγευτει απο τον Suzaku?
Πλακα με κανεις τον μισουν ολοι οι συμπαντριωτες του, εχει προδωσει τους παντες και τα παντα και εσυ μας τον πασαρεις ως προτυπο.
Ναι χιλιες φορες να ειμαι με τον Lelouch και την επανασταση του παρα με τον προδοτη που το παιζει αποικιοκρατης.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#422 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:31

Καλα και εσυ ρε φιλε πως γινεται να εχεις μαγευτει απο τον Suzaku?
Πλακα με κανεις τον μισουν ολοι οι συμπαντριωτες του, εχει προδωσει τους παντες και τα παντα και εσυ μας τον πασαρεις ως προτυπο.

Μου αρεσει φιλε μου που απο οσα ειπα εβγαλες αυτο το συμπερασμα...:oo:
Το εχω ξαναπει, μαλλον δεν μιλάω καλα ελληνικά δεν εξηγηται...:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#423 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:39

Βασικά, επαναστάτη τον ανεβάζετε, επαναστάτη τον κατεβάζετε. Κολοκύθια επαναστάτης είναι. Αντίθετα με τον Lelouch, οι πραγματικοί επαναστάτες δεν βάζουν το εγώ τους (ούτε την αδελφή τους) πάνω απ' όλα. Συγκεκριμένα, θυσιάζουν τον εαυτό τους για ένα σκοπό αν χρειαστεί, όχι άλλους.

Αλλά σιγά μην περίμενα σωστή επανάσταση από ξεπεσμένο αριστοκράτη που ονειρεύεται τα χαμένα του μεγαλεία. QQ moar, spoiled up brat.

Συμφωνώ με τον donald13. Props στον Suzaku, γιατί είναι απείρως πιο level-headed στις αποφάσεις του. Προδώτης-ξεπροδώτης, έχει πολύ λιγότερο αίμα στα χέρια του.

PS.

Υ.Γ) Χωρισ αστειακια δημοτικου [...]

You GOTTA be kidding us. :|

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#424 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:44

Κenny το λεω με μεγαλη εκπληξη αυτό αλλα μαλλον ειμαστε οι μοναδικοί που το βλεπουμε ετσι... :drink:
Συμφωνω μαζι σου ( περιεργο ε?)
Επαναστατρια ειναι η Kallen , το μασκοφορο αγορι μου κανει και μενα σε κακομαθημενο αριστοκρατη που πιστευει οτι ο εαυτούλης του ειναι οτι πιο σημαντικό υπρχει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#425 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:45

Βασικά, επαναστάτη τον ανεβάζετε, επαναστάτη τον κατεβάζετε. Κολοκύθια επαναστάτης είναι. Αντίθετα με τον Lelouch, οι πραγματικοί επαναστάτες δεν βάζουν το εγώ τους (ούτε την αδελφή τους) πάνω απ' όλα. Συγκεκριμένα, θυσιάζουν τον εαυτό τους για ένα σκοπό αν χρειαστεί, όχι άλλους.

Αλλά σιγά μην περίμενα σωστή επανάσταση από ξεπεσμένο αριστοκράτη που ονειρεύεται τα χαμένα του μεγαλεία. QQ moar, spoiled up brat.

Συμφωνώ με τον donald13. Props στον Suzaku, γιατί είναι απείρως πιο level-headed στις αποφάσεις του. Προδώτης-ξεπροδώτης, έχει πολύ λιγότερο αίμα στα χέρια του.

PS.You GOTTA be kidding us. :|

Ναι αλλά στην δεύτερη σεζόν έχει ψιλοχαλάσει κι αυτός!Μόνο που πήγε με το μέρος του Αυτοκράτορα της Britahnia,εγώ τον αντιπαθώ κι ας έχει αγνές προθέσεις!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#426 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 00:46

οχι λεβεντες και εγω συμφωνω οτι ειναι τσογλανος , απλα σιχαινομαι τους δοσιλογους ταγματασφαλιτες, γιαυτο προτιμω Lelouch

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#427 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 01:08

Καταρχήν δεν πιστεύω ότι ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του επαναστάτη...

Η επανάσταση δεν εμπεριέχει την εκδίκηση και η εκδίκηση ήταν μέσα στα σχέδιά του από την πρώτη στιγμή.

Το αν η δική του εκδίκηση συμπίπτει με την δημιουργία ενός καλύτερου (κατα την γνώμη του) κόσμου είναι άλλο πράγμα.

Για τον Susaku δεν πιστέυω ότι έχει λιγότερο αίμα στα χέρια του.Από την στιγμή που πήγε με την παράταξη που φωνεύει δίχως λογική, έχει πάρει πάνω το αίμα των αδικοχαμένων συμπατριωτών του (έστω και με την δικιολογία της προσπάθιας για προστασία τους).

Τέλος δεν πιστεύω ότι ο Lelouch είναι τόσο κακομαθημένος όσο τον δίχνετε.Υπήρξε λογικός. Ένα μέρος της τρέλας του δικαιολογείται από την δύναμη που τον "κυρίευσε". Πριν τον θάνατο της Euphie ήταν μια χαρά. Μετά....

You GOTTA be kidding us. :|

He is not kidding. Τα αστειάκια είναι γυμνασίου-λυκείου...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#428 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 01:21

Βασικά, επαναστάτη τον ανεβάζετε, επαναστάτη τον κατεβάζετε. Κολοκύθια επαναστάτης είναι.

Τιτλος του anime στο anidb

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Εμενα ο Suzaku με θυμιζει τον καθε κομπλεξικο που γεννιεται σ'αυτον τον κοσμο. Ηθελε να ηταν Βρετανος αλλα γεννηθηκε Ιαπωνας. Αρα τι θα κανουμε για να μας συμπαθησει το κατεστημενο ας αρχιζουμε να προδιδουμε τους συμπαντριωτες μας.
Παρα πολυ καλη στρατηγικη θα ελεγα για να σωσεις τον κοσμο. Ο θανατος σου η ζωη μου. Απιστευτος χαρακτηρας, υψηλα ιδανικα αναρωτιεμαι ποσο μ@λ@κ@ς ειμαι εγω και η πλειονοτητα του Forum που τον αντιπαθουμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#429 donald13

donald13

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 01:32

Προς θεου δεν λεω οτι συμφωνώ με την αποφαση του Suzaku να επιλεξει το μονοπατι αυτό , απλά διαφωνω απολυτα με τα κιnητρα που του καταλογιζεται.

Θα κανω μια spam αναφορά για να σας εξηγησω τι λεω:

Spoiler:

Αυτό που παρακινεί κατα τη γνωμη μου τον Suzaku αι η ευημερια των συμπατριωτων του και η απεχθεια του προς καθε αιματοχυσία! Μπορει να διαλεξε τον λαθος δρόμο αλλα τα κινητρα του ειναι σαφως ανωτερα απο εκεινα του Lelouch
Δημοσιευμένη  εικόνα

#430 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 08:03

οχι λεβεντες και εγω συμφωνω οτι ειναι τσογλανος , απλα σιχαινομαι τους δοσιλογους ταγματασφαλιτες, γιαυτο προτιμω Lelouch

Ο καθένας με τις απέχθειές του εδώ μέσα, δηλαδή. Εγώ πάλι δεν μπορώ να χωνέψω τους αριστοκράτες με τίποτα. :hahaha:

Τέλος δεν πιστεύω ότι ο Lelouch είναι τόσο κακομαθημένος όσο τον δίχνετε.Υπήρξε λογικός. Ένα μέρος της τρέλας του δικαιολογείται από την δύναμη που τον "κυρίευσε".

Άλλο "δικαιολογείται", άλλο "αιτιολογείται". Φανατίλα για εκδίκηση που σε οδηγεί σε σημείο να σκοτώνεις χιλιάδες αθώους και να μην ιδρώνει το αυτάκι σου δεν δικαιολογείται με τίποτα.

Νομιζω ο χαρακτηρισμός "τρομοκράτης" του ταιριάζει απείρως καλύτερα από το "επαναστάτης". Είναι πολύ λίγος για να τον αποκαλείτε έπαναστάτη.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#431 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 08:09

Ρε παιδιά εγώ από την άλλη γιατί θέλω να τους δώ και τους 2 κρεμασμένους ευνουχισμένους και με τα @@ στο στόμα τους μέσα (τον lelouche λίγο λιγότερο μιας και αυτός τουλάχιστον μέσα στην όλλη μαλακία του έχει κάνει και 1-2 καλά)
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#432 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 08:24

Καλά ψάχνετε να βρείτε δυτικές αξίες και ιδανικά σε ιαπωνική σειρά; Είναι γνωστό ότι οι Ιάπωνες έχουν τρελό κόλλημα με την αριστοκρατία και τους βασιλιάδες. Προσέξτε ότι ο Lelouch μισεί τον πατέρα του επειδή τον παράτησε μικρός και όχι επειδή είναι ένας τύραννος που κατέκτησε τον μισό κόσμο και τον δυναστεύει. Ο Suzaku από την άλλη προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Οπότε δεν πιστεύω ότι η μάχη γίνεται για να αλλάξουν ή να καταστρέψουν την Britannia όπως λένε. Είναι μια προσωπική μάχη μεταξύ των δύο για εξουσία. Αυτό που θέλω να πω είναι να δείτε και την οπτική του ανθρώπου που τους δημιούργησε πριν τους μισήσετε ή τους λατρέψετε. Πάντως τον Suzaku πρέπει να τον μισούν τρελά στην Ιαπωνία μιας και χτυπάει στο αίσθημα περηφάνιας που έχουν πολύ δυνατό.
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai

#433 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 10:01

εγω τουλαχιστον δεν πιστευω οτι κανει οτι κανει απο την καλη του την καρδια.
αντιθετα, πιστευω οτι οταν ενας λαος καταδυναστευεται, ειναι στο χερι του να επαναστατησει ( αλλιως ειναι αξιος της μοιρας του), και ετσι πρεπει, και οχι να περιμενει απο καποιους αλλους να κανουν τη δουλεια για αυτον. ετσι εμφανιστηκαν οι τρομοκρατες, που αργοτερα εγιναν οι Black Knights.το μονο που χρειαζονταν ηταν ενας χαρισματικος ηγετης, για να τα βγαλουν περα. και βρεθηκε ο Zero, που ανελαβε αυτη τη θεση για να παρει εκδικηση, και να μπορεσει να ζησει ησυχος την υπολοιπη ζωη του μαζι με την αδελφη του.

Ακριβώς...
Ποιος είπε ποτέ ότι ο Lelouch είναι ο σωτήρας και καλά..?
Spoiler:

Ο καθένας με τις απέχθειές του εδώ μέσα, δηλαδή. Εγώ πάλι δεν μπορώ να χωνέψω τους αριστοκράτες με τίποτα. :hahaha:Άλλο "δικαιολογείται", άλλο "αιτιολογείται". Φανατίλα για εκδίκηση που σε οδηγεί σε σημείο να σκοτώνεις χιλιάδες αθώους και να μην ιδρώνει το αυτάκι σου δεν δικαιολογείται με τίποτα.

Χιλιάδες αθώους?Ο Lelouch?Πότε?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Ιούνιος 2008 - 13:17
double post

#434 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 12:45

Χιλιάδες αθώους?Ο Lelouch?Πότε?

Seriously?...

Season 1 Episode 10. Πάνω στο βουνό η κατολίσθηση έφτασε την πόλη και κατέστρεψε διάφορα κτίρια. Δε μας δείχνει βέβαια κανέναν civilian να πεθαίνει γιατί μετά θα έχανε fans ο lelouch οπότε δε γίνεται....

#435 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 12:57

Εχει ελαφρυντικα το παιδι, η οικογενεια του ηταν χαλια και περασε ασχημα παιδικα χρονια.
Και εγω αν ειχα πατερα με τετοιο μαλλι, σηριαλ κιλλερ θα γινομουν.