Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Code Geass
Posted 03 June 2008 - 20:45

Posted 03 June 2008 - 21:01
Εγω προσωπικα μπορω να συγχωρησω πολλα αλλα εναν τσατσο ποτε.
Ο Lelouch εκφραζει καποια ιδανικα και προσπαθει να απελευθερωσει τη χωρα του απο τον δυναστη. Ε οχι και ειναι για τον πουτσ...
Posted 03 June 2008 - 21:04

Posted 03 June 2008 - 21:17
Ο Suzaku ειναι προδοτης. Τελος.
Εγω προσωπικα μπορω να συγχωρησω πολλα αλλα εναν τσατσο ποτε.
Ο Lelouch εκφραζει καποια ιδανικα και προσπαθει να απελευθερωσει τη χωρα του απο τον δυναστη. Ε οχι και ειναι για τον πουτσ...
1) Ο Lelouch δεν είναι Ιαπωνας, αρα δεν ειναι η πατριδα του αυτο που "προσπαθει να απελευθερώσει"
2) Δεν έχει ιδανικά, απλώς θέλει να πάρει εκδίκηση.
Posted 03 June 2008 - 21:22
1) Ο Lelouch δεν είναι Ιαπωνας, αρα δεν ειναι η πατριδα του αυτο που "προσπαθει να απελευθερώσει"
2) Δεν έχει ιδανικά, απλώς θέλει να πάρει εκδίκηση.
ναι ωραια δεν ειναι ιαπωνας αλλα δεν 8ελει να παρι εκδικιση απλα να φτιαξη εναν ιδανικο κοσμο για τιν αδερφη του και το εμποδιο ειναι η BRITANIA τον 8αυμαζω!!

Posted 03 June 2008 - 21:23
Ο ανθρωπος θελει να απελευθερωσει την Ιαπωνια απο τους κατακτητες.
Ο αλλος ο τσατσος προσπαθει να το παιξει αποικιοκρατης.
Posted 03 June 2008 - 21:27

Posted 03 June 2008 - 22:41
Και για σκεφτειται λιγο περισσότερο ποιος εχεο προδωσει τους Ιαπωνες ο Lelouch που:
Η ο Suzaku που:
Και δεν καταλαβαινω γιατι στην μια περιπτωση η εκδικηση αιτιολογείται και στην αλλη οχι...
Posted 03 June 2008 - 22:46
Όποιος τον υποστηρίζει να αρχίσει να χορεύει από
Posted 03 June 2008 - 22:48

Posted 03 June 2008 - 23:04
Posted 03 June 2008 - 23:20
Αυτό όπως είπες και εσύ ήτανΚαι για σκεφτειται λιγο περισσότερο ποιος εχεο προδωσει τους Ιαπωνες ο Lelouch που:
Spoiler:
Όλα τα υπόλοιπα στα είπαν οι υπόλοιποι.
Posted 03 June 2008 - 23:47
Το Code Geass ανηκει κατα τη γνωμη μου σε μια κατηγορία anime (δεν θυμαμαι το ονομα, οποιος φιλος το ξερει ας το πει) στην οποια οι main characters δεν διαχωριζονται σε κακους και καλούς. Ο καθε χαρακτηρας εχει τα κινητρα του και εστω και αν καποιος γινεται λιγοτερο η περισσοτερο συμπαθης , κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει οτι ολοι εχουν δικιο και αδικο ταυτοχρονα ( με ελαχιστες εξειρεσεις. π.χ. αυτοκρατορας).
Δεν κρινω κανεναν για την αποψη του , αν καποιος το σκεφτεται ενδελεχως και κατληγει οτι συμφωνα με τα πιστευω του ο Lelouch ειναι γαματος και τα σπαει και ταυτοχρονα ο Suzaku ειναι προδοτης και μαμιεται, τοτε γουστο και καπελο του.
Το να πετας ομως μια ατακα χωρις να εχεις σκεφτει εις βαθος αυτο που λες, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΥΚΟΛΟ.
Posted 03 June 2008 - 23:56
Ειναι λογικό η μαζα να μαγευεται απο τον χαρακτηρα που τα βαζει με τους δυνατους για να προστατεψει τους αδυναμους
εγω τουλαχιστον δεν πιστευω οτι κανει οτι κανει απο την καλη του την καρδια.
αντιθετα, πιστευω οτι οταν ενας λαος καταδυναστευεται, ειναι στο χερι του να επαναστατησει ( αλλιως ειναι αξιος της μοιρας του), και ετσι πρεπει, και οχι να περιμενει απο καποιους αλλους να κανουν τη δουλεια για αυτον. ετσι εμφανιστηκαν οι τρομοκρατες, που αργοτερα εγιναν οι Black Knights.το μονο που χρειαζονταν ηταν ενας χαρισματικος ηγετης, για να τα βγαλουν περα. και βρεθηκε ο Zero, που ανελαβε αυτη τη θεση για να παρει εκδικηση, και να μπορεσει να ζησει ησυχος την υπολοιπη ζωη του μαζι με την αδελφη του.
Posted 04 June 2008 - 00:05
Παρα πολυ πσαγμενη σειρα.. Μου αρεσει αφανταστα.
Υ.Γ) Χωρισ αστειακια δημοτικου αλα καπωσ πιο mature, απιστευτο σεναριο, ανατροπεσ,mecha πολεμοσ, Death Note... δεν χωρταινω!