Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#316 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 23:57

ΑΑΑΑΑΑαδσγφασδγσγδφφφφφφφφ :χ

Φοβερό το 6 ε.
Δεν ήταν τόσο ανατρεπτικό αλλά είχε ξύλο και αγωνία.

Spoiler:

Μην βλεπετε την εκδοση των GG...Ειναι ποιοτικα κατωτερη των Eclipse.

Ομπτζέξιον.

Spoiler:

Eγώ θέλω να παίρνει μέρος στα ξύλα και το knightmare που έχουν οι Zero-C.C.,το χα ερωτευτεί από την 1η στιγμή που το είδα :wooi2:

qtf.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rushifazu Airu: 12 Μάιος 2008 - 23:58
Μαλακία με λινκ.

HnH5aB0.jpg

#317 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 00:08

soz soz my bad...είπα κακία ;p

#318 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 02:39

Καλά μαμούσε και εδερνε το 6!!!!! Φοβερή δράση και όλο ανατροπές. Το animation της σειράς νομίζω αρχίζει να αφήνει τον ανταγωνισμό πολύ πίσω!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#319 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 15:19

Κατι μοτ λεει πωσ ο ζερο θα γινει κακοσ.. πολυ κακοσ..

#320 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:06

Δεν νομίζω να γίνει κακός, είπαμε δεν είναι Light...

Spoiler:

¨
Spoiler:

#321 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:31

καλά περιμέντε και θα δείτε μετά από αυτό θα τους @@@@@@ όλους...πολύ θα θελα να βάλει το ρολο να σκοτώσει το σουζάκου....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 13 Μάιος 2008 - 17:28
No greeklish plz. Use http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

#322 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 22:01

Ναι βασικα και εγω πιστευω οτι θα σοβαρεψει και θα αρχισει να τους σφαζει ολους σιγα σιγα..Ειδικα τον suzaku αφου
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 15 Μάιος 2008 - 22:51
spoilers... -.-

#323 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 09:07

ΑΑΑΑΑΑαδσγφασδγσγδφφφφφφφφ :χ

Φοβερό το 6 ε.
Δεν ήταν τόσο ανατρεπτικό αλλά είχε ξύλο και αγωνία.

Spoiler:

Ομπτζέξιον.

Spoiler:

qtf.

Εγω παντως που ειδα την εκδοση των gg ξενερωσα απιστευτα:oo:...Σε καποιες φασεις ειχε τους υποτιτλους 2 ή και 3 φορες το ενα πανω στο αλλο:hahaha:.Τωρα οσο για την ποιοτητα εικονας δεν με πειραζει ιδιαιτερα,αποτελει λεπτομερεια για μενα :congrats:
Οσο για το επ 6 εκπληκτικο,πολυ δραση

#324 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 10:02

ηταν οντως πολυ καλο επισοδειο. οπως ειπε και ενας φιλος που βλεπει τωρα τον πρωτο κυκλο, το παλικαρι, εχει καινουρια κατηγορια evil alignment:hahaha:

btw για περαστε μια βολτα απο εδω :.aNiMe//GR Forums - Mechafans

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#325 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 14:49

Πάντως μέχρι στιγμής η πρώτη season μαρέσει περισσότερο. Στην δεύτερη πέφτει πολύ ποζεριά/fanservice/κακό για το τίποτα:nosey:
Μόνο ο Suzaku είναι πιο ωραίος αλλά αυτό μην το σχολιάσετε, ξέρω να ψοφήσει κλπ κλπ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#326 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 17:41

Όπως σου είπα και χθες: περίμενε να τελειώσει η δεύτερη και μετά θα μπορείς να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Όπως διαδραματίζεται η όλη ιστορία λογικό είναι ως τώρα να μην είχε τόσο δυνατά επεισόδια όπως στην πρώτη (έπρεπε να΄ναι αρκετά ενδιαφέρον ώστε να καθηλώσουν τους θεατές για να συνεχίσουν να παρακολουθούν τη σειρά), αλλά είναι μόνο η αρχή και το 6ο δεν μπορείς να πεις, ήταν σίγουρα καλύτερο απ'το 6ο της πρώτης.

#327 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 18:38

Πάντως μέχρι στιγμής η πρώτη season μαρέσει περισσότερο. Στην δεύτερη πέφτει πολύ ποζεριά/fanservice/κακό για το τίποτα:nosey:
Μόνο ο Suzaku είναι πιο ωραίος αλλά αυτό μην το σχολιάσετε, ξέρω να ψοφήσει κλπ κλπ.

Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου , σίγουρα προσπαθούν να εντυπωσιάσουν το μάτι και χάνουν αισθητά σε σενάριο όμως αυτό είναι λιγο πολύ αναμενόμενο. Η πρώτη σεζόν είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αρχή γιατί μας εισήγαγε στο story! Εγώ είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα και όπως και να το κάνουμε το τελευταίο επεισόδιο ήταν οπτικό υπερθέαμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#328 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 00:15

Έχετε απόλυτο δίκιο και οι 2 απλά τυχαίνοντας να πέσει το μάτι μου πάλι στα παλιά είδα περισσότερη ανάπτυξη χαρακτήρων κλπ. Τώρα έχουμε τους νέους χαρακτήρες που θέλουν ανάπτυξη και αυτοί με τη σειρά τους και οι παλιοί λογικό είναι να παραμεριστούν για λίγο (λόγο πρόλογου) απλά ένιωσα μια νοσταλγία κοιτώντας τα παλιά.

Όσο για το 6ο επισόδειο της 1ης season είναι το χειρότερο της σειράς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#329 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 08:44

το 6 επεισοδειο τις πρωτης season ειναι σαν το 5 στη season 2 :oo:

#330 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 13:53

Μπα, το 5ο της δεύτερης ήταν πολύ καλύτερο θα 'λεγα...
Spoiler: