Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#286 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 07 May 2008 - 23:35

Γιατί τους ενδιαφέρει να πιάσουν την C.C.Αν δεν ήταν αυτή δεν θα είχε γίνει τίποτα. Ούτε καν η πρώτη season.

Αυτο ειναι σωστο ...αλλα η C.C. δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολο να βρει αλλο ενα ZERO και αντε πες οτι ειχε χασει την μνημη του και τον κραταν ζωντανο, ειναι δυνατον να τους ξεφευγει τοσο ευκολα ?Δεν εχουν καταλαβει οτι απουσιαζει μπολικες ωρες ?(τις ωρες που κατα συμπτωση εμφανιζεται ο zero).

Πρεπει να τελειωνει το παραμυθι με την παραλληλη ζωη του...ν'ασχοληθουμε με τον πολεμο!!

#287 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 08 May 2008 - 01:03

Να πω και εγω την γνώμη μου (σημειωτέον είμαι στο 3ο επεισόδιο του R2) !

Για όσους σκέφτονται να δουν τη σειρά

Κάντε το! Δεν πρόκειτε για κανα αριστούργημα (οι βαθμολογίες που κυκλοφορούν νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικές) αλλα βλέπεται ευχάριστα , είναι ενδιαφέρον, έχει πολύ καλο animation , και συνεχίζεται και για δεύτερη σεζόν!!

Σχετκά με τη σύγκριση Death Note με το CG

Νομίζω ότι είναι ατυχής! Αδικεί το ιδιο το CG και αν περιμένετε κατι ανάλογο μάλλον θα απογοητευτήτε. Η αλήθεια είναι ότι στη αρχή σε ξεγελάει όσον αφορά το στύλ που θα ακολουθήσει αλλα μετα απο 5-6 επεισόδια καταλαβαίνεις ότι μοιάζει περισσότερο με mobile suit gundam 00 παρα με Death Note.

Σχετικά με το R2

Η αλήθεια είναι ότι τα μπαλώσανε όπως όπως μετα το χαζό κατ'εμέ τέλος της πρώτης σεζόν και ουσιαστικά τώρα θα μας ξανασερβίρουν ένα πιο καλοδουλεμένο σενάριο που όμως μοιάζει πολύ με το αρχικό ( τουλαχιστον μέχρι τώρα). Παρόλα αυτά και εμένα μου άρεσε πολύ το νέο ξεκίνημα και η μετάλλαξη των χαρακτήρων νομίζω δίνει βάθος ( η περίπτωση του Suzaku είναι η πιο χαρακτηριστική ).

Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε....!
Posted Image

#288 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 09 May 2008 - 02:56

join

.aNiMe//GR Forums - Code Geass

#289 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 09 May 2008 - 09:46

Εχει μια γερη τρυπα στο σεναριο.. Αφου ξεροθν ποιοσ ειναι ο zero.. γιατι το ζοριζουν το 8εμα?

#290 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 May 2008 - 12:04

Εχει μια γερη τρυπα στο σεναριο.. Αφου ξεροθν ποιοσ ειναι ο zero.. γιατι το ζοριζουν το 8εμα?

Βασικά, κουβαλάει τρύπες από την πρώτη season. Ήλπιζα ότι θα τις μπαλώσουν, αλλά αυτοί προσθέτουν κι άλλες. :deadga6:

Αυτά παθαίνεις όταν γράφεις σενάριο με τη συνταγή "plot twists for the sake of plot twists". Πολύ θέαμα, λίγη λογική. Αναλώσιμοι χαρακτήρες (remember Mao?), forced events, μελόδραμα... πάει για drop μου φαίνεται.:stubborn:

Α, και: Suzaku rules even harder than in 1st season, Lelouch can eat dog shit and die, NOW. Thank you.

Edited by Kenny, 09 May 2008 - 14:55.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#291 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 09 May 2008 - 12:34

Spoiler:

Kenny, have mercy!:df13952b:

#292 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 09 May 2008 - 14:42

Α, και: Suzaku rules even harder than in 1st season, Lelouch can eat dog shit and die, NOW. Thank you.

AAA τι ειναι αυτα
Posted Image

Posted Image

#293 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 10 May 2008 - 23:35

Kenny, have mercy!:df13952b:

No mercy. Βρήκα κι αυτήν την ωραία pic, τη μοιράζομαι μαζί σας. :hahaha:

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#294 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 May 2008 - 23:55

Ό,τι και να κάνεις είσαι μειοψηφία, οπότε μην το παιδεύεις το θέμα :P

E5VV38U.jpg

#295 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 11 May 2008 - 00:04

Ό,τι και να κάνεις είσαι μειοψηφία, οπότε μην το παιδεύεις το θέμα :P

Ποιος είπε ότι χρειάζομαι την πλειοψηφία με το μέρος μου; :kakaka:

2112.gif

#296 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 May 2008 - 00:29

Χωρίς πλειοψηφεία δεν πιάνεις μία όμως :hahaha:

Έλα πάμε λίγο spinzaku γιατί ξεφύγαμε!

Posted Image
Posted Image

#297 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 May 2008 - 00:33

Posted Image

Posted Image

#298 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 11 May 2008 - 01:33

Lelouch VS Suzaku - Fuck U
Youtube Video

Posted Image

Posted Image
Suzaku likes it on top

Posted Image

#299 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 May 2008 - 02:11

Αν και δεν είμαι πολύ υπέρ του Lulu x Suzy,τις προάλλες πέτυχα μία pic και πήγα να ψοφήσω από τα γέλια

Not suitable for underaged tho...
Spoiler:

#300 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 11 May 2008 - 02:22

Γιατί τελευταία συχνά βλέπω να τον λένε Lelouche?

HnH5aB0.jpg