Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#256 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 17:19

Kαι εγώ δεν πήγαινα καθόλου τον Suzaku στην πρώτη seazon γιατί τα κίνητρα του ήταν απλά άθλια.Τώρα όμως που τον νοίαζει είναι να εκδικηθεί τον θάνατο της Euphemia άρχισα να τον συμπαθώ περισσότερο.Ανυπομονώ να δω τι άσσους θα βγάλει απ'το μανίκι του ο Lelouche όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τον Suzakou και το Lancelot στο πεδίο της μάχης.

Το επισόδειο κλασσικά τα έσπασε και πάλι.

#257 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:28

Βοήθεια!!! Το Αmazing Dreamers έπεσε και δε βρίσκω DDL τώρα! Ξέρει κανείς άλλο link;;;

#258 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 14:40

Γιατίδ εν δοκιμάζεις μέσω irc; Σε κάποιες προηγούμενες σελίδες αναφέρεται πως να κατεβάσεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#259 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 15:26

Εγώ πάλι συμπαθούσα τον Suzaku πριν γιατί ήταν ο "καλός" της υποθεσης... Τώρα ουτε αυτός δεν ξερει τι είναι :/
Ο Rolo μου την δίνει λίγο αλλα
Spoiler:

#260 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 20:56

Πριν λιγότερο απο 1 ωρα εγινε release το 5ο επεισοδιο απο τους gg!^_^
Καλα για torrent δεν το συζηταω τις πρωτες ωρες θα πρεπει να πιανει πολυ σκατοταχυτητες, αλλα και στο irc που το κατεβαζω παλι με 25-30 παει...Τ_Τ
Kατα τις 12 μπορει να το εχω...-_-

#261 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 21:04

Πριν λιγότερο απο 1 ωρα εγινε release το 5ο επεισοδιο απο τους gg!^_^
Καλα για torrent δεν το συζηταω τις πρωτες ωρες θα πρεπει να πιανει πολυ σκατοταχυτητες, αλλα και στο irc που το κατεβαζω παλι με 25-30 παει...Τ_Τ
Kατα τις 12 μπορει να το εχω...-_-

Εγω παλι Δωρα για να ζηλευεις επειδη το κατεβαζω απο το Lolipower θα το εχω σε κανα 2 λεπτο στον υπολογιστη μου. (200kb/s):hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#262 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 21:05

Τελικά βγήκε και ανησυχούσε μήπως δεν βγει λόγω της Golden Week. Εγώ από το Tsuruya-san bot στο irc που το κατεβάζω πιάνω 106 μάλλον όλοι πάνε στο δικό σου :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#263 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 21:13

αχεμ, μολις γυρισα σπιτι, και απο οτι βλεπω το εχουν στο mininova απο gg αλλα ειναι private tracker. πλην ομως, απο οτι βλεπω, οντως το εχει στο lolipower καθως επισης κα ιστο Tokyo Toshokan http://www.tokyotosho.com/

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#264 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:16

episode 5 spoiler
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#265 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:22

Καλό επισόδειο, αλλά τα προηγούμενα ειδικά τα 2 τελευταία ήταν κλάσης ανώτερα. Φλυάρισε αρκετά μέχρι να μας δείξει το τέλος. Μάλιστα μου φάνηκε σαν βιαστικό επισόδειο, όπου προσπαθούσαν να βάλουν όσα περισσότερα μπορούσαν μέσα σε 20' από τα οποία τα περισσότερα ήταν περιττά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#266 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:37

Indeed στην αρχη βαριομουν σχετικα. Οχι πως δεν ήταν καλό, αλλά εχουμε συνηθίσει άλλο επίπεδο στο geass.
Spoiler:

#267 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:45

Μακάρι να είναι το δεύτερο :D. Chaotic Evil forever θα είναι, πόσο τους ευχαριστιέμαι τους χαρακτήρες αυτούς
Δημοσιευμένη  εικόνα

#268 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:51

Aλλά μια στιγμή! Κάτι δεν πάει καλα! Τώρα που το σκέφτομαι μοιάζει με παγίδα...

Spoiler:

#269 Ptomahawk

Ptomahawk

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 23:27

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια λέει ότι τροποποιήσαν και την μνήμη των υπόλοιπων παιδιών του σχολείου, ώστε να αγνοούν την ύπαρξη της Nunally ως αδερφής του Lelοuch.Ελάχιστοι ξέρουν ότι ο Lelouch είναι πρίγκιπας και το θυμούνται.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#270 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 23:36

Προτιμω να περιμενω το Release απο τους Eclipse.

Και απο τα φιλαρακια στο Eclipse με σαφως ανωτερη ποιοτητα απο τους GG..
http://torrents.no-sekai.de/eclipse/%5bEclipse%5d%20Code%20Geass%20-%20Lelouch%20of%20the%20Rebellion%20R2%20-%2005%20(1280x720%20h264)%20%5bF2EF31D3%5d.mkv.torrent