Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#136 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 16:52

offtopic :
Και μένα το επεισόδιο από gg μου έκανε κόνξες...
.avi ftw λέμε!(πιο πολύ γιατί ο wmp δουλεύει πιο ομαλά,και μπορώ να κάνω και gifs =D)

ontopic :
Ωραίο επεισόδιο ήταν,ειδικά στο τέλος :hahaha:

Πάντως ναι ψιλοήταν άκυρο το πως μπήκε ο Rollo στο story τόσο άνετα...αλλά θα δούμε...

δν άντεξες ε???έπεσε καλό ψίσιμο χτες βράδι...
ps.το είδα 4 φορές...
ps2.τλδ το torrent ήταν raw..
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#137 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 17:28

δν άντεξες ε???έπεσε καλό ψίσιμο χτες βράδι...
ps.το είδα 4 φορές...
ps2.τλδ το torrent ήταν raw..

//offtopic chat
με τόσα spoils δεν παίζει να άντεχα...
ps2.αυτό που σου δωσα?με την καμία...

αλλά πως άντεξες 4 φορές...

#138 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 18:31

Εμένα με gg έπαιξε μια χαρά πάντως. Γενικώς δεν περίμενα πρόβλημα σχετικά με την ποιότητα των gg όσο με την μετάφραση. (Γιατί στην πρώτη season oι Dominos τους έβαλαν τα γυαλιά). Θα δω και από eclipse και βλέπουμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#139 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 19:53

Παιδια να ρωτησω λιγο...διαβασα την πλοκη της σειρας και μου φανηκε αρκετα καλη και ενδιαφερουσα..

Αλλα στο site που το ειδα ελεγε οτι ειναι στο επιπεδο του Full Metal Alchemist και του Death Note....ειναι οντως τοσο καλο για μονο 25 επεισοδια?

#140 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 19:58

Ναι είναι πολύ καλό και ο κεντρικός χαρακτήρας ίσως σου θυμίσει τον Light από το Death Note.Μιας και έχω καταλάβει πάνω-κάτω τα γούστα σου πιστεύω θα σου αρέσει πάρα πολύ.Επίσης μόλις άρχισε η δεύτερη season οπότε είναι καλή περίοδος για να την αρχίσεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#141 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 20:08

Παιδια να ρωτησω λιγο...διαβασα την πλοκη της σειρας και μου φανηκε αρκετα καλη και ενδιαφερουσα..

Αλλα στο site που το ειδα ελεγε οτι ειναι στο επιπεδο του Full Metal Alchemist και του Death Note....ειναι οντως τοσο καλο για μονο 25 επεισοδια?

Καλα ρε Zoro πως και σε ξεφυγε τετοια σειρα?
Αντε βουρ για download

Δημοσιευμένη  εικόνα

#142 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 20:09

[off-topic]

Ρε Zoro... Σε έχω δει να κάνεις παρόμοιες ερωτήσεις και σε άλλα anime threads. Τόσο πολύ πια φοβάσαι να απογοητευτείς από μια σειρά; Και τι αντικειμενική απάντηση περιμένεις ρωτώντας στο thread που συχνάζουν οι οπαδοί μιας σειράς;

Ο καλύτερος τρόπος να δεις αν σου ταιριάζει μια σειρά είναι να κάτσεις και να δεις τα πρώτα 5-6 επεισόδια. Μόνο εσύ ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι.[/offtopic]

Είδα κι εγώ το πρώτο ep. New mecha out-of-nowhere is new... because Sunrise loooooooooves your money. :hehehe:

(Καλά, το βουλώνω. :hihi2:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#143 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 20:21

[off-topic]Ρε Zoro... Σε έχω δει να κάνεις παρόμοιες ερωτήσεις και σε άλλα anime threads. Τόσο πολύ πια φοβάσαι να απογοητευτείς από μια σειρά; Και τι αντικειμενική απάντηση περιμένεις ρωτώντας στο thread που συχνάζουν οι οπαδοί μιας σειράς;

Ο καλύτερος τρόπος να δεις αν σου ταιριάζει μια σειρά είναι να κάτσεις και να δεις τα πρώτα 5-6 επεισόδια. Μόνο εσύ ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι.[/offtopic]

Ναι,ειναι αληθεια οτι θα περιμενε κανεις να παρει μονο θετικες απαντησεις απο το μερος οπου συχναζουν κυριως οι οπαδοι μιας σειρας,αλλα να που δεν ειναι παντα ετσι..πχ στο Death Note ενας μου πε οτι δεν αξιζουν ολα αλλα μονο τα πρωτα 25 επεισοδια,τα οποια ειναι κατι ανεπαναληπτο...αλλοι μου λεγαν οτι αξιζουν ολα..(με λιγα λογια παντα μπορει να ακουσεις καποιον να σου πει τα θετικα και τα αρνητικα μιας σειρας)

Γενικα το χω πριν ξεκινισω μα ταινια/σειρα/ανιμε να ρωτησω καμια αποψη ή να διαβασω καποιο review...βεβαια σε τελικη αναλυση ποτε δεν κρινω πριν δω...ο τελευταιος κριτης ειμαι παντα εγω..

(πχ μου λεγαν οτι μια ταινια ειναι βλακεια και να μην την δω,και τι εκανα?την ειδα φυσικα και μου αρεσε...ποτε δεν κατηγορω κατι πριν μαθω τι ειναι)...

Ετσι ειμαι τι να κανουμε:hehe:

On Topic:

Season 2?

Νομιζα οτι τελειωνε στα 25...πω ρε εχει και συνεχεια δλδ?

Ελπιζω να αξιζει τουλαχιστον...

#144 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 20:37

Πήρα μια λαχτάρα χθες βράδυ ρε.

Κατέβασα το R2 ep 1 από διρεκτ και δεν έπαιζε.
Λέω αργά είναι μάμησέ το.

Ανοίγω σήμερα τον Πισή και βλέπω το επ σε 2 μέρη.

Τελικά το ένα που προσπαθούσα να παίξω ήταν αυτό που άρχισα να κατεβάζω με τόρρεντ και το σταμάτησα.
Το άλλο παίζει μια χαρά και θα κάνω έντιτ μόλις το δω. :F

EPIC EDIT:

Ok I've just closed MPC and I'm like :dazed::dazed::dazed::dazed::dazed:.

Πώρωση, ερωτήματα που λογικά θα απαντηθούν σύντομα, πώρωση, Lelouch, πώρωση, C.C. και πώρωση.

Ακόμη δεν ξεκίνησε και θέλω κι άλλο. :nanteee:

HnH5aB0.jpg

#145 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 21:24

Μιας και το είδαν πλέον περισσότεροι το επεισόδιο. Πως σας φάνηκε;Εμένα μου άρεσε σαν επεισόδιο. Αν και η αρχή μου θύμισε πολύ στην αρχή το πρώτο της 1ης σαιζόν.

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#146 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 21:43

Spoiler:

Η πιο λογικη εξηγηση που εχω διαβασει μεχρι τωρα.
Και εγω συμφωνω μαζι σου κατι τετοιο πρεπει να επαιξε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#147 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 22:04

Μιας και το είδαν πλέον περισσότεροι το επεισόδιο. Πως σας φάνηκε;Εμένα μου άρεσε σαν επεισόδιο. Αν και η αρχή μου θύμισε πολύ στην αρχή το πρώτο της 1ης σαιζόν.

Spoiler:

Βασικά αυτό που λες το συζητήσαμε και μ'έναν φίλο και μάλλον έτσι θα είναι
Spoiler:

#148 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 14:17

Επιτέλους, ύστερα από τόσον καιρό είδα το πρώτο επεισόδιο για να μου φύγει η αγωνία. Περιμένουμε πολλές εξηγήσεις. Πάντως θα περιμένω να τελειώσει η σειρά για να την ξεκινήσω, μιας και 1 επεισόδιο ανά βδομάδα σε τέτοιες σειρές είναι σπάσιμο νεύρων.

Πάντως δεν ξέρω πως θα την παλέψω με τη 2η σίζον, δεν θα αντέξω να ξέρω οτι άλλοι βλέπουν Geass και εγώ να περιμένω να μαζέψω αρκετά επς ωστε να το λιώσω, αλλά δεν θα αντέξω και να βλέπω 1 επ τη βδομάδα (και αν).

Αν αποφασίσεις να περιμένεις θα σου κάνω συμπαράσταση :hahaha:

*Πάει να αρχίσει το Gundam 00.

E5VV38U.jpg

#149 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 22:16

Kαλα θα μπω και εγω στο club συτων που θα περιμενουν τελικα.
Αν και καιγομαι για να μαθω τι στο καλο θα γινει,τη μερα που βγηκε το πρωτο ειπα να συγκρατηθω,μιας και θυμαμαι το σπασιμο στην πρωτη season που ειχα μονο μεχρι το 18 και περιμενα καθε εβδομαδα πως και πως...

#150 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 09:38

Το περίμενα πως και πως και εκτές το βράδυ το είδα οκ σαν εισαγωγικό για την δευτερη sesson καλούτσικο από εκεί και πέρα βλέπουμε

Spoiler:

"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα