Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πως Σερφάρετε και γενική συζήτηση για web browsers technology
Posted 03 August 2010 - 15:59
Posted 03 November 2010 - 18:29
Έβαλα Opera στο χρέπι το Netbook που έχω και πλέον πετάει. Αισθητή η διαφορά μεταξύ αυτού και Firefox, αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία. Για τον Internet Explorer ισχύουν ακόμα τα γνωστά και δεν νομίζω να γίνει ποτέ του ένας τουλάχιστον αξιόλογος browser.

Posted 03 November 2010 - 18:31
+Firebug
Posted 03 November 2010 - 18:34
Posted 03 November 2010 - 18:38
Ο Firefox όντως με έχει βολέψει κι εμένα αφάνταστα, όμως ο Opera είναι μακράν πιο γρήγορος, κι αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα τη συγκεκριμένη στιγμή.
Posted 03 November 2010 - 18:43
κάποτε χρησιμοποιώ και την αλεπού
Posted 03 November 2010 - 18:49
Posted 03 November 2010 - 19:27
Δεν υπάρχει κάτι που κάνει ο Firefox και δεν το κάνει ο Opera, και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται 15 add-ons.
Σωστο adblock δεν εχει.Και μιλαω με το να τεσταρω συνεχως (Σχεδον)ολους του περιηγητες ιστου.

ΥΓ Kudos σε οποιον καταλαβει απο που ειναι το slice απο το Bg μου
Posted 03 November 2010 - 19:28

Ρώτα μερικούς φανατικούς bloggers πόσο γρηγορότερα κάνουν την δουλειά τους με την Φώφη πάρολη την αργή JS machine της.
Παντού υπάρχουν καλά και κακά αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας.
Ο chrome είναι δείγμα browser με τρύπες (ψήγματα ασφάλειας) και νταβά την google.
O ff είναι αργός αλλά προσφέρει modularity και ευχρηστία με τα addons (και τα addons είναι η δύναμή του).
O opera είναι πολύ καλός αλλά αδικημένος/αδοκίμαστος από τον πολύ κόσμο.
Η ΙΕ πρόκειται να γίνει πολύ καλός. Η 9 beta δουλεύει μια χαρά για τα γούστα μου. Αν δεν υπήρχε και το σίχαμα ονόματι ActiveX θα ήμασταν καλύτερα.
Main browser FF4beta εδώ και δυο μήνες. FF από την έκδοση 1.5 τον πονεμένο (pstn) καιρό που ξεκίνησα να μπαίνω internet.
PS: Συμπτωματικά ο λόγος που δεν μονιμοποίησα τον Opera ήταν τα tabs πάνω από την address bar που τώρα συνήθισα στον FF4
PPS: Safari xD
Posted 03 November 2010 - 19:39
Και το srwαre irοn.
Δευτερη επιλογη ο seαmοnkey, πολυ γρηγοροτερος απο τον ff,αλλα συμβατος με τα addοnς του.
Οταν ειναι να χρησιμοποιησω ιe, το κανω μεσω avαnt brοwser.
Μεσω ubυntu προτιμω web sυrfιng για λογους ταχυτητας και ασφαλειας, εστω και αν το flαsh ειναι πιο προβληματικο εκει.
Posted 03 November 2010 - 19:47
Posted 03 November 2010 - 20:01
Σωστο adblock δεν εχει.Και μιλαω με το να τεσταρω συνεχως (Σχεδον)ολους του περιηγητες ιστου.
ΥΓ Kudos σε οποιον καταλαβει απο που ειναι το slice απο το Bg μου
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το adblock του. Μπορεί σε κάποιες σελίδες να μην κρύβει το κενό frame της διαφήμισης, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει.
RiDeLub, εκτός από αυτούς που χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία (όπως για blogging) οι υπόλοιποι δεν νομίζω να είναι ενθουσιασμένοι με την προσθήκη της υποστήριξης για extensions. Ο φόβος είναι ότι θα "φουσκώσει" ο κώδικας με αποτέλεσμα να πέσουν οι επιδόσεις του.
Posted 08 November 2010 - 23:23
firefox στο σπίτι / chrome στη δουλειά (λόγο του ότι ειναι παλιατζούρα ο υπολογιστής)
επίσης βγήκε beta firefox 64bit
3 χρονια και 4 μηνες, ξεθαμα, the force is strong in this one.
Απο κει και περα firefox μια χαρα και ομορφα, εκτος επειδη εχω 40+ tabs μονιμα ανοιχτα, κανω restart καθε 2η βδομαδα και χρησιμοποιω αρκετα πολυ καποια site με java καποια στιγμη χτυπαει τα 1.2GB ram usage και αρχιζει να σερνεται, μεχρι το σημειο που χτυπαει full core usage για 10sec σε κλικ λινκ XD αλλα αυτο θεωρω οτι ειναι λογικο με τη χρηση που του κανω, ενα reboot το firefox και κομπλε

Posted 08 November 2010 - 23:44