Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Πως Σερφάρετε και γενική συζήτηση για web browsers technology

• Please log in to reply
152 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιον Browser χρησιμοποιείτε; (158 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιον Browser χρησιμοποιείτε;

1. Internet Explorer 5/6 (3 ψήφοι [1.90%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.90%

2. Internet Explorer 7 (2 ψήφοι [1.27%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.27%

3. Firefox (99 ψήφοι [62.66%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 62.66%

4. Mozilla (13 ψήφοι [8.23%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.23%

5. Opera (9 ψήφοι [5.70%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.70%

6. Netscape (1 ψήφοι [0.63%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.63%

7. Safari (6 ψήφοι [3.80%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.80%

8. Chrome (25 ψήφοι [15.82%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 15.82%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#46 Foucault

Foucault

Planetouched

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 03:02

Κι εγώ Firefox χρησιμοποιώ τις περισσότερες των περιπτώσεων. Κρίμα που δεν είναι, πια, τόσο ελαφρύς όσο "διαφημίζεται". Θα συμφωνήσω με τον Kenji για το memory leak. Ειδικά οι εκδόσεις 1.ΧΧ ήταν πολύ κακές σε αυτόν τον τομέα.

Μερικές φορές χρησιμοποιώ και τον Konqueror. IMO, εξαιρετική layout engine, εξίσου καλή ίσως και καλύτερη της Gecko (τουλάχιστον μέχρι την έλευση της v1.9 με τον Firefox 3.0).

Opera δεν έχω χρησιμοποιήσει παρά ελάχιστες φορές, κυρίως για να δοκιμάσω κάποιες σελίδες. Πάντως μου φάνηκε, σχετικά ελαφρύτερος και γρηγορότερος του Firefox.

Αναρωτιέμαι, όμως. Υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί Netscape Navigator; :-P
Alas for the human race,
alas for the kings of separation
My Listεδώ)

#47 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 10:30

Αναρωτιέμαι, όμως. Υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί Netscape Navigator; :-P

Κι εγώ αναρωτιέμαι αυτό το πράγμα. Και κάποιος φαίνετε ότι το χρησιμοποιεί αλλά αν και τον ψήφισε δεν μας το είπε σε μήνυμα, εκτός κι αν τον ψήφισε κατά λάθος ή ντρέπετε να μας το πει:.
Επίσης με παραξενεύει ότι ο Opera δεν έχει ούτε μία ψήφο ως τώρα ενώ δεν περίμενα μία τόσο καθολική υπεροχή του firefox. Τουλάχιστον περίμενα ο IE να έχει λίγες ψήφους παραπάνω.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#48 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 10:54

τα δυο threads ξανάγιναν ένα με έναν πιο κατατοπιστικό τίτλο. Απομακρύνθηκαν τα άσχετα με το θέμα ποστ. Συνεχίστε τη συζήτηση, ευχαριστώ...

για οποιαδήποτε άλλη ενσταση στείλτε ΠΜ

#49 kenji

kenji

Arbeit macht frei

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 12:20

spawn :thumbup:

Σχετικά με τον ie, έχω την εντύπωση ότι σε μεγαλύτερες ηλικίες παίζει περισσότερο. Ίσως και σε άτομα που στην κυριολεξία δεν έχουν τη διάθεση-γνώση για να το ψάξουν. Αρκετοί γνωστοί μου έχουν αναφέρει ότι γνωστοί τους στη δουλειά το έχουν γυρίσει στον ie 7. Αυτό από μόνο του δε λέει απλά το μεταφέρω.

Για navigator πάντως εγώ ξέρω μόνο 1 παιδί που το χρησιμοποιεί. Εξωτερικό δε ξέρω τι παίζει. Θα ήταν ενδιαφέρον κάποιο stats report από το εξωτερικό σχετικά με περισσότερους browsers. Φαντάζομαι ότι για αυτούς που έχουν macintosh, η πλειοψηφία θα χρησιμοποιεί safari. Επίσης έχω ακούσει και από αλλού για
Linux+Konqueror.
1million4disability: Υπογράψτε για την άρση των διακρίσεων εις βάρος των αναπήρων στην ΕΕ
Παράδειγμα προς μίμηση http://www.als-net.gr/
my blog: blog.e-healthgr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 12:38

η πλάκα είναι ότι στη δουλειά είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ ΙΕ και μάλιστα τον 6. Και τον έχω ψιλοσυνηθίσει [ντροπηηηή]. Από την άλλη , σπίτι με βολεύει ο firefox και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με opera... [Λιγο με την Μ.Κάλλας αλλά μέχρι εκεί :D]

#51 rath

rath

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 10:16

Firefox πάντα εκτός ορισμένων site που δεν λένε να δουλέψουν σωστά με την αλεπού κι οπότε αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ προσωρινά τον IE 7.

#52 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 10:50

Firefox πάντα εκτός ορισμένων site που δεν λένε να δουλέψουν σωστά με την αλεπού κι οπότε αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ προσωρινά τον IE 7.

Εγώ βρήκα την λύση σε ένα add on του Firefox
https://addons.mozilla.org/firefox/1419/
Ανοίγει σελίδες με IE μέσω του Firefox με ένα απλό κλικ σε ένα εικονίδιο κατω δεξιά.:thumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 rath

rath

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 18:12

Εγώ βρήκα την λύση σε ένα add on του Firefox
https://addons.mozilla.org/firefox/1419/
Ανοίγει σελίδες με IE μέσω του Firefox με ένα απλό κλικ σε ένα εικονίδιο κατω δεξιά.:thumbup:

Thx για το info Fingolfin. Το έχω ήδη το plugin αλλά μερικές φορές ούτε αυτό τα καταφέρνει:shock:. Οπότε αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ και τον ακατανόμαστο:shutup:.

#54 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 02:29

Internet Explorer 7 -> 0 ψήφοι;;;
Μα καλά, κανένας δεν έχει αυθεντικά windows στις μέρες μας..... :

Ουτε εγω εχω αυθεντικά windows αλλα λειτούργησε μια χαρα!Αν και τα εχω δοκιμασει ολα το Firefox ειναι το καλητερο.Καλο το Opera αλλα πολλα προβληματα:bleh:

#55 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 14:49

firefox for life!

#56 Gatoulas

Gatoulas

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 15:32

Κι εγω Firefox χρησιμοποιω τα τελευταια χρονια και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος :).

#57 mugiwhite

mugiwhite

*Don't be like me*

• Banned
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 10:17

firefox στο σπίτι / chrome στη δουλειά (λόγο του ότι ειναι παλιατζούρα ο υπολογιστής)

επίσης βγήκε beta firefox 64bit

#58 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 12:27

Firefox

Απλα και ευκολα XD

2bbd14fc.jpg

#59 mindzblack