Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πως Σερφάρετε και γενική συζήτηση για web browsers technology
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 03:02
Μερικές φορές χρησιμοποιώ και τον Konqueror. IMO, εξαιρετική layout engine, εξίσου καλή ίσως και καλύτερη της Gecko (τουλάχιστον μέχρι την έλευση της v1.9 με τον Firefox 3.0).
Opera δεν έχω χρησιμοποιήσει παρά ελάχιστες φορές, κυρίως για να δοκιμάσω κάποιες σελίδες. Πάντως μου φάνηκε, σχετικά ελαφρύτερος και γρηγορότερος του Firefox.
Αναρωτιέμαι, όμως. Υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί Netscape Navigator; :-P
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 10:30
Κι εγώ αναρωτιέμαι αυτό το πράγμα. Και κάποιος φαίνετε ότι το χρησιμοποιεί αλλά αν και τον ψήφισε δεν μας το είπε σε μήνυμα, εκτός κι αν τον ψήφισε κατά λάθος ή ντρέπετε να μας το πειΑναρωτιέμαι, όμως. Υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί Netscape Navigator; :-P

Επίσης με παραξενεύει ότι ο Opera δεν έχει ούτε μία ψήφο ως τώρα ενώ δεν περίμενα μία τόσο καθολική υπεροχή του firefox. Τουλάχιστον περίμενα ο IE να έχει λίγες ψήφους παραπάνω.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 10:54
για οποιαδήποτε άλλη ενσταση στείλτε ΠΜ
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 12:20

Σχετικά με τον ie, έχω την εντύπωση ότι σε μεγαλύτερες ηλικίες παίζει περισσότερο. Ίσως και σε άτομα που στην κυριολεξία δεν έχουν τη διάθεση-γνώση για να το ψάξουν. Αρκετοί γνωστοί μου έχουν αναφέρει ότι γνωστοί τους στη δουλειά το έχουν γυρίσει στον ie 7. Αυτό από μόνο του δε λέει απλά το μεταφέρω.
Για navigator πάντως εγώ ξέρω μόνο 1 παιδί που το χρησιμοποιεί. Εξωτερικό δε ξέρω τι παίζει. Θα ήταν ενδιαφέρον κάποιο stats report από το εξωτερικό σχετικά με περισσότερους browsers. Φαντάζομαι ότι για αυτούς που έχουν macintosh, η πλειοψηφία θα χρησιμοποιεί safari. Επίσης έχω ακούσει και από αλλού για
Linux+Konqueror.
Παράδειγμα προς μίμηση http://www.als-net.gr/
my blog: blog.e-healthgr

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2007 - 12:38
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 10:16
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 10:50
Εγώ βρήκα την λύση σε ένα add on του FirefoxFirefox πάντα εκτός ορισμένων site που δεν λένε να δουλέψουν σωστά με την αλεπού κι οπότε αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ προσωρινά τον IE 7.
https://addons.mozilla.org/firefox/1419/
Ανοίγει σελίδες με IE μέσω του Firefox με ένα απλό κλικ σε ένα εικονίδιο κατω δεξιά.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2007 - 18:12
Εγώ βρήκα την λύση σε ένα add on του Firefox
https://addons.mozilla.org/firefox/1419/
Ανοίγει σελίδες με IE μέσω του Firefox με ένα απλό κλικ σε ένα εικονίδιο κατω δεξιά.
Thx για το info Fingolfin. Το έχω ήδη το plugin αλλά μερικές φορές ούτε αυτό τα καταφέρνει

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 02:29
Internet Explorer 7 -> 0 ψήφοι;;;
Μα καλά, κανένας δεν έχει αυθεντικά windows στις μέρες μας.....
Ουτε εγω εχω αυθεντικά windows αλλα λειτούργησε μια χαρα!Αν και τα εχω δοκιμασει ολα το Firefox ειναι το καλητερο.Καλο το Opera αλλα πολλα προβληματα

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 14:49
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2007 - 15:32

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 10:17
επίσης βγήκε beta firefox 64bit
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 12:27
Απλα και ευκολα XD
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 14:52