Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#796 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 17 October 2008 - 20:09

ολο το ελληνικο παραρτημα της πουσταροσυνης και του δηθενισμου παλι θα τρεχει στην "χωραφα" να απολαυσει αυτο το μοναδικο συγκροτημα.
μη χασουμε επουδενι.

:nod:Προσκυνώ[/offtopic]

ANORIMOI αυτή την Κυριακή(19 οκτωβρίου) στο Κύταρρο, 10 ευρά! Όσοι ανώριμοι προσέλθετε

#797 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 17 October 2008 - 22:27

Έρχονται οι London After Midnight στις 21 και άκουσα και για Anne Clark τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο...Hooray!!!:wooi2:

Posted Image

#798 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 19 October 2008 - 22:42

darkwave -ου?
καλα οι LAM πως σκατα γυρνανε τοσα χρονια τον κοσμο με 3 cd ολα κιολα.αξιο αποριας ειναι.

Posted Image

#799 Frix

Frix

Harima Kenji...

• Members
  • 8 posts

Posted 19 October 2008 - 23:16

συναυλίες ... είδα το thread και είπα λες ... για να δούμε ... εγώ από την πλευρά μου είμαι old school rock fan and some metal ... αν και ακούω τα πάντα ... ανάλογα με την φάση που είμαι ... αλλά το rock όπως και να το κάνουμε μπορείς να το ακούς παντού και πάντα ...

λοιπόν προς τους fan των AC/DC απλώς αν δε το γνωρίζουν ξεκινάνε από Φλεβάρη 2009 το tour στην ευρώπη... πολλοί fans από την Ελλαδίτσα μας ελπίζουμε να έρθουνε και από εμάς μια βόλτα μιας και ακόμα δεν έχουν πει πότε και που θα τελειώσει το TOUR τους ... αν και εγώ προσωπικά ήθελα να πάω Γερμανία (αλλά έγιναν sold out σε 2 ώρες από την κυκλοφορία τους) όπως και σε όλες τις συναυλίες τους ... θα το παλέψω για Ισπανία αλλά δεν είναι το στυλ των μεταλάδων για να πας να ακούσεις παρέα μαζί τους ...

για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Posted Image

100% Original Custom-made Funny T-Shirts!!!

hey... you wanna see some hot girls ???

check this out...

Spoiler:

#800 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 21 October 2008 - 20:32

συναυλίες ... είδα το thread και είπα λες ... για να δούμε ... εγώ από την πλευρά μου είμαι old school rock fan and some metal ... αν και ακούω τα πάντα ... ανάλογα με την φάση που είμαι ... αλλά το rock όπως και να το κάνουμε μπορείς να το ακούς παντού και πάντα ...

λοιπόν προς τους fan των AC/DC απλώς αν δε το γνωρίζουν ξεκινάνε από Φλεβάρη 2009 το tour στην ευρώπη... πολλοί fans από την Ελλαδίτσα μας ελπίζουμε να έρθουνε και από εμάς μια βόλτα μιας και ακόμα δεν έχουν πει πότε και που θα τελειώσει το TOUR τους ... αν και εγώ προσωπικά ήθελα να πάω Γερμανία (αλλά έγιναν sold out σε 2 ώρες από την κυκλοφορία τους) όπως και σε όλες τις συναυλίες τους ... θα το παλέψω για Ισπανία αλλά δεν είναι το στυλ των μεταλάδων για να πας να ακούσεις παρέα μαζί τους ...

για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

και εγω ειμαι fan των ACDC αλλα μονο αμα ερθουν Ελλαδα και για αυτους της Θεσσαλονικη στο καφε Αριστοτελους στον Ευοσμο 1η Νοεμβριου Live η Μαυρη Μαγιονεζα
Posted Image
Posted Image

#801 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 22 October 2008 - 13:59

Μόλις είδα στην τηλεόραση ότι αύριο Πέμπτη 23 Οκτωβρίου παίζει στο θέατρο Badminton o Ιάπωνας μουσικός Kitaro. Λίγο που διάβασα χαρακτηρίζεται ως ο Ζαν Μισελ Ζαρ/ Βαγγέλης Παπαθανασίου της Ιαπωνίας και είναι από τους πιο διάσημους σύγχρονους μουσικούς. Έχει γράψει και μουσική για την άνιμε ταινία "Queen Millenia - The Movie" - δεν ξέρω αν έχει γράψει για άλλα άνιμε. Αν έμενα Αθήνα μπορεί και να τον τσέκαρα...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#802 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 22 October 2008 - 15:53

Μόλις είδα στην τηλεόραση ότι αύριο Πέμπτη 23 Οκτωβρίου παίζει στο θέατρο Badminton o Ιάπωνας μουσικός Kitaro. Λίγο που διάβασα χαρακτηρίζεται ως ο Ζαν Μισελ Ζαρ/ Βαγγέλης Παπαθανασίου της Ιαπωνίας και είναι από τους πιο διάσημους σύγχρονους μουσικούς. Έχει γράψει και μουσική για την άνιμε ταινία "Queen Millenia - The Movie" - δεν ξέρω αν έχει γράψει για άλλα άνιμε. Αν έμενα Αθήνα μπορεί και να τον τσέκαρα...

για να καταλαβω.
θα πηγαινες ,επειδη ο τυπος ειναι Ιαπωνας και επειδη εχει γραψει μουσικη για το -τραγικο- Κουην Μιλενια?

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ SHORA.-

Posted Image

#803 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 22 October 2008 - 18:33

για να καταλαβω.
θα πηγαινες ,επειδη ο τυπος ειναι Ιαπωνας και επειδη εχει γραψει μουσικη για το -τραγικο- Κουην Μιλενια?

Μπορεί να πήγαινα γιατί μου αρέσει ο Παπαθανασίου:calm:

και γιατί η συναυλία είναι φιλανθρωπική.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#804 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 15 November 2008 - 01:03

Οι Haggard για Θεσσαλονίκη τελικά στις 21 Νοεμβρίου (όχι στις 23 που ακουγόταν). Τιμές και μέρος δεν ξέρω. Αν ήταν στις 23 θα σκεφτόμουν σοβαρά το γεγονός να ανέβω μόνο και μόνο για να τους ξαναδώ.

Επίσης Septic Flesh:
22 Νοεμβρίου - Θεσσαλονίκη
10 Οκτωβρίου - Αθήνα

Moonspell:
24 Ιανουαρίου - Θεσσαλονίκη

Kreator (Αφιερωμένο σε Barbassss~)
7 Φεβρουαρίου - Θεσσαλονίκη

The Haunted
28 Μαρτίου - Θεσσαλονίκη

Edited by Phantom Duck, 15 November 2008 - 01:12.

E5VV38U.jpg

#805 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 November 2008 - 02:06

ολο το ελληνικο παραρτημα της πουσταροσυνης και του δηθενισμου παλι θα τρεχει στην "χωραφα" να απολαυσει αυτο το μοναδικο συγκροτημα.
μη χασουμε επουδενι.

α ωραία θα είσαι εκεί.

#806 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 15 November 2008 - 04:08

Moonspell:
24 Ιανουαρίου - Θεσσαλονίκη

Kreator (Αφιερωμένο σε Barbassss~)
7 Φεβρουαρίου - Θεσσαλονίκη

The Haunted
28 Μαρτίου - Θεσσαλονίκη
[/SIZE]

thanks για την αφιερωση dude...
θα προσπαθησω να ειμαι εκει τωρα για τις αλλες 2 δεν ηξερα....
κολοψηνομαι να παω αν παιχτουν φραγκα

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#807 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 15 November 2008 - 04:31

Τετάρτη 19/11 Βραδιά Παραδοσιακής Μουσικής των Γρεβενών, της Θεσσαλίας και της Ρούμελης στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Διδότου και Σίνα Κολωνάκι) Ώρα προσέλευσης 10.Εισιτήριο 12 ευρώ.Για οποιαδήποτε απορία Pm me :P

Ps:Θα είμαι ο τύπος με το Βιολί XD
Intelligence is nothing without wisdom...

#808 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 16 November 2008 - 14:06

ερχονται και dew-scented!!!.Apo που μαθαινεται για συναβλιες εγω μπαινω στο metalzone.gr alla τα μισα δε τα εχει ειναι οτι να ναι ας πουμε haggard δε τους εχει οτι θα ρθουν Θεσσαλονικη επισης ξερει ανεις ποσο εχει το εισητηριο??

#809 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 16 November 2008 - 15:48

Από Metalzone.gr ενημερώνομαι κι εγώ. Τώρα συγκεκριμένα για Haggard στη Θεσσαλονίκη, πήγα και το είδα στην επίσημη ιστοσελίδα τους
HAGGARD - Official Website

Τελικά αναφέρει και μέρος. Θα παίξουν στο Eightball Club.

E5VV38U.jpg

#810 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 16 November 2008 - 15:59

Τι σκ@τά κανένας δεν βλέπει τα ποστ μου;

Ξαναλέω για τους Haggard.

20 ευρώ είσοδο στο 8ball(να δω πως θα χωρέσουμε).

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 12 οι Haggard.

Ξεκινάει στις 8. Ωστόσο θα είναι άλλες 2 μπάντες support οπότε δεν ξέρω τί ώρα θα αρχίσουν να παίζουν οι Haggard.

Για προπώληση δεν έχω μάθει κάτι. Μάλλον στην είσοδο του 8ball.

Εγώ πάλι μπαίνω στις ιστοσελίδες των groups και έχω και το last.fm να με πληροφορεί.
Posted Image