Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#706 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 13 June 2008 - 15:12

Δ ζώνη δηλαδή ε ; Εγώ χρήματα να διαθέω έχω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο από θέμα απόδοσης-τιμής . Δε μου λες ,η Δ ζώνη σε σχέση με την Γ τι διαφορά έχουν ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#707 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 13 June 2008 - 15:31

Η Δ ζωνη ειναι στα πλαγια ενω η Γ κεντρικη...στο ιδιο υψος παντα, αλλα εχουν περιπου 15ευρω διαφορα στην τιμη...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#708 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 19 June 2008 - 11:08

Sorry για το double post...Η συναυλια του James Blunt ειναι σημερα και αυριο...19/6 και 20/6. Για οσους ηθελαν να το δουν και ξεχαστηκαν, ή χαθηκε η πληροφορια στις προηγουμενες σελιδες.Η συναυλια λαμβανει χωρα στο Θεατρο Λυκαβηττου, στις 21.00 και τα εισιτηρια κοστιζουν 50ευρω εκαστο. Τα σημεια πωλησης και το τηλεφωνικο κεντρο θα πουλαει εισιτηρια και θα παραδιδει κρατησεις μονο μεχρι τις 16.30 σημερα και αυριο.Παραλαβη κρατησεων και αγορα εισιτηριων μετα τις 16.30 θα γινεται μονο απο τα εκδοτηρια εξω απο το θεατρο λυκαβηττου. Και παρα 25 να πατε, δε θα σας δωσουν, οποτε κατευθειαν στο θεατρο...Αυτα...
Posted Image

#709 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 19 June 2008 - 19:35

Sorry για το double post...Η συναυλια του James Blunt ειναι σημερα και αυριο...19/6 και 20/6. Για οσους ηθελαν να το δουν και ξεχαστηκαν, ή χαθηκε η πληροφορια στις προηγουμενες σελιδες.Η συναυλια λαμβανει χωρα στο Θεατρο Λυκαβηττου, στις 21.00 και τα εισιτηρια κοστιζουν 50ευρω εκαστο. Τα σημεια πωλησης και το τηλεφωνικο κεντρο θα πουλαει εισιτηρια και θα παραδιδει κρατησεις μονο μεχρι τις 16.30 σημερα και αυριο.Παραλαβη κρατησεων και αγορα εισιτηριων μετα τις 16.30 θα γινεται μονο απο τα εκδοτηρια εξω απο το θεατρο λυκαβηττου. Και παρα 25 να πατε, δε θα σας δωσουν, οποτε κατευθειαν στο θεατρο...Αυτα...

Bump...

Ακυρωθηκε η σημερινη συναυλια του James Blunt για τους λογους που αναφερονται εδω..
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό, ότι η αποψινή συναυλία 19/6 του James Blunt στον Λυκαβηττό, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η αυριανη παιζεται αν θα γινει...θα ξερουμε περισσοτερα αυριο.
P.S. Ρεζιλι γινομαστε, και αντε να ερθει κανενας ξενος για να κανει συναυλια...ελεος...
Posted Image

#710 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 19 June 2008 - 20:31

Tι χαζό ήταν αυτό τώρα ; Κλείνουν το χώρο χωρίς καν μια προηγούμενη ανακοίνωση ;
Μόνο στην Ελλάδα

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#711 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 20 June 2008 - 09:18

Tι χαζό ήταν αυτό τώρα ; Κλείνουν το χώρο χωρίς καν μια προηγούμενη ανακοίνωση ;
Μόνο στην Ελλάδα

Μην το συζητας...ρεζιλι γινομαστε..γι αυτο ερχονται μονο οι γεροι εδω περα...

Βγηκε και η επισημη ανακοινωση για τη σημερινη συναυλια, ακυρωνεται επισης. Ο Λυκαβηττος παραμενει σφραγισμενος, δεν αφησαν ουτε το συνεργειο να μπει για να παρει τον εξοπλισμο μπας και προλαβουμε να τον στησουμε σε εναλλακτικο χωρο, και απο δευτερα αρχιζουμε τις επιστροφες χρηματων...αυτο σημαινει αφιξη στη δουλεια με προφυλακτικα και βαζελινη....

Συγκεκριμενα επεσε και αυτη η ανακοινωση, η οποια δημοσιευτηκε και στο site μας, και γενικα ειμαστε ολοι στον αερα..ολες οι συναυλιες που ηταν προγραμματισμενες για το λυκαβηττο ειναι κυριολεκτικα στον αερα.

Flash.gr - Τέχνες κ' Ψυχαγωγία - Κλείνει το θέατρο του Λυκαβηττού

Edited by Matsu, 20 June 2008 - 10:16.

Posted Image

#712 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 20 June 2008 - 12:05

Exω ένα πολύ καλό emoticon στο msn το οποίο ταιριάζει γι αυτή την περίσταση αλλά δεν είναι πρέπον .Να δούμε τι άλλο θα γίνει φέτος το καλοκαίρι

Posted Image

#713 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 20 June 2008 - 20:26

Posted Image οποιος θελει κ ειναι χιπ-χοπ φαν ας ερθει!!!! :) Ντεμοντε Team!!!! <3

#714 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 21 June 2008 - 15:07

θα παω rockwave σε opeth kai Within temptation....καλυτερα δε γινεται....

yay!!!:bath:
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#715 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 25 June 2008 - 18:08

Η παρακάτω είναι μια μουσική εκδήλωση που θα γίνει κοντά στο χωριό μου σε μερικές μέρες .Το λινκ της :Lazaina country Rock

Posted Image

#716 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 30 June 2008 - 13:01

όποιος θα πάει στη μέρα των Offspring με εισιτήριο ας μου στείλουν ένα ΠΜ να ρωτήσω κάποια πραγματάκια

... let the massacre begin...
Posted Image

#717 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 30 June 2008 - 13:11

Με εισητήριο; Τι εννόας;

Εγώ έλεγα άυριο το απόγευμα να πάω να πάρω και να τα ακουμπίσω λίγο παραπάνω;
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#718 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 30 June 2008 - 14:02

αν το αγοράσεις στείλε ΠΜ τότε για λεπτομέρεις που θέλω...

... let the massacre begin...
Posted Image

#719 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 04 July 2008 - 09:34

όσοι δε πήγατε χτές Converge χάσατε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας

#720 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 04 July 2008 - 12:22

αν το αγοράσεις στείλε ΠΜ τότε για λεπτομέρεις που θέλω...

Έχω πάρει εισιτήριο αλλά δεν βλέπω τι λετομέρειες μπορείς να χρειαστείς.Η τιμή είναι 50ευρώ πλέον απ'ότι ξέρω...