Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#391 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 13 December 2007 - 08:46

ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ .-

Spoiler:

και επίσημα

#392 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 13 December 2007 - 15:41

ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕ!!!!:bike::bike::bike::wooi2::nod::nod::nod:
Θείε πάμε μαζί να στηθούμε στην ουρά την Τρίτη για να είμαστε από τους πρώτους που θα πάρουν εισιτήριο!!!
Αλήθεια πόσο κάνουν; Όχι ότι έχει σημασία, απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ρωτάω :nosey:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#393 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 13 December 2007 - 16:06

ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ .-

Spoiler:

και επίσημα

εγω λεω να πιασουν ενα σπιτι εδω ελλαδα να μην πηγαινοερχονται...
ελεος πια παιζει να ειμαι ο μονος ελληνας που δνε τους εχει δει ποτε :P
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#394 ADHSS

ADHSS

The Majestic

• Members
  • 11 posts

Posted 13 December 2007 - 16:10

toXas κι εγώ μαζί σου..Μπορεί επίσης να είμαι από τους λίγους που μ'αρέσουν ελάχιστα τραγούδια τους...
~ Nomen Ilis Mors ~

#395 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 13 December 2007 - 17:53

toXas κι εγώ μαζί σου..Μπορεί επίσης να είμαι από τους λίγους που μ'αρέσουν ελάχιστα τραγούδια τους...

Αφού δεν σου αρέσουν τα τραγούδια τους φυσικό είναι να μην τους έχεις δει live on stage...:nosey:
Κάποτε (οι περίπου 24+ το ζήσανε καλύτερα τότε) παραπονιόμασταν ότι δεν ερχόντουσαν τα μεγάλα ξένα συγκροτήματα για συναυλίες στην Ελλάδα, τώρα που έχουμε ένα πολύ πετυχημένο φεστιβάλ (rockwave) και πολλές συναυλίες κατά την διάρκεια της υπόλοιπης χρονιάς τα τελευταία 8 περίπου χρόνια με γνωστά και μεγάλα συγκροτήματα και τραγουδιστές/στριες χορτάσαμε και το παίζουμε και επιλεκτικοί...:erk:
Χαίρομαι που σχεδόν κάθε χρόνο έρχονται οι Iron Maiden, οι Scorpions, οι Black Sabbath, οι Deep Purple κ.α. και ελπίζω να έρθουν και κάποιοι που δεν έχουν έρθει ποτέ, όπως οι AC/DC, και θέλω να συνεχίσουν να έρχονται!!!:congrats:
Αφού δεν τους γουστάρετε φυσικά και τους αντιμετωπίζεται και κάπως περιφρονητικά αν έρχονται κάθε χρόνο γιατί βαριέστε και μόνο να ακούτε τους άλλους να συζητάνε για αυτούς.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#396 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 13 December 2007 - 18:09

ουτε εγω τους εχω δει ποτε live, δεν μ αρεσουν καθολου μα καθολου και ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο..:emptyonexg1:

Fingolfin δεν ειναι καθολου θεμα περιφρονησης.. αν υπαρχουν ατομα που θελουν ακομα να τους βλεπουν με γεια τους με χαρα τους να ρχονται.. απλως εχει καταντησει λιγο αηδια το ολο θεμα να ερχονται συνεχως τα ιδια και τα ιδια παλια (και παρωχημενα πολλες φορες) ονοματα.. ημαρτον πια δεν ζουμε στο '84..

Posted Image

Spoiler: &#33909

#397 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 13 December 2007 - 18:25

Ναι,βασικά και απο πρόσφατα γκρούπ έρχονται συγκροτήματα που ήταν στο απωγειό τους πριν 10 χρόνια και βάλε.Και ακόμη και απο αυτά δεν έχουμε δεί μπάντες όπως π.χ. οι Fear Factory,Down,ή ας πούμε Rob Zombie.

Το ωραίο θα ήτανε να βλέπαμε κανά φεστιβάλ με μπάντες του τύπου Converge,Pelican,Knut,Neurosis,Otep,Kovenant,Skinny Puppy,Unearthy Trance,κτλ για να πορωθούμε...το ίδιο και με μπάντες όπως CHimaira,Killswitch Engage,God Forbid,Sworn Enemy....

Γενικά,οι Maiden έχουν γίνει κάτι σαν τα Χριστούγεννα:έρχονται κάθε χρόνο,όταν είσαι μικρός έχει πλάκα,αλλά μετά καταντάει κλισέ....
Posted Image

#398 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 13 December 2007 - 19:37

Το ωραίο θα ήτανε να βλέπαμε κανά φεστιβάλ με μπάντες του τύπου Converge,Neurosis

:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::congrats::congrats:

αν και οι Converge κάποτε είχαν έρθει...
τεσπα οι Neurosis και να έρθουν να παίξουν που?
αυτό είναι που με χαλάει... ΑΝ?
δηλαδή να δείς στο ΑΝ τους Neurosis?
ξεφτήλα...
οπως έρχονται τώρα οι Explosions In The Sky...

#399 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 December 2007 - 21:19

τώρα που έχουμε ένα πολύ πετυχημένο φεστιβάλ (rockwave)

ειναι ντροπη να ονομαζεις 3 μερες με συνολο 10-12 μπαντες "φεστιβαλ",
οταν στο εξωτερικο φεστιβαλ ονομαζονται οσα εχουν πανω απο 30 μπαντες/10 ανα ημερα.
και ναι το ΑΝ δεν ειναι συναυλιακος χωρος.
για να πιεις την μπυριτσα σου βλεποντας μια αντρεγκραου μπαντα ναι ειναι οκ.
αλλα οχι για μπαντες που το ολο θεμα κ το σημαντικοτερο ειναι ο ηχος τους.
Και κοκκινοπυραμιδα εκει δεν εχουμε δει αλλα και αλλα ΟΠΩΣ πρεπει.
με καλο ,αξιοπρεπη ηχο.

Και ξανατρεξτε στις χωραφες εσεις να δειτε μπαντα 30ετιας.

Posted Image

#400 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 December 2007 - 08:49

το θέμα είναι ότι για τους Maiden θα βρεθούν 15.000+ κολλημένοι και θα πάνε να τους "τιμήσουν". Και ιδιαίτερα γι αυτήν τη συναυλία/τουρνέ πιστεύω θα αναστηθούν και οι νεκροί για να τη δούνε...

τώρα για τα σχήματα που ζητάτε εσείς. πιστεύετε ότι υπάρχουν τόσο "ανοικτόμυαλοι" εδώ στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν να στηρίξουν αυτά τα ονόματα σε μεγαλύτερο χώρο από το ΑΝ. Προσέξτε δε ρωτάω αν είναι σωστό το ότι βλέπουμε συγκροτήματα 30ετίας... απλά αν εδώ είμαστε έτοιμοι για τα τωρινά συγκροτήματα...

Και στην τελική όπως σας ενοχλεί εσάς αυτό, εμένα με ενοχλεί ότι στην καθημερινή μου ζωή περιτριγυρίζομαι από ελληνική μουσική Ω ποιότητας... Στη δουλειά κάποιο ράδιο θα παίζει σκυλάδικα. Στην τηλεόραση το μουσικό κανάλι μας βάζει ό,τι να'ναι. Μοναχά όταν κάθομαι στο δωμάτιό μου μπορώ να ακούσω ότι θέλω [καλά και στο αυτοκίνητό μου]. Μπορώ να το αλλάξω ; [/Β.Καϊλας mode Off]

#401 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 December 2007 - 11:35

22nd May
Terra Vibe
Tickets on Sale since the 19th of December.
news

15 Δεκεμβρίου 2007, FUZZ LIVE MUSIC CLUB

H Tarja θα κάνει μια μίνι τουρνέ για να υποστηρίξει το νέο άλμπουμ της σε λίγες επιλεγμένες πόλεις της Ευρώπης.
Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως η Αθήνα θα είναι μία από αυτές τις προνομιούχες πόλεις…
Θα συνοδεύεται απο 7μελή μπάντα και θα παρουσιάσει την νέα της δουλειά, καθώς και τραγούδια απο την περίοδο των NIGHTWISH, στην οποία η συμβολή της ήταν τεράστια!
- TicketPro -

Posted Image

#402 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 14 December 2007 - 14:50

το θέμα είναι ότι για τους Maiden θα βρεθούν 15.000+ κολλημένοι και θα πάνε να τους "τιμήσουν". Και ιδιαίτερα γι αυτήν τη συναυλία/τουρνέ πιστεύω θα αναστηθούν και οι νεκροί για να τη δούνε...

μονος σου ειπες τον χαρακτηρισμο.
δεν τον ειπα εγω.
Δεν χρειαζονται να αναστηθουν οι νεκροι.Νεκροι γεροι παιζουν στην συναυλια,νεκρη μουσικη.((για τα δικα μου αυτια παντα))

τώρα για τα σχήματα που ζητάτε εσείς. πιστεύετε ότι υπάρχουν τόσο "ανοικτόμυαλοι" εδώ στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν να στηρίξουν αυτά τα ονόματα σε μεγαλύτερο χώρο από το ΑΝ.

θα ησουν και εσυ ανοιχτομυαλος(θυμαμαι ποσο εντυπωση σου χαν κανει οι Red Sparrowes που σου βαλε ο Μητσος )αν δεν πεισματικα ακουγες μουσικη 20ετιας και "ψαχνοσουν" λιγο παραπανω.
+
Δεν ειναι μονο να γεμιζει ο χωρος.
ειναι το ποσο ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ αυτο που θα δεις.
συγνωμη αλλα εγω προσωπικα απο μαρτιο μεχρι οκτωβρη ΔΕΝ παω σε συναυλια στο ΑΝ.
Ο λογος?ΔΕΝ μπορω να αναπνευσω(και ας καπνιζω κλπ),ΔΕΝ μπορω να ακουσω,ΔΕΝ μπορω να δω.καλυτερα σπιτακι μου,με τα ηχειακια μου και την οθονουλα μου.

. Προσέξτε δε ρωτάω αν είναι σωστό το ότι βλέπουμε συγκροτήματα 30ετίας..

ειναι σωστο να τα βλεπουμε.αλλα οχι ΜΟΝΟ αυτα.σε 5πλασιες τιμες απο οτι στο εξωτερικο,με χαλια ηχο σε χαλια χωρους.

απλά αν εδώ είμαστε έτοιμοι για τα τωρινά συγκροτήματα...

Mastodon/Tool κανεις?
μια χαρα κοσμο ειχαν.
Βρηκαμε τωρα μπαντες που η DIDI βρηκε ως τις νεες κοτες με τα χρυσα αυγα για να γεμισει τις τσεπαρες της.

Και στην τελική όπως σας ενοχλεί εσάς αυτό, εμένα με ενοχλεί ότι στην καθημερινή μου ζωή περιτριγυρίζομαι από ελληνική μουσική Ω ποιότητας... Στη δουλειά κάποιο ράδιο θα παίζει σκυλάδικα. Στην τηλεόραση το μουσικό κανάλι μας βάζει ό,τι να'ναι. Μοναχά όταν κάθομαι στο δωμάτιό μου μπορώ να ακούσω ότι θέλω [καλά και στο αυτοκίνητό μου]. Μπορώ να το αλλάξω ; [/Β.Καϊλας mode Off]

και εμενα με ενοχλει να κλαιγεται ο κοσμος για την μουσικη πραγματικοτητα της ελλαδας.
Κλεισε την τηλεοραση.Μην ακους ραδιοφωνο στη δουλεια σου.
δεν σου εβαλε κανεις το πιστολι στο κεφαλι και σου ειπε ΑΚΟΥ.
επιλεγεις ΕΣΥ τι θα ακους,ποτε θα το ακους ,που θα το ακους.

Posted Image

#403 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 December 2007 - 16:02

αχεμ... δε βάζω εγώ ραδιόφωνο... οι ανώτεροι βάζουν...

για τα υπόλοιπα όταν ξανανοίξω το ανιμε//γρ... ΣΧΟΛΑΑΑΑΑΑΩ!!! καλό ΣΚ

#404 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 18 December 2007 - 17:24

Οι Porcupine Tree πότε θα ξαναέρθουν;! Κάνουν και δεύτερη περιοδεία για το Fear of a Blank Planet και Ελλάδα πουθενά... :(
Posted Image

#405 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 18 December 2007 - 18:13

με ενοχλεί ότι στην καθημερινή μου ζωή περιτριγυρίζομαι από ελληνική μουσική Ω ποιότητας... Στη δουλειά κάποιο ράδιο θα παίζει σκυλάδικα. Στην τηλεόραση το μουσικό κανάλι μας βάζει ό,τι να'ναι. Μοναχά όταν κάθομαι στο δωμάτιό μου μπορώ να ακούσω ότι θέλω [καλά και στο αυτοκίνητό μου]. Μπορώ να το αλλάξω ;

+1

και εμενα με ενοχλει να κλαιγεται ο κοσμος για την μουσικη πραγματικοτητα της ελλαδας.
Κλεισε την τηλεοραση.Μην ακους ραδιοφωνο στη δουλεια σου.
δεν σου εβαλε κανεις το πιστολι στο κεφαλι και σου ειπε ΑΚΟΥ.
επιλεγεις ΕΣΥ τι θα ακους,ποτε θα το ακους ,που θα το ακους.

+1 αλλά...

αχεμ... δε βάζω εγώ ραδιόφωνο... οι ανώτεροι βάζουν...

+2.

Τηλεόραση δεν βλέπω. Ραδιόφωνο δεν ακούω. Σε καφετέριες που ξέρω τι παίζει πάνω-κάτω από μουσική και παίζουν Ελληνικά, δεν πάω.

Γιατί άραγε ακούω καθημερινά σκυλάδικα και λοιπά παρακμιακά (για'μένα μιλώ πάντα, αν και νομίζω οτι αυτό που λέω είναι αντικειμενικό), ενώ απέχω από πολλά πράγματα, που έχουν δυστυχώς ως συνέπεια να μην μπορώ να παρακολουθήσω συζητήσεις φίλων και έτσι πολλές φορές να μένω στην άκρη;

Θα μου πείτε "γιατί κάνεις παρέα με παιδιά που δέν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα;". Μακάρι να υπήρχαν πολλοί, αλλά και οι λίγοι που υπάρχουν όλο και κάτι από τα πάνω παρακολουθούν, οπότε...

Και ενώ έχω αντιληφθεί τις επιπτώσεις αυτής της "κίνησης" ας το πώ που κάνω, συνεχίζω. Αλλά τα σκυλάδικα δεν σταματάνε να ηχούν στα επιλεκτικά μου αυτιά...

Γιατί άραγε;:bahhh:

HnH5aB0.jpg