Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#301 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 10 November 2007 - 16:57

xθες πήγα στην αίγλη, ήταν ο μανώλης φάμελλος, με τον δρογώση, κ τον μύρωνα. πλάκα είχε αλλα τπτ το ιδιαιτερο. Ο δρογωσης παρα την ωραία του φωνη, σπαστικη φυσιογνωμια οπως παντα, ο μυρωνας, κομπαρσος οπως ηταν λογικο, κ ο φάμελλος ειναι απλα ο φάμελλος, ηταν οσο γαμάτος τον περίμενα, η μόνη μλκια ηταν οτι κα8όμασταν διπλα στους ηχολήπτες που γαμήθηκαν να μιλάνε, αλλα αυτο ηταν κ καλό μερικές φορες (στα βαρετά τραγουδια) γιατι τους 'κρυφακούγαμε' χαχαχαχα, γενικά ωραίο βραδυ ^_^

#302 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 10 November 2007 - 18:43

κομπαρσος μεν αλλα τουλαχιστον ενα καλο ξεκινημα για τον στρατη ο οποιος απλα ειναι θεος respect.

#303 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 11 November 2007 - 02:28

Eγω πηγα 3 του μηνος στα λυόμενα καλων τεχνων σε μια thrash συναβλια που εγινε με Ελληνικες μπαντες.Πολυ καλη φαση.

#304 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 November 2007 - 14:10

την επόμενη φοράς να μας ενημερώσεις και εμάς και όχι να το πεις κατόπιν εορτής
επισημάνω ότι αυτό το thread άνοιξε για να ενημερωνόμαστε για της επικείμενες
συναυλίες και όχι για να μας λέτε που πήγατε :P. Τώρα αν κάνετε και τα δύο ακόμη καλύτερα.

#305 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 11 November 2007 - 22:16

κομπαρσος μεν αλλα τουλαχιστον ενα καλο ξεκινημα για τον στρατη ο οποιος απλα ειναι θεος respect.

οκ, αυτο δικαιολογειται μονο αν εισαι κοπέλα κατω των 18. την παρασκεύη εχει κ τον παυλίδη (για σαλονικα μιλαω) που δν εχω δει μέχρι τώρα, οπότε μαλλον 8α τον τιμίσω ^_^

#306 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 November 2007 - 22:24

οκ, αυτο δικαιολογειται μονο αν εισαι κοπέλα κατω των 18. την παρασκεύη εχει κ τον παυλίδη (για σαλονικα μιλαω) που δν εχω δει μέχρι τώρα, οπότε μαλλον 8α τον τιμίσω ^_^

είνια μια συναλία που θα πρέπει να δούμε αφου στην διαφήμιση αναφέρει ότι θα
τραγουδήσει τα περισσότερα τραγούδια της καριέρας του η οποία δεν είναι και
μικρή. Θα ακουστούν τραγούδια απο τα Μωρά στη Φωτιά μέχρι την τωρινή
Σόλο Καριέρα του. Για μένα είναι μακρά ο καλύτερος έλληνας μουσικός
αν και η εμπειρία μου στην Ελληνική σκηνή είναι μικρή. Καμαρώνω που έχει το
όνομα του παππού μου και χαίρομαι που τα τραγούδια του με κάνουν και ταξιδεύω.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-11-2007 ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ Doors Open: 21:30
Παύλος Παυλίδης & B-Movies Ελλ. Rock Ταμείο: 15e

#307 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 12 November 2007 - 00:12

Το κινητό μου χτυπάει με τους "Θεριστές":wis:

Αν κατέβω Παρασκευή νωρίς Θεσ/νίκη παίζει να πάω και γω
Posted Image

#308 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 November 2007 - 01:22

Μόλις γύρισα από Arch Enemy :nod:

Επίσης και οι Dark Tranquility - SAMAEL την προηγούμενη εβδομάδα έδωσαν ρέστα :nod:

E5VV38U.jpg

#309 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 12 November 2007 - 03:28

αγορι των 18 ειμαι >_>

#310 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 12 November 2007 - 03:55

αγορι των 18 ειμαι >_>

ανησυχιτικο παντως . . . να 3ερεις :P ε εντα3' οτι ειναι ο καλυτερος ελληνας μουσικος ειναι παρατραβιγμενο, αλλα ειναι ωραίος, κ είχε κ 'ε3ελι3η στον ηχο του' 3ερω'γω, τα τελευταια απο τα ξυλινα σπαθία ειναι παρα πολύ ωραία. για να πω την μαυρη αλήθεια, αυτα που παίζει τώρα δν με υπερενθουσιάζουν, αλλα ακούγονται άνετα, κ οσο να πεις ειναι αλλιως ειναι κ το Live κ απο τα βιντεακια που έχω δει, γενικότερα τα δίνει ολα, ο τυπος. Καλά κ για τα Μωρά στη φωτία κανε υπόμονη ειναι την αλλη βδομάδα, 8α δεις το real thing, χεχε :)

#311 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 November 2007 - 10:10

when and where?
I have see them live when I was a student.
I thikn Pavlidis is not a member for Ksilina spathia any more

#312 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 12 November 2007 - 12:17

Καλά κ για τα Μωρά στη φωτία κανε υπόμονη ειναι την αλλη βδομάδα, 8α δεις το real thing, χεχε :)

Real thing... λέμε τώρα.:deadga6:
Posted Image

#313 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 12 November 2007 - 12:27

why re man? εγινε κάτι κ δν το 3έρω? μόνο να τραγουδάει το παόκι, για τους άλλους δν με νοίαζει.@Erisabetsu: στο 3υλουργει παρασκευή 23. yeap, δν υπάρχουν τα 'σπαθία' anymore, ειπα κατι αλλο? :-s

ρε σεις πως βάζετε αυτά τα μπαρμπαδελάκια για emoticons? ειναι πολυ c00l.

#314 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 November 2007 - 12:50

why re man? εγινε κάτι κ δν το 3έρω? μόνο να τραγουδάει το παόκι, για τους άλλους δν με νοίαζει.@Erisabetsu: στο 3υλουργει παρασκευή 23. yeap, δν υπάρχουν τα 'σπαθία' anymore, ειπα κατι αλλο? :-s

ρε σεις πως βάζετε αυτά τα μπαρμπαδελάκια για emoticons? ειναι πολυ c00l.

Well he probably means that since they are not in their original formation the concert will not be the same. Back on 200 i have seen their concert without Pavlides and they were as vivid as back in the 80s.
do you mean this? :Blissfull:

#315 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 12 November 2007 - 17:50

βσκ όντως το πρώτο τους σιντι ειναι πραγματικα επικ, το δευτερο ενδιαφέρον κ το 3ο κλασσική ελληνική ροκ παπαρία, αλλα κ χωρίς τον παυλίδη το παιζούν ΟΥΑΟΥ (το πρώτο), τους είδα πέρισυ στη λεσχή, κ ηταν απίστευτη εμπειρία πέραν πλάκας, δλδ ευτυχώς που υπήρχαν οι @@ριες τα νεα τραγούδια κ μπορούσαμε να κάνουμε διαλειμα απο το κοπονημα. Το πρώτο τους σιντι ειναι απιστευτο, σαν ν γραφτηκε χθες 3ερω'γω. Κ btw το γαματο ειναι την επομενη μέρα εχει κ διαφανα κρίνα \m/