Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#721 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 09 July 2008 - 09:15

Phillip Glass...επιεικως απαραδεκτος..βαλαμε χθες στην πρεμιερα το θεατρο για υπνο, και φυγαμε...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#722 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 09 July 2008 - 11:01

αν το αγοράσεις στείλε ΠΜ τότε για λεπτομέρεις που θέλω...

Είχε πάει 60 ευρώ η τιμή του και εν αποφάσισα να πάω. Τελικά πήγες χτές; Πώς ήταν;

Ζουμερούλα η τραγουδίστρια των Gossip; :P
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#723 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 09 July 2008 - 20:56

Ζουμερούλα η τραγουδίστρια των Gossip; :P

Amagad she was realy HUGE!:hehehe:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#724 Rovena Dieverse

Rovena Dieverse

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 09 July 2008 - 21:15

Μία τραγουδίστρια των 80'σ η Sadra θα έρθει 23 ιουλίου στην Ελλάδα.
Κοιτάξτε αυτό..
Discomania: Sandra Live @ ΤεχνΟπολις

#725 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 09 July 2008 - 21:45

εγω παιζει να παω στην bjork που θα'ρθει στο ΟΑΚΑ στις 31 ιουλιου.....:knock-knock:

#726 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 posts

Posted 09 July 2008 - 23:38

Και ναι είναι αλήθεια! 12 & 13 Δεκεμβρίου λέμε αντίο στα άλατα του σβέρκου μας! Οι Monster Magnet θα περάσουν μια βόλτα από Ελλάδα...

Posted Image

#727 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 10 July 2008 - 09:14

;206836']Amagad she was realy HUGE!:hehehe:

Huge idd, but with naic voice :P
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#728 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 10 July 2008 - 10:11

εγω παιζει να παω στην bjork που θα'ρθει στο ΟΑΚΑ στις 31 ιουλιου.....:knock-knock:

Εισιτηρια κοστιζουν 57 ευρω αρενα, 67 ευρω καθιμενοι, VIP B ζωνης 82 ευρω, και VIP A ζωνης 102 ευρω...

εχει ακομα ανετα παντου...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#729 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 10 July 2008 - 15:19

Γκουχ γκουχ 2/8/08 Iron Maiden μαλακασα!!!Το δευτερο αγαπημενο μου συγκροτιμα και ο βλακας δεν τους εχω δει ακομα απο κοντα για να φανταστης ποσο φτανει η βλακια!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#730 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 10 July 2008 - 17:08

ααα ναι το ξέρω:orly:!!!! ευχαριστώ matsu:nod:!!!! αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει πόσοι θα πάμε, :emptyonexg1:και άσε που στη Θεσσαλονίκη δεν πουλάνε πουθενά εισιτήρια.....:erk:
μάλλον θα βάλω καμιά φίλη μου να πάει να τα πάρει....:hehehe:

#731 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 12 July 2008 - 11:28

massive attack-gogol bordello και δεν θα παωωωωω :cry5: αλλα πηγα schoolwave (και βαρεθηκα,καμια σχεση με περισυ) , και πρωτη-τριτη μερα rockwave. Ο Marky τα σπασε!!! Οι offspring ηταν κι αυτοι τελειοι αν και δεν ειπαν το original prankster :-( και τον Manu Chao τον περιμενα πολυυυ καλυτερο.... Εφυγα χτες απο Αθηνα με τις ενδοξες μελανιες και τα κομμενα μου εισιτηρια....

#732 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 July 2008 - 19:31

Γκουχ γκουχ 2/8/08 Iron Maiden μαλακασα!!!Το δευτερο αγαπημενο μου συγκροτιμα και ο βλακας δεν τους εχω δει ακομα απο κοντα για να φανταστης ποσο φτανει η βλακια!!!

Κι εγώ κάπως έτσι είμαι. Τόσες φορές δεν μπόρεσα, ε τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!
Εισιτήριο έχω εδώ και 2 μήνες περίπου και επιτέλους πλησιάζει η ημέρα!!!
Α ρε και παίξουν το Alexander The Great :nod2: πόσο θα γουστάρω να την λέω :hiding_something:σε κάποιους φίλους που μου λέγαν ότι τους έχουν δει 2-3 φορές οπότε δεν θέλουν να ξαναπάνε...και γνωρίζετε ότι αν δεν το παίξουν τώρα, που θα παίξουν μόνο τα τραγούδια των δίσκων των '80s, δεν θα το παίξουν ποτέ!!!:uhh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#733 grasos

grasos

Anime Amateur

• Members
  • 90 posts

Posted 15 July 2008 - 20:19

Φέτος το προγραμμα έχει: Aurora Festival - Home
Άδεια από δουλειά μια βδομαδούλα για ναμαστε εκεί πρώτοι πρώτοι!

#734 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 July 2008 - 23:42

Α ρε και παίξουν το Alexander The Great :nod2: πόσο θα γουστάρω να την λέω :hiding_something:σε κάποιους φίλους που μου λέγαν ότι τους έχουν δει 2-3 φορές οπότε δεν θέλουν να ξαναπάνε...και γνωρίζετε ότι αν δεν το παίξουν τώρα, που θα παίξουν μόνο τα τραγούδια των δίσκων των '80s, δεν θα το παίξουν ποτέ!!!:uhh:

Αν κρίνω απο τη συναυλία του 98, το πολύ πολύ ο Dickinson να τραγουδήσει την εισαγωγή για μπλόφα μετά να ξεραθεί στα γέλια με το ''αστείο'' του, άσχετα αν μερικές χιλιάδες απο κάτω θα θέλουν το κεφάλι του :D

Κατά τα άλλα, ανακοινώθηκαν στις 7 Οκτωμβρίου οι Nile στο Underworld. Αχ, μα τι θεούς διοργανωτές έχουμε. Πρώτα το ΑΝ, τώρα το Underworld, οι επιλογές τους στο χώρο είναι η μία καλύτερη απο την άλλη.
Posted Image

#735 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 19 July 2008 - 23:50

.............................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 00:23.