Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#271 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 02 October 2007 - 13:31

Ακουσανε ομως τα αφτια του μαλλον....
Βασικα, σε καποια φαση αναγκαστηκα να παρω στο κυνηγι τρια ατομα τα οποια ηθελαν να μπουν με ακυρο εισιτηριο στο σταδιο. Στην ουσια, τα εισιτηρια πανω εχουν αυτοκολλητα, που καθοριζουν τις θεσεις.τα δικα τους δεν ειχαν πανω αυτοκολλητα, οποτε κατα συνεπεια, δεν ξεραμε απο ποια εισοδο επρεπε να μπουν. Στην αρχη τους εστειλα στο iso box να ρωτησουν για τα εισιτηρια τους. Μετα ηρθαν και μου ειπαν οτι τους εστειλε μια κυρια Ταδε, και τους ειπε να περασουν.Εγω τους ειπα, οτι χωρις εγκυρα εισιτηρια δεν μπαινουν στο σταδιο, και τους παρακαλεσα να περιμενουν λιγο στην ακρη να ειδοποιησω την προισταμενη μου να μου πει περαιτερω...αυτοι με σιχτιρησαν και ξεκινησαν προς το πεταλο του σταδιου, και αναγκαστηκα να τους παρω στο κυνηγι, και με τη βοηθεια του σεκιουριτα, να τους απιθωσω σε μια ακρη.
Το δευτερο περιστατικο, πρεπει να ειστε μπροστα για να με αποθεωσετε μετα την αναπαρασταση..αλλα θα κανω τον κοπο να το περιγραψω μεσω πληκτρολογιου οσο καλυτερα μπορω...
Δημοσιογραφος του Τερζοπουλου ερχεται και με ρωταει αν εχω το πασο του για να μπει στο σταδιο. Του λεω οχι, και μου λεει οτι ειναι δημοσιογραφος και πρεπει να μπει...και του λεω κι εγω ωραια ωραια, να παει στο iso box, μηπως ξερουν ποιος εχει τα δημοσιογραφικα πασο, γιατι εδω ειναι ελεγχος εισιτηριων και προσκλησεων, και κατα συνεπεια χωρις το ενα ή το αλλο δεν μπορω να τον αφησω να περασει...μου λεει "και καλα ρε κοπελια, επειδη εσυ δεν μπορεις να με αφησεις να περασω, θα χασω εγω τη δουλεια μου?"...του ξαναλεω να παει στο iso box μηπως ο υπευθυνος τους το εχει αφησει εκει. Φευγει και παει, και συνεχιζω κι εγω τη δουλεια μου. Ερχεται μετα απο κανενα πενταλεπτο, και μου λεει, οτι δεν ειναι εκει το πασο του..κι εγω χαμογελαστη χαμογελαστη του λεω, οτι δυστυχως δεν μπορω να τον αφησω να περασει.εκεινη την ωρα ειχε πιασει το νοημα και ο σφιχτερμαν απο πισω μου, κι ετοιμαζοταν για μπλοκ...ο δημοσιογραφος αρχισε να μου φωναζει οτι δεν γινεται να μην υπαρχει καποιος που να ξερει για το πασο του κτλ κτλ, και του ειπα να παρει τηλεφωνο τον υπευθυνο του μηπως ξερει ποιος εχει τα πασο, κι εγω θα παρω την προισταμενη μου...με το που ανοιγω το πορτακι του κινητου για να παρω την προισταμενη μου, με κοιταει με επιτακτικο υφος σε φαση "ετσι, σου ετριξα τα δοντια και υπακουσες..." και μου λεει "ετσι, ετσι, παρε την προισταμενη σου.."...τα παιρνω κι εγω, και πριν πατησω dial, του λεω, "εγω θα παρω την προισταμενη μου τηλεφωνο να δουμε τι θα γινει, αλλα το υφακι σας δεν μου αρεσει..." και μου απανταει "αν δε σου αρεσει αυτο, εχω κι αλλο που επισης δε θα σου αρεσει..." και γυρναω και του λεω " αν εχετε κι αλλο υφακι που δε θα μου αρεσει, πολυ απλα δεν σας αφηνω να περασετε, και θα χασετε τη δουλεια σας, και δεν θα με ενδιαφερει καθολου..."...(ΕΓΡΑΨΑ!ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ...αχεμ..ψωνιο mode off)..παιρνω λοιπον την προισταμενη, ερχεται, του ζηταει πασο, εκεινος λεει οτι δεν εχει, και οτι ουτε στο iso box το εχουν, και του λεει εκεινη, να παρει τον υπευθυνο του τηλεφωνο, οταν εκεινος αρχισε να ουρλιαζει γυρναει η προισταμενη μου και τον γειωνει..."αν δεν παρετε τον υπευθυνο σας να συνεννοηθει με τον δικο μας υπευθυνο, στο σταδιο ΔΕΝ μπαινετε..."...ετςςςς....και τελικα δεν μπηκε...τωρα τι κραξιμο θα εχουμε φαει σαν οργανωση συναυλιας, σε κανενα περιοδικο τυπου Nitro ποσως μας ενδιαφερει...θα μπορουσε πολυ απλα να ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥ....αυτα..Ayu...με κουρασες...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#272 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 02 October 2007 - 13:41

matsu τα έσπασες :hahaha:

Posted Image

#273 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 02 October 2007 - 13:48

Οι δημισιογραφοι ειναι οι χειροτεροι... :madtodeath:
Εδω στο σινεμα που δουλευα πανε να μπουνε με εναν αερα τσαμπα, δε σου μιλανε καν, απλα ανοιγουν την πορτα κ μπαινουν... (και παραπονιουνται οταν τους βγαζουμε εξω για να πληρωσουν τα 7ευρω εισητηριο...) :deadga6:
Posted Image

#274 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 02 October 2007 - 14:03

ποιοι απο εδω θα πατε Muse? εγω το πηρα το εισητιριακι..

(και πως θα πατε...)
Posted Image

#275 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 October 2007 - 14:03

Ακουσανε ομως τα αφτια του μαλλον....
Βασικα, σε καποια φαση αναγκαστηκα να παρω στο κυνηγι τρια ατομα τα οποια ηθελαν να μπουν με ακυρο εισιτηριο στο σταδιο. Στην ουσια, τα εισιτηρια πανω εχουν αυτοκολλητα, που καθοριζουν τις θεσεις.τα δικα τους δεν ειχαν πανω αυτοκολλητα, οποτε κατα συνεπεια, δεν ξεραμε απο ποια εισοδο επρεπε να μπουν. Στην αρχη τους εστειλα στο iso box να ρωτησουν για τα εισιτηρια τους. Μετα ηρθαν και μου ειπαν οτι τους εστειλε μια κυρια Ταδε, και τους ειπε να περασουν.Εγω τους ειπα, οτι χωρις εγκυρα εισιτηρια δεν μπαινουν στο σταδιο, και τους παρακαλεσα να περιμενουν λιγο στην ακρη να ειδοποιησω την προισταμενη μου να μου πει περαιτερω...αυτοι με σιχτιρησαν και ξεκινησαν προς το πεταλο του σταδιου, και αναγκαστηκα να τους παρω στο κυνηγι, και με τη βοηθεια του σεκιουριτα, να τους απιθωσω σε μια ακρη.
Το δευτερο περιστατικο, πρεπει να ειστε μπροστα για να με αποθεωσετε μετα την αναπαρασταση..αλλα θα κανω τον κοπο να το περιγραψω μεσω πληκτρολογιου οσο καλυτερα μπορω...
Δημοσιογραφος του Τερζοπουλου ερχεται και με ρωταει αν εχω το πασο του για να μπει στο σταδιο. Του λεω οχι, και μου λεει οτι ειναι δημοσιογραφος και πρεπει να μπει...και του λεω κι εγω ωραια ωραια, να παει στο iso box, μηπως ξερουν ποιος εχει τα δημοσιογραφικα πασο, γιατι εδω ειναι ελεγχος εισιτηριων και προσκλησεων, και κατα συνεπεια χωρις το ενα ή το αλλο δεν μπορω να τον αφησω να περασει...μου λεει "και καλα ρε κοπελια, επειδη εσυ δεν μπορεις να με αφησεις να περασω, θα χασω εγω τη δουλεια μου?"...του ξαναλεω να παει στο iso box μηπως ο υπευθυνος τους το εχει αφησει εκει. Φευγει και παει, και συνεχιζω κι εγω τη δουλεια μου. Ερχεται μετα απο κανενα πενταλεπτο, και μου λεει, οτι δεν ειναι εκει το πασο του..κι εγω χαμογελαστη χαμογελαστη του λεω, οτι δυστυχως δεν μπορω να τον αφησω να περασει.εκεινη την ωρα ειχε πιασει το νοημα και ο σφιχτερμαν απο πισω μου, κι ετοιμαζοταν για μπλοκ...ο δημοσιογραφος αρχισε να μου φωναζει οτι δεν γινεται να μην υπαρχει καποιος που να ξερει για το πασο του κτλ κτλ, και του ειπα να παρει τηλεφωνο τον υπευθυνο του μηπως ξερει ποιος εχει τα πασο, κι εγω θα παρω την προισταμενη μου...με το που ανοιγω το πορτακι του κινητου για να παρω την προισταμενη μου, με κοιταει με επιτακτικο υφος σε φαση "ετσι, σου ετριξα τα δοντια και υπακουσες..." και μου λεει "ετσι, ετσι, παρε την προισταμενη σου.."...τα παιρνω κι εγω, και πριν πατησω dial, του λεω, "εγω θα παρω την προισταμενη μου τηλεφωνο να δουμε τι θα γινει, αλλα το υφακι σας δεν μου αρεσει..." και μου απανταει "αν δε σου αρεσει αυτο, εχω κι αλλο που επισης δε θα σου αρεσει..." και γυρναω και του λεω " αν εχετε κι αλλο υφακι που δε θα μου αρεσει, πολυ απλα δεν σας αφηνω να περασετε, και θα χασετε τη δουλεια σας, και δεν θα με ενδιαφερει καθολου..."...(ΕΓΡΑΨΑ!ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ...αχεμ..ψωνιο mode off)..παιρνω λοιπον την προισταμενη, ερχεται, του ζηταει πασο, εκεινος λεει οτι δεν εχει, και οτι ουτε στο iso box το εχουν, και του λεει εκεινη, να παρει τον υπευθυνο του τηλεφωνο, οταν εκεινος αρχισε να ουρλιαζει γυρναει η προισταμενη μου και τον γειωνει..."αν δεν παρετε τον υπευθυνο σας να συνεννοηθει με τον δικο μας υπευθυνο, στο σταδιο ΔΕΝ μπαινετε..."...ετςςςς....και τελικα δεν μπηκε...τωρα τι κραξιμο θα εχουμε φαει σαν οργανωση συναυλιας, σε κανενα περιοδικο τυπου Nitro ποσως μας ενδιαφερει...θα μπορουσε πολυ απλα να ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥ....αυτα..Ayu...με κουρασες...

:respect: :respect: :respect:

#276 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 06 October 2007 - 09:47

Λοιπον, δεν ξερω ποσοι απο εσας πηγατε τελικα, αλλα οσοι δεν πηγατε χασατε...

Ηere a quick review της συναυλιας των MUSE!!! :head::head::head:

Ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα στο terravibe οποτε ειχα στρεςς για το πως θα φτασω και θα φυγω απο εκει. Η κοπελα με την οποια θα πηγαινα ειχε παει σε παλια live με αυτοκινητο οποτε δεν ηξερε τι επαιζε απο συγκινωνιες. Τελικα ο κληρος επεσε στο τρενο, και φτασαμε με αυτο μεχρι Σφενδαλη. Κανεις δεν μου ειχε πει οτι μετα ειχε περπατημα τριων χιλιομετρων μεσα στον δρομο για να φτασω στο χωρο, αλλα τεσπα.

Εφτασα στο χωρο στις 7:40. Αρκετος κοσμος ειχε μαζευτει ηδη, και εγω εχοντας το εισητηριο των 40 ευρω, ειχα προσβαση μπροστα στη σκηνη. Πηγα λοιπον στο κεντρο της σκηνης, περιπου 4 σειρες απο μπροστα. Τα σκηνικα ηταν τα ιδια με αυτα της συναυλιας στο Wembley.

Αρχισαν στις 8:45 και παιξανε μεχρι 10:25. To setlist ηταν το εξης:

Intro
Knights Of Cydonia
Map of the Problematique
Hysteria
Supermassive Black Hole
Butterflies
Sing for absolution
Feeling good
Apocalypse
Invincible
Starlight
TIRO
New born
Soldier's poem
Unintended
Plug-in Baby
Take a bow
Stockholm Syndrome

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με τα τραγουδια που επαιξαν, αν και υπηρχαν τρανταχτες απουσιες οπως τα Bliss, Assasin, και το Muscle Museum. Ο ρυθμος ηταν πολυ καλος και οι τρεις τους ηταν στα κεφια τους. Το μονο παραπονο ηταν οτι ο Bellamy εκανε κρατει στα πιο απαιτητικα φωνητικα καποιων τραγουδιων. Μπορει και να φταει οτι ηταν η πρωτη συναυλια της περιοδειας. Αλλα γενικα τα σπασανε! Το κοινο ηταν ενθουσιωδες ειδικα εκει μπροστα που ειμασταν, και επεσε μπολικο ξυλο (με την καλη εννοια). Εφαγα και αρκετα ποτα στο κεφαλι που σε συνδιασμο οτι ημουνα μονο με t-shirt, οδηγησε στο να ειμαι τωρα ψιλο-κρυωμενος.

Ποσο κοσμο ειχε δεν μπορω να πω γιατι ειμουνα μπροστα μπροστα. Ηταν παντως αρκετος. Ειδα κανα 2 παππουδες στο κοινο, κατι που με κανε αρκετη εντυπωση..
Τελος, πολυ ωραιο το πιανακι του Bellamy, και αν κρινω απο την μαρκα (kawai) πρεπει να ηταν made in japan.
Posted Image

#277 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 October 2007 - 15:23

Έκτατη συναυλία.Πάω Manic Street Preachers.HELLLLLL YEAHHHHHHHHH!!!Report μετά.

Έντιτ:
Λοιπόν,μόλις γύρισα απ' το κόνσερτ.

Οι M.S.P. παίξανε λίγο(η συναυλία άρχισε στις 9 και τελίωσε στις 10 και μισή,και δυστηχώς αν και ακούσαμε όλα τα χιτς και όχι μόνο το γενικό συναισθήμα περιγράφεται σε μιά λέξη:αδικία.

Αδικία για μια τέτοια γκρουπάρα να παίζει σε κοινό 2-3 χιλιάδες,και μάλιστα στο Terra Vibe,με αποτέλεσμα να χάσουνε όλη τη καλή τους διάθεση προς το κοινό.

Αδικία για το κοινό να τους δεί σε αυτή τη κατάσταση,και να χάσει την ευκαιρία για ένα ανεπανάληπτο live.

Για να είμαστε δίκαιοι,οι Manic Street Preachers όσο παίξανε ήτανε φανταστικοί,και είναι προς τιμήν τους που γυρίσανε ύστερα από την αναβολή της πρώτης συναυλίας στην Ελλάδα,σε αντίθεση ας πούμε με τους Smashing Pumkins.Όμως,παρόλο που η απόδωση τους υπήρξε εξαιρετική,δεν τους απολαύσαμε όπως πρέπει.Ελπίζω,αν και χλωμό το βλέπω,να γυρίσουνε και να τους δούμε σε κλειστό χώρο,και ειδικά με περρισσότερο κόσμο,όπως τους αξίζει.
Posted Image

#278 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 07 October 2007 - 00:32

...πω καποιο band στη γειτονια μ η καπου εδω κοντα τσπ ~θεσ ειμαι~ κανει συναυλια... metal... Κ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 6....... plz αν καποιος ξερει να μ πει ποιοι ειναι να τους παω στα δικαστηρια.... ΑΜΑΝ...
σταδιαλα... βραδιατικα κ θελω να:gn2::oo:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#279 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 07 October 2007 - 10:00

Αδικία για μια τέτοια γκρουπάρα να παίζει σε κοινό 2-3 χιλιάδες,και μάλιστα στο Terra Vibe,με αποτέλεσμα να χάσουνε όλη τη καλή τους διάθεση προς το κοινό.

Μα και οι Muse μην νομιζεις, σε 6-7000 κοσμο παιξανε. Ηταν συναυλιαρα, αλλα οποιος εχει ξαναδει τους Muse live, θα ειχε καταλαβει οτι δεν τα δωσαν ολα. Και φυσικο ειναι..

Οταν γεμιζεις το Wembley με 100,000 κοσμο, σου κακοφαινεται να παιζεις σε 6000 ατομα και μαλιστα σε ευρωπαικη προτευουσα και σε ανοιχτο χωρο. Το ιδιο ισχυει και για τους MSP. Σιγα μην ξαναρθουνε στην Ελλαδα...

Ολα αυτα αποδεικνυουν οτι ο Ελληνας δεν ξερει απο μουσικη. Και αυτο φαινεται καθημερινα στους δρομους οταν βλεπω παιδακια να κυκλοφορουν με t-shirts των Metallica, AC-DC, και Manowar. Με κανουν και γελαω. Συγκροτηματα που τα εχει ξεχασει η μανα τους, που απλα τα ακουνε οι δικοι μας αφου θεωρουνται εδω και πολλα χρονια "κουλ".

Δεν ενημερωνεται ο Ελληνας για την μουσικη σκηνη ειτε ειναι συγχρονη ειτε κλασσικη. Οι νεοι ακολοθουνε τασεις metal η rap μονο και μονο επειδη ειναι "κουλ" και οι νεες (bury me in a Y shaped coffin) ακολουθουνε τις λαικες γλαστρες που εχουν πιο πολυ screen time στο Star Channel.

Και μετα αναρωτιεστε γιατι συγκροτηματα και καλλιτεχνες που πραγματικα βγαζουν κορυφαια μουσικη και γεμιζουν σταδια σε ολο το κοσμο, δεν πουλανε στην Ελλαδα...
Posted Image

#280 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 07 October 2007 - 11:33

Βασικά, αν δεν ήτανε στο Terra Vibe θα πήγαινα MSP. Αλλά αρνούμαι να πάω στο Terra Vibe. Δεν έχω αυτοκίνητο και η μετακίνηση είναι δύσκολη προς και από το Terra Vibe. Είναι σε τέτοιο άσχημο μέρος που δεν βολεύει με το τίποτα.

Ένα σωρό στάδια υπάρχουν και μικρά και μεγάλα. Μάλιστα ακύρωσα το εισιτήριο που είχα για τους Duran Duran πριν λίγο καιρό ακριβώς επειδή άλλαξε η τοποθεσία σε Terra Vibe.

Και μην μου πείτε για τα λεωφορεία που έχουν βάλει κάποιες εταιρείες. Έχουν συγκεκριμένες ώρες και πολύ νωρίς. Οπότε εαν δουλεύει κάποιος αποκλείεται να πάει. Για ταξί δεν το συζητάμε επειδή είναι δύσκολο να βρείς ταξί να σε πάει μέχρι εκεί...

Κανονικά θα έπρεπε όταν έχει συναυλίες να έχουν κάποιου είδους συγκοινωνία κάθε 30 λεπτά μέχρι την ώρα που αρχίζει η συναυλία. Και να μην χρειάζεται να κλείσεις από πριν αλλά σε στυλ λεωφορείων.

#281 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 07 October 2007 - 14:21

Λ

Αρχισαν στις 8:45 και παιξανε μεχρι 10:25. To setlist ηταν το εξης:

Intro
Knights Of Cydonia
Map of the Problematique
Hysteria
Supermassive Black Hole
Butterflies
Sing for absolution
Feeling good
Apocalypse
Invincible
Starlight
TIRO
New born
Soldier's poem
Unintended
Plug-in Baby
Take a bow
Stockholm Syndrome

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με τα τραγουδια που επαιξαν, αν και υπηρχαν τρανταχτες απουσιες οπως τα Bliss, Assasin, και το Muscle Museum.

Ωραια παίξαν και αρκετή ώρα, κριμα που δεν μπόρεσα να παω :(

Δεν παίξαν λίγο showbiz :( :( :(

Support είχαν ?
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#282 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 08 October 2007 - 23:31

Muse κατέβηκα κ εγω. Ηταν πραγματικά απίστευτη εμπειρία, Super douper ouaou καλα ρε Mr Ayu-Mania, πως θυμάσαι τι ωρα αρχίσανε, ποτε τελειώσανε, τι παί3ανε? Ηταν απίστευτο παντως, πρώτη φορα ημουν κ σε τοσο μεγάλη συναυλία, χαμος, όλος ο κοσμος γουσταρε (κ εγω των 40 ειχα) δν σταμάτησα να χοροπηδάω, ουτε κ οι γύρω μου. επαληθεύτηκε αυτο που λένε οτι οι Muse στα Lives τα σπάνε ολα. btw δν είχε support. ενας τύπος κούρδιζε τις κιθάρες του Ματ μονο.

#283 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 09 October 2007 - 16:00

Και εγώ 40αρι είχα βεβαίως βεβαίως, έγινε χαμός, ήταν πολύ ωραία, και θεωρώ ότι Ayu-Mania γενικεύεις επικίνδυνα, άπειρος κόσμος γνωρίζει τους Muse και αυτά που λες ισχύουν περισσότερο σε δημοτικό/γυμνάσιο, απλά οι συνθήκες (χρόνος και τοποθεσία) που έγινε η συναυλία δεν ήταν οι ιδανικότερες. Έλεος, Πέμπτη ανάμεσα σε σχολικές μέρες και Οκτώβριο!

#284 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 October 2007 - 00:42

Arch Enemy στις 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα, 28 €

Arch Enemy - November 11 Gagarin205 info

Official Arch Enemy website

3 συναυλίες λοιπόν που θα πάω μέσα στον Νοέμβριο. Όλοι μαζεμένοι ήρθαν :deadga6:

E5VV38U.jpg

#285 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 October 2007 - 23:00

WASP στις 27 Οκτωβρίου στο Gagarin...την ημέρα του meeting!:uhh:
Μήπως να αλλάζαμε μέρα στο meeting γιατί το κόβω κομματάκι δύσκολο να αλλάξουν μέρα οι WASP?:nanteee:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image