Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#916 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 03:50

mono ουτε δολοφονος ή τασεις για δολοφονιες εχω.Απλα αν μου επεφτε στα χερια θα το χρησιμοπουσα.Δεν μπορει να τα περιμενουμε ολα(σχεδον)απο το Θεο.Ουτε να φοβομαστε να παρουμε μια τοσο μεγαλη ευθυνη.

Goutcou Ο Light υστερα προδωσε οτι ιερα ειχε και τιμωρηθηκε για την αλαζονεια του.

Kamui Αυτος ο τυπας σκοτωνε <μαυρους>επειδη ηταν ΜΕΓΑΛΟS ρατσιστης και τους θεωρουσε σκουπιδια.Καμια σχεση να σκοτωνεις αθωους και αλλο να σκοτωνεις κατασυροην δολοφονους κτλ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mike The Great: 07 Σεπτέμβριος 2011 - 04:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#917 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 09:39

Το είπα ψιλοαστεία και δεν απευθυνόταν σε σένα απλά σε αυτή τη νοοτροπία.

Απλά εννοούμε διαφορετικά την ευθύνη. Εσύ πιστεύεις ότι είναι να πάρεις ένα death note/ καραμπίνα/ πυρηνική κεφαλή/whatever και να ξεκάνεις αυτούς που εσύ θεωρείς ότι είναι "κακοί" ενώ εγώ θεωρώ ότι είναι η συλλογική αφύπνιση ώστε το σύνολο της κοινωνίας να αποβάλλει αυτά τα στοιχεία και να σταματήσει να τα δημιουργεί.

xbJ3b2w.jpeg

#918 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 09:54

Στο κάτω κάτω ναι, είτε αθώους σκοτώνεις, είτε εγκληματίες και πάλι φονιάς είσαι, don't give me that siet :P

#919 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 09:54

Το είπα ψιλοαστεία και δεν απευθυνόταν σε σένα απλά σε αυτή τη νοοτροπία.

Απλά εννοούμε διαφορετικά την ευθύνη. Εσύ πιστεύεις ότι είναι να πάρεις ένα death note/ καραμπίνα/ πυρηνική κεφαλή/whatever και να ξεκάνεις αυτούς που εσύ θεωρείς ότι είναι "κακοί" ενώ εγώ θεωρώ ότι είναι η συλλογική αφύπνιση ώστε το σύνολο της κοινωνίας να αποβάλλει αυτά τα στοιχεία και να σταματήσει να τα δημιουργεί.

Το καταλαβα οτι εκανες πλακα,γι'αυτο εβαλες και την φατσουλα.Αρχισα ετσι επειδη ηθελα να εξηγησω την επομενη προταση.

Δυστυχως ομως καποιοι σταματανε οταν φοβουνται κατι και οχι με την θεληση τους.

Στο κάτω κάτω ναι, είτε αθώους σκοτώνεις, είτε εγκληματίες και πάλι φονιάς είσαι, don't give me that siet :P

Τοτε ας κατσουμε ετσι απραγοι.Οπως ειπα καποιος πρεπει να παρει αυτη τη μεγαλη ευθυνη και να μην βαζουμε ταμπελες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 07 Σεπτέμβριος 2011 - 10:25
merged

Δημοσιευμένη  εικόνα

SET SAIL BASTARDS!!!!

#920 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 09:57

Το καταλαβα οτι εκανες πλακα,γι'αυτο εβαλες και την φατσουλα.Αρχισα ετσι επειδη ηθελα να εξηγησω την επομενη προταση.

Δυστυχως ομως καποιοι σταματανε οταν φοβουνται κατι και οχι με την θεληση τους.

Ας τους σκοτώσουμε όλους με αυτή τη δικαιολογία χωρίς να τους δώσουμε με δεύτερη ευκαιρία ! (and rhyme like a pro)

ΕΔΙΤ:

Τοτε ας κατσουμε ετσι απραγοι.Οπως ειπα καποιος πρεπει να παρει αυτη τη μεγαλη ευθυνη και να μην βαζουμε ταμπελες.

Υποθέτω πως όλες οι φυλακές είναι άπραγες.

#921 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 10:07

τους κατασυρροην δεν πρεπει?χρειαζονται 2η ευκαιρια?

Και εμεις οι ανθρωποι ειμαστε απραγοι σε πολλα θεματα που συμβανουν γυρω μας
Δημοσιευμένη  εικόνα

SET SAIL BASTARDS!!!!

#922 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 10:10

Yeah, why let others be mass murderers when we can be ourselves too ! :P

#923 Fizzonion

Fizzonion

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 12:40

Όχι... Σίγουρα θα το σκεφτόμουν, αλλά όταν θα μάθαινα τους κανόνες δε θα ήθελα με την καμία. Αφήστε που όσο κι αν μισούσα κάποιον δε θα σκότωνα. Εγκληματίες-ζώα δε θα με ένοιαζε πιθανόν, αλλά δε θα θυσίαζα τόσα.

#924 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 13:11

εγώ πάλι το βρίσκω πολύ lame να σκοτώσεις με το death note, καλύτερα θα ήταν να σχεδιάσεις το φόνο μόνος σου και να μη μπορούν σε πιάσουν...το τέλειο έγκλημα...και μπροστα στη μούρη τους

#925 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 13:29

Γινεσαι ιδιος με αυτους αν τους σκοτωσεις.Σχετικα με αυτο που ειπε ο Mike,εβλεπα προχθες το βραδυ/ξημερωματα ενα ντοκιμαντερ ονοματι "Γνωριζοντας το κακο" και αυτο που αφομοιωσα απο το ντοκιμαντερ ειναι οτι ολοι κρυβουμε εναν δολοφονο μεσα μας,απλως υπο διαφορες καταστασεις,καποιοι το εκδηλωνουν και καποιοι οχι.Mike you are an example. :P

On topic:Οχι,δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει τις ζωες των ανθρωπων...

image.jpg

#926 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 13:37

Kamui Αυτος ο τυπας σκοτωνε <μαυρους>επειδη ηταν ΜΕΓΑΛΟS ρατσιστης και τους θεωρουσε σκουπιδια.Καμια σχεση να σκοτωνεις αθωους και αλλο να σκοτωνεις κατασυροην δολοφονους κτλ

Σύμφωνα μ' αυτά που έλεγε όμως, ήταν ο σωτήρας που θα έπερνε τη μεγάλη ευθύνη ευθύνη για το καλό της Ελλάδας.
Όπως αυτός ήταν ένας ρατσιστής που δολοφονούσε εν ψυχρώ αθώους έτσι και ο kira είναι ένας δολοφόνος που σκοτώνει ανθρώπους που δεν γνωρίζει ούτε έχει αποδείξεις πως είναι "κακοι".

Και τις πιο "αγνές" προθέσεις να εχει κάποιος, απο ένα σημείο και μετά σίγουρα θα τρελαθεί και θα του γίνει συνήθεια.Έτσι χωρίς να το καταλάβει καν θα έχει γίνει απο σωτήρας ένας απλός δολοφόνος.
Οπότε φυσικά δεν πρέπει να περιμένουμε απο το Θεο να ρίξει ένα κεραυνό και να τους κάψει, γιατί αυτά τα πράγματα απλά δε γίνονται και ούτε θα' πρεπε να γίνονται.
Ο κόσμος είναι διαμορφωμένος για να υπάρχει ισοροπία μεταξύ του εγκλήματος, της διαφθοράς και της καλοσύνης.
Αυτό μπορεί να αλλάξει με διάφορους τρόπους, αλλά δεν μπορεί να εξαλυφθεί με τη βία.

Οπότε καλύτερα εμείς ως άνθρωποι να κοιτάμε τις δικές μας ζωές και να μην εμπλεκόμαστε/κριτικάρουμε τα θέματα του Θεού γιατί είναι πέρα απο τις δυνάμεις μας.
(οσοι φυσικά δεν πιστεύετε στο θεο μπορείτε απλά να το αντικαταστήσετε με την ανθρώπινη φύση ή όπως αλλιώς το βλέπετ εσείς και να πάρετε την ουσία αυτών που λέω)

O6rrvsU.jpg

#927 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 22:56

Το χειρότερο απ'όλα είναι να βρει το Death Note κάποιος που δουλεύει σε ληξιαρχείο!

#928 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 23:26

Σύμφωνα μ' αυτά που έλεγε όμως, ήταν ο σωτήρας που θα έπερνε τη μεγάλη ευθύνη ευθύνη για το καλό της Ελλάδας.
Όπως αυτός ήταν ένας ρατσιστής που δολοφονούσε εν ψυχρώ αθώους έτσι και ο kira είναι ένας δολοφόνος που σκοτώνει ανθρώπους που δεν γνωρίζει ούτε έχει αποδείξεις πως είναι "κακοι".

Και τις πιο "αγνές" προθέσεις να εχει κάποιος, απο ένα σημείο και μετά σίγουρα θα τρελαθεί και θα του γίνει συνήθεια.Έτσι χωρίς να το καταλάβει καν θα έχει γίνει απο σωτήρας ένας απλός δολοφόνος.
Οπότε φυσικά δεν πρέπει να περιμένουμε απο το Θεο να ρίξει ένα κεραυνό και να τους κάψει, γιατί αυτά τα πράγματα απλά δε γίνονται και ούτε θα' πρεπε να γίνονται.
Ο κόσμος είναι διαμορφωμένος για να υπάρχει ισοροπία μεταξύ του εγκλήματος, της διαφθοράς και της καλοσύνης.
Αυτό μπορεί να αλλάξει με διάφορους τρόπους, αλλά δεν μπορεί να εξαλυφθεί με τη βία.

Οπότε καλύτερα εμείς ως άνθρωποι να κοιτάμε τις δικές μας ζωές και να μην εμπλεκόμαστε/κριτικάρουμε τα θέματα του Θεού γιατί είναι πέρα απο τις δυνάμεις μας.
(οσοι φυσικά δεν πιστεύετε στο θεο μπορείτε απλά να το αντικαταστήσετε με την ανθρώπινη φύση ή όπως αλλιώς το βλέπετ εσείς και να πάρετε την ουσία αυτών που λέω)

Φιλε μου νομιζω οτι κανεις καποια λαθη.

1)Κατα την αποψη μου ειναι διαφορετικο να σκοτωνεις επειδη εχεις μια αρρωστια και αλλο επειδη θελεις να κανεις ενα κοσμο<καλυτερο>.το ΤΟΝΙΖΩ αποψη μου.(αν και θα μου πεις οτι εισαι δολοφονος ετσι και αλλιως,Anyway)
2)Ο Light για καποιους ειχε αποδειξεις(στην αρχη).Επαιρνε αυτες τις πληροφοριες απο το συστημα της αστυνομιας και εβλεπε το ποινικο μητρωο του καθενος.
3)Στο θεμα αν τρελαθεις αμα σκοτωνεις συνεχεια δεν το ξερω ουτε εγω ουτε εσυ.Κανεις μας δεν ειναι δολοφονος και δεν ξερουμε πως θα συμπεριφερομασταν αν ειχαμε στα χερια μας το Death Note.
4)Και εγω συμφωνω οτι με τη βια δεν κανεις δουλεια,γιατι η βια φερνει βια.Αλλα σε καποια θεματα που βλεπεις οτι με την κουβεντα δεν φερνει αποτελεσμα πρεπει να παρεις δραστικα μετρα και να μην λειτουργεις με το συναισθημα.Ενα δραστικο μετρο ειναι το DN
Δημοσιευμένη  εικόνα

SET SAIL BASTARDS!!!!

#929 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 23:55

Παιδιά θεωρώ ότι δεν έχει κάνένας δικαίωμα να αφαιρέσει την ζωή κάποιου,οποιοσδήποτε ο λόγος.Και ποιός είμαι εγώ στο κάτω κάτω,που θα πω "εσύ ψόφα,εσύ όχι". Ούτε Θεός είμαι,ούτε ανώτερη δύναμη ούτε τίποτα παρόμοιο.Υπάρχουν άνθρωποι (βλ.αστυνομία-δικαστές(με αστυνομία δεν εννοώ τα ψωρομπατσόνια,τους αστυνομικούς εννοω)) οι οποίοι το έχουν το άθλημα και ξέρουν.Δεν λέω ότι είναι πάντα σωστοί και δίκαιοι,ωστόσο γιατί εγώ να είμαι πιό σωστός??????
Αν και θα το σκεφτόμουν σοβαρά μόνο για τους βιαστές.Λιγότερο σοβαρά για τους βιαστές παιδιών.
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#930 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2011 - 23:58

.Δεν λέω ότι είναι πάντα σωστοί και δίκαιοι,ωστόσο γιατί εγώ να είμαι πιό σωστός??????

Γιατι εκεινοι(οι περισσοτεροι)<λαδωνονται>ενω εσυ οχι
Δημοσιευμένη  εικόνα

SET SAIL BASTARDS!!!!