Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 20:34
BTW,Paranoia Fuel by TV Tropes:
Θα μπορούσαν κάποιοι από εσάς να είχαν χρησιμοποιήσει το Death Note και απλά να το ξέχασαν.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 21:02
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 22:16
... Θα αφήσω ασχολίαστη την πηγή σου.BTW,Paranoia Fuel by TV Tropes:
Θα μπορούσαν κάποιοι από εσάς να είχαν χρησιμοποιήσει το Death Note και απλά να το ξέχασαν.
Και όχι δεν θα μπορούσες γιατί
1. δεν υπάρχει
2. γνωρίζοντας το anime και ξέροντας ότι πέθαναν άνθρωποι που αντιπαθούσες σε βολικές για σένα στιγμές μπορείς να φτάσεις χαλαρά στο συμπέρασμα ότι κάποια τέτοια δουλειά είχε γίνει.
3. Δεν νομίζω κάποιος που θα το χρησιμοποιούσε να το άφηνε τόσο εύκολα, οπότε άλλο ένα άκυρο.
Α και κατά τη γνώμη μου, δεν θα είχε κανένα νόημα να το κάψεις αφού το είχες χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά να δεις τι παίζει.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:35
... Θα αφήσω ασχολίαστη την πηγή σου.
Και όχι δεν θα μπορούσες γιατί
1. δεν υπάρχει
2. γνωρίζοντας το anime και ξέροντας ότι πέθαναν άνθρωποι που αντιπαθούσες σε βολικές για σένα στιγμές μπορείς να φτάσεις χαλαρά στο συμπέρασμα ότι κάποια τέτοια δουλειά είχε γίνει.
3. Δεν νομίζω κάποιος που θα το χρησιμοποιούσε να το άφηνε τόσο εύκολα, οπότε άλλο ένα άκυρο.
Α και κατά τη γνώμη μου, δεν θα είχε κανένα νόημα να το κάψεις αφού το είχες χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά να δεις τι παίζει.
Χαλάρωσε. Το είπες και μόνος σου. Από TV Tropes το πήρα. Εκεί πιστεύουν ότι το pokemon είναι συνέχεια του ttgl. Νόμιζες ότι το έλεγα σοβαρά;
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:44
Πρόσφατα πέθανε ένας γείτονας που έκανε φασαρία και μία γάτα που δεν συμπαθούσα,πάω να παραδοθώ.BTW,Paranoia Fuel by TV Tropes:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 13:44
ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΤΕΣ????/χοχο θα τους πω τωρα να πυδιουνται στην αυλη μου 7 η ωρα το πρωιΠρόσφατα πέθανε ένας γείτονας που έκανε φασαρία και μία γάτα που δεν συμπαθούσα,πάω να παραδοθώ.

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:19
ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΤΕΣ????/χοχο θα τους πω τωρα να πυδιουνται στην αυλη μου 7 η ωρα το πρωι
:hehehe:
Τα όνοματά τους όμως δεν τα ξέρεις.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 17:35
εμμμ...............................αν τα βγαλω ολα steve?Τα όνοματά τους όμως δεν τα ξέρεις.

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 01:46
"Yes, that was a banana. No one expects the banana."
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 02:13
Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πολύ να το χρησιμοποιήσω για να φύγουν από την μέση κάποια ανθρωπάκια, αλλά αυτό δεν είναι δικαιοσύνη..είναι εγωισμός! Σώστα? Από την άλλη, κανείς εκτός από εσένα (ίσως και τον Θεό, αν όντως υπάρχει κάπου εκεί πάνω) δεν έχει το δικαίωμα να επιλέξει αν εσύ θα ζήσεις ή θα πεθάνεις... Οπότε δεν νομίζω να το χρησιμοποιούσα, αν και σίγουρα θα έμπαινα στον πειρασμό!
Αλλα δεν πρεπει να κανει καποιος την αρχη?(οπως ελεγε σωστα ο Light κατε με)Να <ξεβρωμισει>αυτος ο κοσμος καποτε!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mike The Great: 05 Σεπτέμβριος 2011 - 02:39

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 10:20

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 10:40
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 12:18
Αλλα δεν πρεπει να κανει καποιος την αρχη?(οπως ελεγε σωστα ο Light κατε με)Να <ξεβρωμισει>αυτος ο κοσμος καποτε!
Χαχαχα..έχεις ένα point σε αυτό που λες! Αλλά αν αρχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά τον Light...
"Yes, that was a banana. No one expects the banana."
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 14:25