Φιλε μου καταλαβαινω νομιζεις οτι εισαι ο μονος
da fak? im a girl.
Posted 24 March 2009 - 00:44
Φιλε μου καταλαβαινω νομιζεις οτι εισαι ο μονος
Posted 24 March 2009 - 00:44
Edited by iristella, 24 March 2009 - 01:02.
double post ---> use the edit button ^
Posted 24 March 2009 - 01:01
Posted 24 March 2009 - 01:21
Το αν είναι ηθικά σωστό να αποφασίσω εγώ ή ο καθένας μας για την ζωή ενός άλλου, όντως δεν είναι. Γι αυτό δημιουργήθηκε το νομικό σύστημα που και πάλι δεν αποφασίζει σωστά πάντα. Σε ότι ανακατεύεται ο άνθρωπος πάντα γίνονται λάθη.Φιλέ μου πρώτον πριν σου απαντήσω νομίζω πως δεχομαι ενα κυμα επιθεσης επειδη πιστευω οτι το death note ειναι κατι που δεν θα επρεπε να χρησιμοπιηθει.Ασε που ειναι η γνωmη μου δεν σας το επιβαλω.Τελος παντων δεν φασκω και αντιφασκω για τον εξης λογο.Γιατι αναφερω τον λογο που υποστηριζω την γνωμη μου.οτι ναι ξερεις τετοιοι ανθρωποι πρεπει να τιμωρουνται αλλα οχι τοσο απανθρωπα...και οτι να περασουν την υποληπη ζωη τους στην φυλακη χωρις κανεναν διπλα τους ειναι αρκετο.!Υστερα συνεχιζω να υποστηριζω την γνωμη μου λεγοντας πως το death note ειναι κατσκευασμα του ανθρωπου για να επουλωσει τα λαθη του με τον ευκολο τροπο αντι να βοηθησει τα ατομα που ειναι στην φυλακη με προγραμματα που κοινωνικοποιησης κ.λ.π που βοηθουν τον ανθρωπο στην πολυ λαικη διαλεκτο να ερθει στα λογικα του!αναφερω επισης για ενα μνμ που ειχε σταλθει πιο πανω οτι δεν ειναι παντα οι ληστες οι κακοι της υποθεσης γιατι μπορει να εχουν σοβαροτατο λογο που το κανουν...
Edited by Nighteyes, 24 March 2009 - 01:39.
Posted 24 March 2009 - 01:36
Posted 24 March 2009 - 02:11
πω πω πω πολύ ένταση και σ'αυτό το thread =O
εάν είχα ένα death note πιστεύω στην αρχή δε θα το χρησιμοποιούσα.
μετά όμως θα με έτρωγε το χεράκι μου κι έτσι θα κατέληγα να το χρησιμοποιώ ναι μεν στην αρχή για κακοποιούς κλπ όμως μετά θα τρελαινόμουνα και θα έκανα ό,τι να ναι.
με λίγα λόγια θα έπαιρνα πολύ κόσμο στο λαιμό μου.
φυσικά και θεωρώ πως αυτό είναι λάθος και μιας και σαν άτομο είμαι κατά της θανατικής ποινής [γιατί θεωρώ πως κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα ό,τι κι αν έχει κάνει ο άλλος να του αφαιρέσουμε τη ζωή]
γενικά δε θα έπρεπε να υπάρχει death note κι αν υπήρχε θα έπρεπε να καταστραφεί asap διότι ο κάθε διεστραμένος νους θα μπορούσε να το χρησιμοποιεί για τα συμφέροντά του.
μακροχρόνια θα είχαμε εκβιασμούς,πολέμους,ανελευθερία...
just my opinion -peace bros
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 24 March 2009 - 13:32
Posted 25 March 2009 - 12:45
Μαύρο λουλούδι (黒花) [ή μήπως μαύρη μύτη (黒鼻);]... In any case, I don't get it.Εχω και βοηθεια απο φιλους μου που μολις τους εξηγησα τι εστι το Kuro hana...τρεξαν να πιασουν στυλο..!
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 March 2009 - 13:05
Posted 25 March 2009 - 13:15
Οχι γιατι η εξουσια κανει corrupt τον ανθρωπο, αλλα γιατι αυτη ακριβως ειναι η φυση του ανθρωπου. If u get my point
Posted 25 March 2009 - 13:59
Οχι δεν ειναι αυτη η φυση του ανθρωπου και γιαυτο ειναι ανθρωπος και οχι ζωον...kthnxb
Posted 25 March 2009 - 14:12
Posted 25 March 2009 - 14:18
ανθρωπος---->ανω θρωσκω--------->κοιταω ψηλα...
Οχι μονο επειδη στεκομαι στα δυο μου ποδια και δεν αντικριζω τη γη αλλα τον ουρανο αλλα και γιατι εχω ιδανικα και μπορω να δημιουργησω πολιτισμο περα απο το να τον καταστρεψω... Γιαυτο δεν ειμαστε ζωα...
Οταν λοιπον οοοολοι καταλαβουμε οτι η αξια της ανθρωπινης ζωης ειναι απολυτη, πραγμα που ευτυχως υποστηριζει η θεωρια του ποινικου μας δικαιου (μονο η θεωρια δυστυχως) θα εχουμε κανει ενα ακομα βημα προς τα ψηλα...
Posted 25 March 2009 - 15:10
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 March 2009 - 16:03