Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Αν είχατε ένα Death Note, θα το χρησιμοποιούσατε?

• Please log in to reply
1121 replies to this topic

#586 mimis13

mimis13

Μίμης

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 10:33

σε καμια περιπτωση δεν πιστευω πως εχουμε το δικαιωμα να παιρνουμε τις ζωες των αλλων... αν κ η πιστη μου στο θεο εχει εξασθενησει με τα χρονια, ειληκρινα πιστεω πως ουτε εκεινος η τουλαχιστον ουτε αυτη η συμπαντικη δυναμη που δημιουργησε ολα αυτα εχει το δικαιωμα να το κανει... κ οπως βλεπετε δεν το κανει κιολας... πως ειναι δυνατον εμεις που μπροστα σ αυτη τη δυναμη ειμαστε πολυ λιγοι να βαλουμε φρενο κ να κανουμε οτι να ναι κ ποσο μαλλον να σκοτωνουμε αυθαιρετα... σκεψου να νευριασω πολυ με καποιον κ να τον γραψω εκει κ μετα να το μετανιωσω.. μετα τι θα κανω? θα γραψω το δικο μου γι αυτοκρονια? ελεος.. καλα τα ανιμε αλλα κανεις δεν ειναι ο καταλληλος να κρινει το σωστο κ το λαθος κ το καλο κ το κακο σε εντελως αντικειμενικες συνθηκες!!!!

#587 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2008 - 06:45

σε καμια περιπτωση δεν πιστευω πως εχουμε το δικαιωμα να παιρνουμε τις ζωες των αλλων... αν κ η πιστη μου στο θεο εχει εξασθενησει με τα χρονια, ειληκρινα πιστεω πως ουτε εκεινος η τουλαχιστον ουτε αυτη η συμπαντικη δυναμη που δημιουργησε ολα αυτα εχει το δικαιωμα να το κανει... κ οπως βλεπετε δεν το κανει κιολας... πως ειναι δυνατον εμεις που μπροστα σ αυτη τη δυναμη ειμαστε πολυ λιγοι να βαλουμε φρενο κ να κανουμε οτι να ναι κ ποσο μαλλον να σκοτωνουμε αυθαιρετα... σκεψου να νευριασω πολυ με καποιον κ να τον γραψω εκει κ μετα να το μετανιωσω.. μετα τι θα κανω? θα γραψω το δικο μου γι αυτοκρονια? ελεος.. καλα τα ανιμε αλλα κανεις δεν ειναι ο καταλληλος να κρινει το σωστο κ το λαθος κ το καλο κ το κακο σε εντελως αντικειμενικες συνθηκες!!!!

ενταξυ μην τρελένεσαι...αν θα το χρησιμοποιούσες είναι η ερώτηση....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#588 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 22:27

Ναι 8ελω να σκοτωσω το σειριο γτ ο βλακας δεν κατεβαζει τα ανιμε του και τα βλεπει ονλαιν οεο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#589 Noitora

Noitora

δεν αλλαζω τα stats μου:o

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 17:23

με την πρωτη σκεψη σκεφτεσαι ''ναι σιγουρα''!
αμα ομως το ξανασκεφτεις...θα δεις οτι να αφαιρεις ανθρωπινη ζωη,
ειναι λαθος..
αλλα,εγω θα το χρησιμοποιουσα..
:tensai:
ελα μωρε,κανα 20αρια ονοματακια μονο....:wis::nosey:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 21 Οκτώβριος 2008 - 19:53
use the edit button to fix typos, please

Δημοσιευμένη  εικόνα

#590 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 22:19

Αν ήταν να τρελαθώ όπως ο Light, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω !!
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#591 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2008 - 22:25

Nah,Light used CLEARY FOR PERSONAL REASONS after some point and on.He was trying to prove himself and make his existance known to the world not really save it.

Death Note certainly tempts you though.I have to admit that now and then I change my mind about Death Note.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#592 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2008 - 09:15

Ναι 8ελω να σκοτωσω το σειριο γτ ο βλακας δεν κατεβαζει τα ανιμε του και τα βλεπει ονλαιν οεο

από ότι βλέπετε...ΝΑΙ θα το χρησημοποιούσα.....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#593 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 02:18

Λοιπόν... αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση... αν θα το χρησιμοποιούσα...χμμ λογικά στην αρχή θα φοβόμουν, εε δεν συνηθίζω να σκοτώνω και κάθε μέρα... έπειτα θα σκεφτόμουν πως αν έκανα κάτι τέτοιο θα κουβαλούσα τις τύψεις μου για μια ζωή και στο τέλος θα τρελαινόμουν...ύστερα όσο θα ήξερα τι δύναμη έχω στα χέρια μου τόσο πιο πολύ θα με προσέλκυε να γράψω κάτι... το μόνο καλό είναι ότι σαν άτομο δύσκολα κάνω εχθρούς ή ακομά και να κάνω δύσκολα μπορώ έγω τουλάχιστον να μισήσω άνθρωπο, δηλαδή τώρα πρόχειρα έτσι όπως το σκέφτομαι δεν μου έρχεται κάποιο όνομα να γράψω...τι να πω το πολύ πολύ να έγραφα το όνομα κανένος πλούσιου συγγενή βάζοντας τον σαν τελευταία πράξη του να κάνει μια ωραιότατη διαθήκη μπάς και τον κληρονομήσω... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#594 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 02:24

Αν ήταν να τρελαθώ όπως ο Light, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω !!

:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#595 Kamui-da

Kamui-da

Oai-deki-te ureshii-desu.

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 12:00

Μπααααα! ΟΧΙ! ΠΟΤΕ!

Μονο 2-3 χωρες θα εσβηνα απο τον χαρτη!!!!! (και κατι ατομα που μου την σπανε) :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Fukai ao no sekai koete meguriau,kaze ga toori tokete ku..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#596 Paokara 4

Paokara 4

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 20:30

φυσικά αλλά μόνο σε άτομα που μου την σπαν στα νεύρα:frozen:

#597 akane

akane

yata yata yay ^_^

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 23:12

χμμ....αληθεια εχω βρεθει πολλες φορες σε καταστασεις που εχω πει "μακαρι να ειχα ενα death note τωρα" αλλα αν ειχα στην πραγματικοτητα ενα νμζ πως απλα δεν θα τ χρησιμοποιοσα :P

#598 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 04:25

Θα το χρησιμοποιήσω όταν μου έρθει... Χριστούγεννα τώρα.. Με τόσο φαί και ποτό που ρίχνει ο κόσμος, θα έχουνε δουλειά οι Σινιγάμηδες και δε θα έρθει μάλλον πριν τις γιορτές. :hahaha:

#599 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 11:41

:knock-knock::hahaha:ΕΝΟΕΙΤΕ!!!!!!! 8Α ΣΚΩΤΩΝΑ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ******* ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ

#600 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 11:48

Φυσικά κ θα το χρησιμοποιούσα!Ιδίως σε κατι τύπους-τερατα όπως αυτός στην Αυστρία που άφησε έγκυους τις κόρες του 19 φορες!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg