Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αν σας δινοταν η δυναμη...
Posted 23 June 2008 - 20:58
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Posted 24 June 2008 - 01:23

[αν και αυτο δεν ειναι μεσα απο τον κοσμο των ανιμε αλλα whatever....

Cause Santa knows.....
Posted 24 June 2008 - 01:33
Αν και...
Ο Dante-sama με πρόλαβε.θα άλλαζα το shounen~seinen ratio από 4/1 σε 1/4....

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 24 June 2008 - 02:43
Posted 24 June 2008 - 09:33
Posted 24 June 2008 - 09:44
Στη βιομηχανία των ανιμέ, θα συμφωνήσω με τον odin:
Επιλεον,θα εσβηνα την αναγκη να ειναι ολα τα anime 12-13-24-25-26 επισοδεια,ετσι ωστε να μην ειχαμε τραβηγμενες ή στριμωγμενες ιδεες και ο καθε δημιουργος να εφτανε το anime εκει που ηθελε και οχι εκει που οριζει η παραγωγη.
Και θα απογόρευα τα fillers. Αν βιάζονται τόσο να κάνουν ανιμέ πάνω σε μάνγκα που βρίσκεται στη μέση, ή να αλλάξουν την ιστορία ή να δείχνουν επαναλήψεις.
Στον κόσμο των ανιμέ, θα εξαφάνιζα τα κυρήγματα για την αγάπη και τη φιλία και θα αύξανα το ποσοστό των κοριτσιών που είναι τόσο δυνατά όσο και τ'αγόρια και δεν κλαψουρίζουν συνέχεια.

Posted 24 June 2008 - 10:01
Θα θα θα θα θα.....ενα πραγμα σαν τους πολιτικούς........
Ω ναι, γιατί ως γνωστόν τίποτα δε θυμίζει περισσότερο προεκλογική εκστρατεία από μια λίστα ευσεβών πόθων.
Αν δεν απατώμαι, οι πολιτικοί λένε "θα κάνω" και όχι "θα έκανα". Εγώ δε βρίσκω ιδιαίτερες ομοιότητες...
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Posted 24 June 2008 - 18:38
Ω ναι, γιατί ως γνωστόν τίποτα δε θυμίζει περισσότερο προεκλογική εκστρατεία από μια λίστα ευσεβών πόθων.
Αν δεν απατώμαι, οι πολιτικοί λένε "θα κάνω" και όχι "θα έκανα". Εγώ δε βρίσκω ιδιαίτερες ομοιότητες...
Η διαφορά είναι ότι εμείς θα τα κάναμε όλα αυτά με μαγικό τρόπο και δε θα χρειαζόμασταν οργάνωση, δουλειά και κονδύλια.
Posted 24 June 2008 - 20:35
Δεν εχω τιποτα εναντιον του fanservice (not my cup of tea, though...), αλλα αν απλα βλεπω σειρα και σκαει μια ecchi σκηνη, χωρις να εινα αστεια, η να δικαιολογειται, η οτιδηποτε, μου φαινεται σαν να ειπαν "οκ, βαλτε και μια ecchi εδω να ικανοποιησουμε το κοινο". Το οποιο ειναι απλο, χυμα marketing και δεν εχει καθολου στυλ...

Posted 02 December 2008 - 18:39

επισησ θα περιοριζα τα hentai η' απλα θα προσπαθουσα να τα κανω να μην γελοιοποιουνται τοσο

Posted 03 December 2008 - 06:13
καλύτερα λίγα και καλά,παρά πολλά και μέτρια.

Posted 03 December 2008 - 20:55
(π.χ. goku,naruto,ichigo,luffy να πρωταγωνιστουσαν σε σοβαρες σειρες) ή να κανανε κανα guest (οπως στο one piece εμφανιζεται σε διαφορα σκηνικα ενα συγκεκριμενο panda-ανθρωπος).
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 27 February 2009 - 11:46
Αν είχα τη δύναμη θα ήθελα να υπάρχει στην πραγματίκότητα αυτή η δύναμη και μάλιστα να την έχω εγώ

με την επέκταση οτι θα ήθελα να μπορώ να τη χρησιμοποιώ και σε μαγιώ.
Prof.
Posted 27 February 2009 - 16:07
Το μόνο που ίσως θα έκανα είναι να έδινα παραπάνω λεφτά στους παραγωγούς, με την προυπόθεση να σταματήσουν να κυνηγάνε τη πειρατεία. Αααα, και επίσης θα έβαζα μια ομάδα ανθρώπων να ψάχνει και να υποτιτλίζει όσες περισσότερες παλιές και ολίγον τι χαμένες σειρές μπορούσαν να βρούν. Έχω δεί σωρό εισαγωγές απο παλιά άνιμε που δεν βρίσκονται πια και θα θελα πολύ να τα δώ.

Posted 08 March 2009 - 02:30
Και επισης θα εκοβα τα fillers
Και θα εκανα ενα anime ανταξιο με ενα manga και δν θα υποβιβαζα τον καθε author