Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν σας δινοταν η δυναμη...

• Please log in to reply
51 replies to this topic

#31 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 23 June 2008 - 20:58

Να σου πω, κάπου άκουσα ότι σε κάποιο επεισόδιο One Piece ετόλμησαν να αφήσουν λίγο αίμα και ξεσηκώθηκε η απόλυτη κατακραυγή από τα αντίστοιχα ΕΣΡ, τους γονείς κ.δ.σ. Μετά απ' αυτό σταμάτησα να τους μισώ.

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#32 j0hn"n"y

j0hn"n"y

...Mižυ Lυffý... =D

• Members
  • 31 posts

Posted 24 June 2008 - 01:23

Αν θα μπορουσα να αλλαξω κατι στα ανιμε, αυτο θα ηταν στα ανιμε που συνεχιζονται ακομα, δλδ βγαινει ενα επεισοδιο τη βδομαδα και ετσι, να βγαινουν συνεχεια απανωτα επεισοδια ετσι ωστε να μη χρειαζεται να περιμενω....:hahaha::hahaha:
[αν και αυτο δεν ειναι μεσα απο τον κοσμο των ανιμε αλλα whatever....:P]
Posted Image
Cause Santa knows.....

#33 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 June 2008 - 01:33

Χμμμ, δεν έχω απαντήσει εδώ.

Αν και...

θα άλλαζα το shounen~seinen ratio από 4/1 σε 1/4....:bleh:

Ο Dante-sama με πρόλαβε. :drink:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#34 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 24 June 2008 - 02:43

Θα αφηνα μονο χαρακτηρες που εχουν λογο υπαρξης και παιζουν καποιο ρολο στην υποθεση του ανιμε.

#35 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 24 June 2008 - 09:33

Θα θα θα θα θα.....ενα πραγμα σαν τους πολιτικούς........

Tiger-stock-blog-header.jpg

#36 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 June 2008 - 09:44

Στον κόσμο των ανιμέ η στη βιομηχανία των ανιμέ?

Στη βιομηχανία των ανιμέ, θα συμφωνήσω με τον odin:

Επιλεον,θα εσβηνα την αναγκη να ειναι ολα τα anime 12-13-24-25-26 επισοδεια,ετσι ωστε να μην ειχαμε τραβηγμενες ή στριμωγμενες ιδεες και ο καθε δημιουργος να εφτανε το anime εκει που ηθελε και οχι εκει που οριζει η παραγωγη.

Και θα απογόρευα τα fillers. Αν βιάζονται τόσο να κάνουν ανιμέ πάνω σε μάνγκα που βρίσκεται στη μέση, ή να αλλάξουν την ιστορία ή να δείχνουν επαναλήψεις.

Στον κόσμο των ανιμέ, θα εξαφάνιζα τα κυρήγματα για την αγάπη και τη φιλία και θα αύξανα το ποσοστό των κοριτσιών που είναι τόσο δυνατά όσο και τ'αγόρια και δεν κλαψουρίζουν συνέχεια. :bike:

15fkk04.jpg

#37 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 24 June 2008 - 10:01

Θα θα θα θα θα.....ενα πραγμα σαν τους πολιτικούς........

Ω ναι, γιατί ως γνωστόν τίποτα δε θυμίζει περισσότερο προεκλογική εκστρατεία από μια λίστα ευσεβών πόθων.

Αν δεν απατώμαι, οι πολιτικοί λένε "θα κάνω" και όχι "θα έκανα". Εγώ δε βρίσκω ιδιαίτερες ομοιότητες...

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#38 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 June 2008 - 18:38

Ω ναι, γιατί ως γνωστόν τίποτα δε θυμίζει περισσότερο προεκλογική εκστρατεία από μια λίστα ευσεβών πόθων.

Αν δεν απατώμαι, οι πολιτικοί λένε "θα κάνω" και όχι "θα έκανα". Εγώ δε βρίσκω ιδιαίτερες ομοιότητες...

Η διαφορά είναι ότι εμείς θα τα κάναμε όλα αυτά με μαγικό τρόπο και δε θα χρειαζόμασταν οργάνωση, δουλειά και κονδύλια.

15fkk04.jpg

#39 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 24 June 2008 - 20:35

Αν ηταν στο χερι μου, θα μειωνα το ξεκαρφωτο fanservice.
Δεν εχω τιποτα εναντιον του fanservice (not my cup of tea, though...), αλλα αν απλα βλεπω σειρα και σκαει μια ecchi σκηνη, χωρις να εινα αστεια, η να δικαιολογειται, η οτιδηποτε, μου φαινεται σαν να ειπαν "οκ, βαλτε και μια ecchi εδω να ικανοποιησουμε το κοινο". Το οποιο ειναι απλο, χυμα marketing και δεν εχει καθολου στυλ...:smokingg:

Posted Image

#40 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 posts

Posted 02 December 2008 - 18:39

εγω θα αλλαζα το κατεστημενο που υπαρχει στο να προωθουνται ανιμε μονο απο καποιουσ κοριφαιουσ και πολυδιαφιμισμενουσ σεναριογραφουσ και παραγωγουσ οπωσ του ναρουτο,τουDragon ball,One piece,bleach κ.τ.λ...ειναι οντωσ καλα ανιμε αλλα θα μου αρεσε να προωθουνται και δουλειεσ νεων δημιουργων...Posted Image

επισησ θα περιοριζα τα hentai η' απλα θα προσπαθουσα να τα κανω να μην γελοιοποιουνται τοσο

Posted Image

#41 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 December 2008 - 06:13

αρχικά συμφωνώ με αυτά που είπε ο o dante80.
καλύτερα λίγα και καλά,παρά πολλά και μέτρια.
Posted Image
Spoiler:

#42 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 03 December 2008 - 20:55

οι ηρωες των anime (τουλαχιστον οι επιτυχημενοι) να κανανε και αλλους ρολους σε αλλα anime
(π.χ. goku,naruto,ichigo,luffy να πρωταγωνιστουσαν σε σοβαρες σειρες) ή να κανανε κανα guest (οπως στο one piece εμφανιζεται σε διαφορα σκηνικα ενα συγκεκριμενο panda-ανθρωπος).

#43 Professor Farnsworth

Professor Farnsworth

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 27 February 2009 - 11:46

Καλησπέρα,
Αν είχα τη δύναμη θα ήθελα να υπάρχει στην πραγματίκότητα αυτή η δύναμη και μάλιστα να την έχω εγώ
Posted Image

με την επέκταση οτι θα ήθελα να μπορώ να τη χρησιμοποιώ και σε μαγιώ.

Prof.
Good news everyone!

#44 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 27 February 2009 - 16:07

Εγώ βασικά δε θα άλλαζα κάτι στο όλο σύστημα. Βρίσκω ότι είναι καλό που οι δημιουργοί έχουν χρονικό περιθώρειο και αναγκάζονται να ζορίζονται για να διαλέξουν το τι θα βάλουν μέσα και τι όχι, και δε με χαλάει που περιορίζονται σε κάποιες συγκεκριμένες ιδέες. Ούτε που θα θελα να ξερά τι θα γινόταν αν ξεδιπλωνόταν απο μέσα μόνο το καλλιτεχνιλίκι και αφήναμε στους δημιουργούς να κάνουν ότι να 'ναι με βάση τη διάθεση τους.

Το μόνο που ίσως θα έκανα είναι να έδινα παραπάνω λεφτά στους παραγωγούς, με την προυπόθεση να σταματήσουν να κυνηγάνε τη πειρατεία. Αααα, και επίσης θα έβαζα μια ομάδα ανθρώπων να ψάχνει και να υποτιτλίζει όσες περισσότερες παλιές και ολίγον τι χαμένες σειρές μπορούσαν να βρούν. Έχω δεί σωρό εισαγωγές απο παλιά άνιμε που δεν βρίσκονται πια και θα θελα πολύ να τα δώ.
Posted Image

#45 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 08 March 2009 - 02:30

Μερικα anime τα οποια τα σταματανε πριν τελειωσει την υποθεσει του manga εγω θα τα συνεχιζα μεχρι το τελος
Και επισης θα εκοβα τα fillers
Και θα εκανα ενα anime ανταξιο με ενα manga και δν θα υποβιβαζα τον καθε author