Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν σας δινοταν η δυναμη...

• Please log in to reply
51 replies to this topic

#16 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 04 February 2007 - 14:01

Θα αλλαζα το κλισε ο ηρωας να γουσταρει 3 γκομενες και να προβλιματιζεται ποια να διαλεξει,εγω λεω να παρει και τις 3 και να τις παντρευτει κιολας ;)

#17 Foucault

Foucault

Planetouched

• Members
  • 43 posts

Posted 04 February 2007 - 17:20

Και μένα μου φαίνεται υπερβολή να εξαφανίζαμε κάποιες κατηγορίες άνιμε επειδή έχουμε την αίσθηση ότι δεν είναι ποιοτικά (or smth). Ο κόσμος των άνιμε θα ήταν πολύ διαφορετικός αν έλειπαν κάποια συγκεκριμένα είδη. Όλα συμβάλλουν στο σύνολο είτε είναι μία υπερπαραγωγή αριστούργημα του κου Miyazaki είτε ένα συνηθισμένο school/romance/ecchi με τετριμμένους χαρακτήρες και σενάριο. Εξ' άλλου πάντα υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής. Τα Internets είναι απεριόριστα. ;-).

Τώρα αν θα άλλαζα κάτι... δεν ξέρω, δεν μου έρχεται στο νου κάτι άμεσα.
Alas for the human race,
alas for the kings of separation
My Listεδώ)

#18 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 12 February 2007 - 00:28

Θα έκανα πιο φτηνά τα αυθεντικά DVD και manga.
Posted Image

#19 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 February 2007 - 13:39

θα έκλεινα ειδική συμφωνία όπου τα anime θα διανεμόταν δωρεάν στους έλληνες :) xixi
όπως έγινε με το ιράκ και το cpt Tsubasa σε μεγαλύτερη κλίμακα όμως.

#20 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 12 February 2007 - 18:37

Θα εδινα καλυτερους μισθους και καλυτερες συνθηκες εργασιας στους mangaka,seiyuus και animators.

Γιατι μερικες φορες το προβλημα ειναι στη ριζα;)

#21 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 posts

Posted 16 February 2007 - 01:06

Να βιάσουν τον Shinkai Makoto με τρίφτη τυριού, σε σχέση με τους δικούς του ορισμούς της "αγάπης" αυτό είναι πλησιέστερο.
Άπειρο budget στα hentai για να γίνουν όλα σάπια σαν το Kuro Ai.
Όλοι οι θηλυκοί χαρακτήρες στα Hentai να είναι έκφυλες μαμάδες στα 30 τους.
Απαιτώ περισσότερα D cups.
Υποχρεωτική χρήση του ήχου *boing* όταν τα παραπάνω D cups θέτονται εν κινήσει.
Θάνατος στα CG της GONZO.
Να αναλάβει όλους τους αντρικούς ρόλους ο Wakamoto Norio.
Να κόψουν τη κακή συνήθεια με τη σαπουνόπερα.
Να βάλουν ένα 21+ rating στα Harem, Romance, Hentai, Shounen Ai/Yaoi, Shoujo Ai/Yuri και τα Dementia.

#22 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 24 February 2007 - 00:02

Εγώ άν ήμουν τρελός και πανέξυπνος επιστήμονας όπως ο Dr Robotnik(Sonic's rival and deadly enemy) θα μπορούσα να φέρω εις πέραν τους 2 κόσμους μας...τον δικό μας και τον δικό τους ώστε να κάνουμε τρελό σεξ με αυτούς τους χαρακτήρες και να τους γνωρίσουμε καλύτερα και να μας μάθαιναν τα μαγικά τους ώστε να διευκολύνουμε πιο καλά την ζωή μας....Το λέω γιατί μου αρέσει η Miyako(Powerpuff Girls Z) :P :lol:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#23 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 February 2007 - 00:14

Εγω συμφωνω με τον chaos.θα εκανα fatality σε αυτους που φτιαχνουν τα hentai γιατι τα συχαινομαι.Προτιμω τις original.:love:

#24 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 22 June 2008 - 02:24

zabimaru ομολογουμενως εισαι ανωμαλος και αρρωστημενος!
Ακου εκει θα προτιμουσα τις original!
Δεν τιθεται θεμα συγρικσης ...ανιμε girl ftw..
xD
Signature Removed

#25 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 22 June 2008 - 18:52

Χμμμ...

Πρώτα και κυριότερα:
-> ΘΑ ΑΝΙΜΕΔΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ RUROUNI KENSHIN.
-> Θα ξαναέβγαζα τα Rosario+Vampire, Inukami & Kanokon ως πιστές μεταφορές του manga, του manga και του μυθιστορήματος αντίστοιχα.
-> Θα εξολόθρευα όσα καθάρματα απ' τη Gonzo θεωρούν ότι στη δημιουργία μιας σειράς το σενάριο έρχεται δεύτερο. (Όποιος έχει δει Dragonaut, ή έχει συγκρίνει το anime R+V με το manga του, θα καταλάβει τι εννοώ.)
-> Θα κατέστρεφα τα τελευταία επεισόδια Claymore.
-> Θα έβγαζα 2η σαιζόν Excel Saga.
Μετά:
-> Θα εξανάγκαζα όποια "τραβηγμένη" σειρά ήθελα να προχωράει γρηγορότερα το σενάριο, ώστε να μην "ξεχειλώνει" σεναριακά (Σε σειρές όπως Inuyasha & Bleach η διάρκεια είναι τραβηγμένη απ' τα μαλλιά. Στο "Aa! Megami-sama!" παραδόξως όχι.) Μετά, θα "άπλωνα" τον επίλογο του Inuyasha σε 3-4 κεφάλαια για να τον ευχαριστηθούμε.
-> Θα απαγόρευα τις ανούσιες λογοκρισίες. Αν ένας χαρακτήρας είναι γυμνός το θεωρώ ηλίθιο το να καλύπτονται εκ των υστέρων 10 cm^2 δέρματος.
-> Θα συνέχιζα το Hello Baby.
-> Θα διακύρηττα σε όλη την οικουμένη ότι δεν είναι απαραίτητο να τελειώσει το σενάριο αν ο/η πρωταγωνιστής/τρια τα φτιάξει με κάποιον οριστικά. Όχι, ο Κyon και η Haruhi δεν τα φτιάχνουν, και το επίμαχο επεισόδιο είναι χρονολογικά πέμπτο. Όχι κε. Fujishima, αν ο Keiichi και η Βelldandy τα φτιάξουν (βγαίνουν συστηματικά κάνα ραντεβού, κρατιούνται χέρι με χέρι, όχι μόνο να κοιτιούνται) δε θα σταματήσει ο κόσμος να διαβάζει το έργο σας, το αντίθετο μάλιστα. Εκτός αν θέλετε να υπονοήσετε ότι κάθε βράδυ στην κρεββατοκάμαρα γίνονται σημεία και τέρατα, και απλώς δεν θέλετε να τα δείξετε.
-> Θα προσλάμβανα μόνιμους νόμιμους scanlators, για κάποια έργα που δεν μπορώ με τίποτα να βρω πέραν κάποιων κεφαλαίων. (Το R+V έκανε 3 μήνες να μεταφράσει 13 κεφάλαια. Για να μην αναφάρω το Excel Saga με τους +-15 αμετάφραστους τόμους.)
-> Τέλος: Θα ήθελα να εισαγάγω έναν τρόπο να βλέπουμε ανιμε μέσω διαδικτύου ΝΟΜΙΜΑ, με καμιά διαφημισούλα, και να παίρνουν ένα υποχαρτζηλικίδιο οι fansubbers, 5 δολλάρια το επεισόδιο π.χ. Τι το νομιμότερο έχει η τηλεόραση δηλαδή;

Edited by IlPalazzo, 22 June 2008 - 21:05.

#26 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 June 2008 - 13:12

Θα επαιρνα το τωρινο συστημα οπου ο δημιουργος κανει ενα μανγκα και μετα το παιρνουν παραγωγοι το εμπορευματοποιουν και το κανουν ανιμε, και θα το εκανα ετσι ωστε ο δημιουργος να κανει κατ'ευθειαν το ανιμε οπως και οσο το θελει, χωρις να του επιβαλλουν τιποτα. Κοινως θα επαιρνα τα κυρια πλεονεκτηματα που εχουν αυτη τη στιγμη τα μανγκα εναντι των ανιμε (οτι δεν ειναι λογοκριμενα και οτι συνεχιζουν πολυ περισσοτερο) και θα τα ενσωματωνα και αυτα στα ανιμε.
Posted Image

#27 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 23 June 2008 - 13:29

Bρα παιδιά sorry για τη noobia μου αλλα τι είναι το CG?

Νομίζω το CGI είναι η ψηφιακή ανάλυση.. δηλαδή τα έξτρα που βάζουν σε ένα anime τα οποία είναι ψηφιακά.. Επίσης θα διατηρούσα τον παραδοσιακό τρόπο τα anime θα γινόταν μονο σχεδιασμένα στο χέρι.

εμένα μου αρέσουν τα computer graphics (Computer-Generated Imagery)

κ μπορώ να πω οτι κάποια anime δεν θα τα εβλεπα καν αν δεν είχαν cg

Εγω παιδιά θα σταματούσα τα fillers... Σε πολλά anime γίνονται πραγματικά ανυπόφορα!!!

Θα σκοτωνα τον μαλακα που εβγαλε τα fillers, και μετα θα τα εξαφανιζα και αυτα.

συμφωνώ 100% κ με αυτό
κ γενικά αυτές οι σειρές τύπου 200 επισόδεια+ που καταντάνε αϊδία πια.

Θα έκανα πιο φτηνά τα αυθεντικά DVD και manga.

+1 κ απο μένα

~~~~
κ να προσθέσω κ 1 δικό μου...

εγω θα συνέχιζα πάση θυσία τα anime GantZ και Claymore.

#28 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 23 June 2008 - 13:58

Θα περιόριζα τα ατελείωτα moe/harem/mahou shojo/romance anime που πραγματικά μας έχουν πήξει τα τελευταία 10 χρόνια και θα έδινα το budget τους στις καλύτερες σειρές για να γίνουν καλύτερες και μεγαλύτερες.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#29 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 23 June 2008 - 15:08

θα εξουσιαζα τους παντες,...:kakaka::kakaka::kakaka:
δηλαδη θα αναγκαζα τον kishimotο να βγαζει το naruto με περισσοτερες σελιδες...
να σταματησουν τα fillers του naruto και του bleach....
.....................................................................δεν μου ερχονται αλλα!!!

Edited by endless_inspiration, 23 June 2008 - 15:14.

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#30 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 23 June 2008 - 16:53

Εγώ πολύ απλά θα έκλεινα τη 4Kids και θα τουφέκιζα δημόσια όλους τους ιθύνοντες της για παραδειγματισμό! Να πάψουν επιτέλουν να κατακρεουργούν τα άνιμε που βρίσκουν το δρόμο τους προς τη Δύση (και τις τηλεοράσεις μας!)...