Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν σας δινοταν η δυναμη...

• Please log in to reply
51 replies to this topic

#1 SaDoW

SaDoW

Anime Fan

• Members
  • 149 posts

Posted 12 January 2007 - 20:48

Αν σας δινοταν η δυναμη να αλλαξετε κατι στο κοσμο των Ανιμε τι θα ηταν αυτο και γιατι? :?
x---Kage Bushin No Jutsu---x

#2 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 12 January 2007 - 21:11

Χαλαρά θα ελαχιστοποιούσα την ύπαρξη των CGI.... :despair:

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#3 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 13 January 2007 - 07:01

Και επίσης θα άλλαζα το shounen~seinen ratio από 4/1 σε 1/4....:bleh:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#4 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 13 January 2007 - 10:39

Να υπήρχαν όλοι οι Anime χαρακτήρες ως ηθοποιοί στον δικό μας κόσμο κομπλέ πακέτο.. δλδ με τις δυνάμεις τους.. αλλά ως ηθοποιοί όχι ως καλοί ή κακοί από μια Anime σειρά..!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#5 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 13 January 2007 - 14:22

Γιατί τέτιο μίσος στο CG ρε παιδία?

Νταξ... Το μουφα CG πονάι το μάτι
Αλλα κάνει και το anime πιο ζωντανό και εφεντρζίδικο8)

Εγώ πάντως ήθελα μια φόρα (έτσι για αλλαγή) το GONZO αντι να καταστρέψει αλλη μια φοβερή ιδέα να κάνει σωστή δουειλά:
Posted Image

#6 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 13 January 2007 - 21:16

Bρα παιδιά sorry για τη noobia μου αλλα τι είναι το CG?

Btw αν μπορούσα να αλλάξω κατι θα ήταν αυτά τα ηλιθια anime τύπου pokemon που καταστρέφουν την εικονα των anime γενικα.

#7 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 January 2007 - 22:32

Θα απομυθοποιούσα τα Hentai και θα τα έκανα.. πιο αποδεκτα :P.
Νομίζω το CGI είναι η ψηφιακή ανάλυση.. δηλαδή τα έξτρα που βάζουν σε ένα anime τα οποία είναι ψηφιακά.. Επίσης θα διατηρούσα τον παραδοσιακό τρόπο τα anime θα γινόταν μονο σχεδιασμένα στο χέρι.

#8 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 13 January 2007 - 23:06

Hmmmmmmm...Εγώ θα άλλαζα κάτι στο δικό μας κόσμο...έτσι για πειραματισμό. Θα ήθελα να δω πως είναι ένας άνθρωπος να κάνει τους μορφασμούς των anime στις διάφορες καταστάσεις (Θα ήμασταν πολύ αστείοι...hehehe).

#9 Luffy88

Luffy88

mpafanakos^^

• Members
  • 104 posts

Posted 15 January 2007 - 01:24

Εγω παιδιά θα σταματούσα τα fillers... Σε πολλά anime γίνονται πραγματικά ανυπόφορα!!! :dwarf:
Posted Image

#10 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 03 February 2007 - 12:25

Θα έσβηνα το 99% των anime, όλα τα harems, όλα τα shounen (naruto, bleach, κ.ο.κ., έτσι δε θα παραπονιέστε για τα fillers αφού οι σειρές δε θα υπάρχουν κιόλας) και θα άφηνα μόνο δημιουργούς επιπέδου Urasawa Naoki / Hideaki Anno / Akane Kazuki / Yoshitoshi ABe / Hayao Miyazaki / Satoshi Kon / Masaaki Yuasa και μερικούς άλλους "εκλεκτούς" που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Έτσι η anime community θα καθάριζε και θα έφευγαν όλοι οι παρακμιακοί που δεν έχουν άλλη ζωή και παθιάζονται σε εξευτελιστικά επίπεδα με anime characters και ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι να σπάνε τα νεύρα των άλλων, και η λέξη "otaku" θα διαγραφόταν μια για πάντα απ'τη ζωή μας. Ευχαριστώ.

#11 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 03 February 2007 - 13:15

Θα έσβηνα το 99% των anime, όλα τα harems, όλα τα shounen (naruto, bleach, κ.ο.κ., έτσι δε θα παραπονιέστε για τα fillers αφού οι σειρές δε θα υπάρχουν κιόλας) και θα άφηνα μόνο δημιουργούς επιπέδου Urasawa Naoki / Hideaki Anno / Akane Kazuki / Yoshitoshi ABe / Hayao Miyazaki / Satoshi Kon / Masaaki Yuasa και μερικούς άλλους "εκλεκτούς" που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Έτσι η anime community θα καθάριζε και θα έφευγαν όλοι οι παρακμιακοί που δεν έχουν άλλη ζωή και παθιάζονται σε εξευτελιστικά επίπεδα με anime characters και ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι να σπάνε τα νεύρα των άλλων, και η λέξη "otaku" θα διαγραφόταν μια για πάντα απ'τη ζωή μας. Ευχαριστώ.

Κε μετά πώς θα βλέπουμε Εlfen lied και Mai HiME και Yu Yu hakuso:bye2:

Βρε ούστ:bleh:
Posted Image

#12 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 February 2007 - 13:37

Ένα μικρό σχόλιο: δεν γίνεται συνέχεια κουλτούρα γιατί το κεφάλι μας θα γίνει καζάνι.
Επίσης quaja πρόσεξε λίγο το θέμα με τον ελιτισμό, σε όλα τα επίπεδα :D

Εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα μάλλον... ή τουλάχιστον θα το σκεφτόμουν πολύ καλά πριν αλλάξω κάτι.

#13 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 03 February 2007 - 14:04

Ουτε εγω θα εσβηνα οσα ανεφερε ο quaja (μονο τα harem:tongue:).
Οχι τιποτα αλλο,αλλα επειδη αν σβηναμε τα παντα πλην μερικων:

1)Δεν θα ειχαμε καθολου ποικιλια.
2)Δεν θα μπορουσαμε να εκτιμησουμε τα καλα,αφου ολα καλα θα ηταν:nerd:.

Επιλεον,θα εσβηνα την αναγκη να ειναι ολα τα anime 12-13-24-25-26 επισοδεια,ετσι ωστε να μην ειχαμε τραβηγμενες ή στριμωγμενες ιδεες και ο καθε δημιουργος να εφτανε το anime εκει που ηθελε και οχι εκει που οριζει η παραγωγη.

#14 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 February 2007 - 06:18

Ρε τι πάθατε με τα harem?? Όποιος δεν θέλει, δεν βλέπει.....:bleh:

Προτείνω να έβγαιναν BTW λιγότερα anime αλλά με τριπλάσια budget το καθένα....:shutup:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#15 Chaos

Chaos

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 04 February 2007 - 12:20

Θα εξαφανιζα τα Hentai!!!!!!!

Θα σκοτωνα τον μαλακα που εβγαλε τα fillers, και μετα θα τα εξαφανιζα και αυτα.