Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
782 replies to this topic

#136 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 00:18

I hate her 4 being single (again)....since this morning.....:thumbdown:
Damn u.......Anyway....Keep having fun.......
Η μλκία είναι ότι δεν μπορώ να κρατήσω μεγάλη κακία.....:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#137 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 09:57

I hate her 4 being single (again)Η μλκία είναι ότι δεν μπορώ να κρατήσω μεγάλη κακία.....:

Αυτό φίλε μου δεν είναι μλκία, είναι αρετή.:shutup:

#138 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 13:50

Mαλακία ειναι

#139 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 14:27

να μπει και σε poll? :

Ι hate myself for loving youuuu [που λέει και το τραγούδι. you = κάποια/κάπου/κάποτε]

#140 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 15:27

Μισώ το Θεό που μου έκανε πλάκα πρωί-πρωί και νόμιζα ότι είναι Δευτέρα σήμερα. Τ_Τ

~ Storm ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#141 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 21:00

Μισώ όσους είναι Έλληνες και δεν το παραδέχονται

E5VV38U.jpg

#142 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 21:44

Μισώ τον κωλόφαρδο τον Quaja-kun που έχει πολλά flyers γνήσια από την ιαπωνία και τα μισά από αυτά είναι animes τώρα...Τον ζηλεύω τον *****....Ωραία ξαδέρφη έχει αυτός που του φέρνει πολλά flyers...Δείτε ανάλογο post στο The Black Hole και θα καταλάβετε γιατί τον μισώ Θανάσιμα...

Μισώ την απόσταση που μας χωρίζει εμένα και την Gunslighter Girl( :love: ).

Μισώ τον κωλόγερο στον κάτω όροφο που μου πρήζει τα @@ να χαμηλώσω την μουσική ενώ εγώ που είμαι dj + producer γουστάρω να τα κάνω όλα σαματά...Chaos of Music rulezzzzzzzzzzzzz
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#143 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 23:14

+10% warn για προσβλητικη γλώσσα.Την επόμενη φόρα θα έχεις ban για 2-3 μέρες.
Στο έχουμε τονήσει απειρες φορες και εσυ δεν λες να καταλάβεις.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#144 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 01:19

1ον)Ε τότε γιατί βρίζουν οι άλλοι εδώ σε αυτό το post ???ρίξε τους κι αυτούς warning και ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ....χωρίς να το ξέρεις κι αυτοί ρίχνουν βρισίδια με διαφορετικές έννοιες...well leave me the hell of u alone...
2ον)ο λόγος που τον έβρισα ήταν ότι ζηλεύω που έχει κάτι αυθεντικό από την ιαπωνία γιαυτό το λόγο έβρισα εδώ σε αυτό το post εδώ που όλοι βρίζουν τους πάντες και τους μισούν θανάσιμα...ορίστε...αμα θες να βρίσεις κι εσύ κάποιον κάντο εδώ και well άσε με ήσυχο εσύ και τα warning γιατί δεν με ξέρετε κανείς...τα χαβάλε που κάνω τα λέτε εσείς με warning και από πάνω η φάση να ζηλεύει κάποιος το λέτε εσεις warning...αεί παράτα με...και σβήστε κάποιος από σας τα warning expiration : Never.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#145 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.517 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 02:04

Αγορίνα ο λόγος που σου δίνουμε warning δεν είναι επειδή την είδαμε εξουσία και είπαμε να σφίξουν οι πωποί, ούτε επειδή σε αντιπαθεί κανείς και/ή σε έχει βάλει στο μάτι. Eίναι αλήθεια πως και άλλα μέλη έβρισαν στο παρόν thread, αλλά το έκαναν συγκεκαλυμμένα, αλλάζοντας τις λέξεις που χρησιμοποιούσαν.

Για πολλοστή φορά θα σε παρακαλέσω να μην βωμολοχείς μέσα στο forum. Το καταλαβαίνω πως το κάνεις καλοπροαίρετα, και δεν βρίζεις κάποιον. Αλλά μπορείς κάλλιστα να το κάνεις χωρίς να προβαίνεις σε βωμολοχίες. Το forum μας το βλέπουν και παιδιά και δεν είναι ότι καλύτερο να βρίζουμε μέσα.

Ο σκοπός του warning system, δεν είναι να στιγματίσει ή να προσβάλλει ένα μέλος αλλά να τον προειδοποιήσει πως έχει παραβιάσει τους κανόνες που ο ίδιος δέχτηκε άμα την εγγραφή του εδώ. Το γεγονός πως το έχεις κάνει επανειλημμένα δεν με αφήνει να σου αφαιρέσω το 20% permanent warning που έχεις, τουλ. εως ότου συμμορφωθείς με τους κανόνες μας.

Επίσης, δεν είναι σωστό να κάνεις παρατήρηση με χαρακτηρισμούς σε mod ή admin που σου δίνει ένα warning. Μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του μέσω PM, ή να απαντήσεις στο thread αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς. Την δουλεία του κάνει ο άνθρωπος ρε παιδιά...:ill:

*off topic shutdown, η συνέχεια με PM αν θέλεις...:)

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#146 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 13:31

Θα μου πάρει μέρες/μήνες/χρόνια μέχρι να ξεπεράσω την προσβολή. :P

#147 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 15:38

Μισώ τον καλό καιρό που κάνει τώρα και με καλεί να βγω έξω ενώ πρέπει να στρωθώ στην δουλεία :wallbash:
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#148 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 18:05

μισώ την δουλειάμου που και φέτος θα κάνω πάσχα μόνος μου με σάντουιτς και κόκα κόλα:despair:

#149 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 19:25

Εγώ μισώ τον εαυτό μου που κάθε πέμπτη που έχω εργαστήριο στις 10 το πρωί, ξυπνάω κατά τις 9 αλλά ο λαλάκας ξανακοιμάμαι....Μέχρι τώρα έχω 2 απουσίες!!! Στην 3 μένω....
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#150 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 04:34

μισω τον _Gaara_ απο το forum

λαλαλαλαλαλαλαλλα