Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• This topic is locked This topic is locked
782 replies to this topic

#736 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 23 August 2007 - 01:31

Όχι,δεν έχω,ούτε ανεμιστίρα θέλω.Κοίτα το πρόβλημα είναι ότι κοιμάμαι με την χειμωνιάτικη κουβέρτα,το ξέρω ότ είναι λίγο περίεργο,αλλά δεν μπορώ αλλιώς,αν δεν την έχω,κοιμάμαι στο μισό,και ας με ζεστένει...είναι λίγο ιδιαίτερη κατάσταση.:nosey:

Wow, μου θύμισες τον εαυτό μου σε μικρή ηλικία. Είχα δεί αυτο το γ@μιμ3ν0 Andromeda Stories και για ένα διάστημα δεν μπορουσα να κοιμηθώ αν δεν ήμουν σκεπασμένος απο την κορφή ως τα νύχια ( γιατί προφανώς τα σεντόνια και οι κουβέρτες θα μπορούσαν να με προστατέψουν απο τις νυχτερίδες και τις αράχνες που θα με έκαναν ρομπότ) :uhh:

#737 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 23 August 2007 - 01:34

o χριστος και η παναγια:blurah5:!!!καλα και μετα εμενα ελεγαν περιεργο!!και εγω αν δεν εχω ενα σεντονι δεν μπορω να κοιμυθω αλλα οχι και κουβερτα καλοκαιριατικα!!:oo:
KORE DE OWARI DA!!

#738 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 23 August 2007 - 01:35

επισης μισω το γεγονος οτι παλι καταλαθος εγινε νταμπλ ποστ λολ^^
KORE DE OWARI DA!!

#739 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 23 August 2007 - 01:41

Wow, μου θύμισες τον εαυτό μου σε μικρή ηλικία. Είχα δεί αυτο το γ@μιμ3ν0 Andromeda Stories και για ένα διάστημα δεν μπορουσα να κοιμηθώ αν δεν ήμουν σκεπασμένος απο την κορφή ως τα νύχια ( γιατί προφανώς τα σεντόνια και οι κουβέρτες θα μπορούσαν να με προστατέψουν απο τις νυχτερίδες και τις αράχνες που θα με έκαναν ρομπότ) :uhh:

Εμένα δεν μου πέρασε,ακόμη ανάγκη το έχω

o χριστος και η παναγια:blurah5:!!!καλα και μετα εμενα ελεγαν περιεργο!!και εγω αν δεν εχω ενα σεντονι δεν μπορω να κοιμυθω αλλα οχι και κουβερτα καλοκαιριατικα!!:oo:

Τι είναι μια κουβέρτα?Σαν 2 σεντόνια,άντε 3.:hahaha:Χέρομαι που υπάρχουν κι άλλοι 'περίεργοι΄ένιωθα σαν να 'μουν ό μόνος καμμένος σε αυτό το θέμα.:bahhh:

επισης μισω το γεγονος οτι παλι καταλαθος εγινε νταμπλ ποστ λολ^^

:hahaha:Καλά,και μένα μου συμβαίνει συνέχεια:oo:
Posted Image

#740 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 23 August 2007 - 02:20

εεεε οχι και τρια!!!εγω ειμαι πολυ ευαισθητος στη ζεστη δηλαδη και το χειμωνα μπορει να καιω ωρες ωρες αλλα οποσδηποτε καλοκαιρι χειμωνας οτι και να ναι θελω σεντονι τι να κανουμε;;να ναι καλα τα κλιματιστικα!!!!:Blissfull:
KORE DE OWARI DA!!

#741 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 23 August 2007 - 04:16

Μισώ όλα τα βλαμμένα που κυριαρχούν στα σχολεία και την έχουν δεί νταήδες,γκαγκστερς,κτλ.

http://www.youtube.com/watch?v=ho-aRSKZThI&mode=related&search=

Ειλικρινά,η βλακεία είναι χαρακτηριστικό της ανθρωπότητας,δεν μπορώ όμως να τη δεχτώ σε αυτό το βαθμό.Και γίνονται πολύ χειρότερα.Δεν καταλαβένω γαμ%το πως τα κανουν καποιοι αυτά,δεν μπορώ να το καταλάβω.:bahhh:
Posted Image

#742 Wofer

Wofer

Dragon's tear

• Members
  • 95 posts

Posted 23 August 2007 - 04:24

δε μπορει να ναι λυκειο πιο πολυ για νηπιαγωγειο μου κανει αυτο το πραμα!!
λολ
KORE DE OWARI DA!!

#743 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 23 August 2007 - 11:31

- μισώ την matsu γιατι 2 μέρες τώρα κααααθεται και κωλοβαράει στο ίντερνετ την ώρα που κάποιοι δουλεύουν σκληρά σαν σκυλιά για να βγάλουν τίμια το χωμί τους (και το σανό των αλόγων τους)

Εγω εχω να καταγγειλω, οτι μισω αυτον τον ποταπο ανθρωπο, γιατι με μισει που καθομαι και κωλοβαραω στο ιντερνετ, οταν και ο ιδιος εχει παρει τον εξωτερικο σκληρο μου δισκο, και αντιγραφει σειρες που θα εχει να βλεπει ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ την ωρα που υποτιθεται εργαζεται σκληρα σαν σκυλι κτλ κτλ...:nosey:...για να μην ξαναναφερω το γεγονος οτι σηκωνει τον κωλο του μια φορα την ωρα να δει αν ζω ή αν πεθανα, αν ηρθαν και με σφαξανε, αν εχω παθει θερμοπληξια, και γκρινιαζει επειδη τον βγαζω απο τον κλιματισμο και αναγκαζεται να κανει μια πενταλεπτη βολτα απο το φυλακιο του μεχρι τα εκδοτηρια....:erk:...ημαρτον...Μεσιε...μπορεις να βρεις πολυ καλυτερους λογους να με μισεις....

Εδιτ...και να ξερεις, οτι ολη τη βδομαδα, μεχρι ΚΑΙ κυριακη, ετσι θα κωλοβαραω...για να σε εχω εσενα να σκας απο το κακο σου!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#744 spirosg

spirosg

Για πολλές κλωτσιές...

• Members
  • 3 posts

Posted 23 August 2007 - 18:49

...και αντιγραφει σειρες που θα εχει να βλεπει ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ την ωρα που ....

Οι κανόνες του φόρουμ λένε να μή γράφουμε με κεφαλαία :D :D :D (πάρε άλλη μια αφορμή για να με μισείς ... χεχεχεχε)

#745 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 23 August 2007 - 18:52

Οι κανόνες του φόρουμ λένε να μή γράφουμε με κεφαλαία :D :D :D (πάρε άλλη μια αφορμή για να με μισείς ... χεχεχεχε)

να μη γραφουμε μονιμως με κεφαλαια λενε...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#746 spirosg

spirosg

Για πολλές κλωτσιές...

• Members
  • 3 posts

Posted 24 August 2007 - 03:05

Posted Image Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που καλείται να διαβάσει το μήνυμα σας, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε με μέτρο έντονους (bold) χαρακτήρες.

Sorry... εγώ αυτό κατάλαβα απο τους κανόνες :)

#747 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 August 2007 - 08:37

Posted Image Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που καλείται να διαβάσει το μήνυμα σας, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε με μέτρο έντονους (bold) χαρακτήρες.

Sorry... εγώ αυτό κατάλαβα απο τους κανόνες :)

Μισώ τον Spirosg επειδή ειναι σπασικλάς

#748 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 24 August 2007 - 08:49

Erisabetsu... Μισώ το καινούργιο σου avatar κι εσένα που αφαίρεσες την όμορφη sig σου..!!

arg#

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#749 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 24 August 2007 - 10:25

Μισω τον Spirosg γιατι ειναι απο τα ατομα που σου τη λενε μονο και μονο επειδη νομιζουν οτι κατι κανουν...σπασικλας δηλαδη, οπως προειπε η φιλη Erisabetsu...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#750 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 24 August 2007 - 12:40

Μισώ την κακομοίρα τύχη μου και το alt+shift! :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"