Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• This topic is locked This topic is locked
782 replies to this topic

#661 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 09 August 2007 - 14:48

MΙΣΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ??????
ΓΑΜΩΤΟ!!! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΟΥΤΙ? ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!!!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#662 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 09 August 2007 - 14:58

Spoiler:

Μισώ μια κοπέλα... αλλα θα μου περάσει. Μπορούμε πάντως να μισούμε όποιον θέλουμε ε?
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#663 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 09 August 2007 - 18:07

σε μισώ γιατί είσαι ασχετόπουλο..!! άνοιξε το κουτί και βγάλε το μπουτόν πιο έξω ρε..!! που θα αλλάξεις κουτί για ένα κουμπί.. στην τελική κλέψε από κανένα φίλο σου.. (χοχοχοχοχο sinister laugh)

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
| Magician.gr | MagicWeb.gr |
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#664 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 09 August 2007 - 19:31

σε μισώ γιατί είσαι ασχετόπουλο..!! άνοιξε το κουτί και βγάλε το μπουτόν πιο έξω ρε..!! που θα αλλάξεις κουτί για ένα κουμπί.. στην τελική κλέψε από κανένα φίλο σου.. (χοχοχοχοχο sinister laugh)

To ανοιξα αλλα το κουμπι καλυπτεται απο εναν μεταλικο σκελετο και μου φενεται τρελη διαδικασια να πεσει τοσο ξηλωμα...

γιατί είσαι ασχετόπουλο..!!

ΕΙΜΑΙ!

γαμωτο...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#665 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 09 August 2007 - 19:34

Μην μασάς.. σε μισώ όμως που δεν προσπαθείς.. "άσχετε" (χοχο)

έλα ρε.. σιγά με ένα κατσαβίδι χαλάρωσέ το λίγο.. σκατά είναι όλα τα κουτιά από αλουμίνα.. λιγίζουν με το δαχτυλάκι σου..!!

άντε.. δεν θέλω quiters.. Θα σας μισήσω όλους..!!

Ι HATE QUITERS!!!!

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image

#666 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 August 2007 - 11:42

τα ξενοδοχεία του ανατολικού μπλόκ που μέχρι τώρα ήταν εστίες για τους άπορους και τώρα ξαφνικά μετά τον κομουνισμό νομίζουν ότι είναι και de luxe.

#667 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 10 August 2007 - 15:30

Μισώ που δεν έχω τα χρήματα αυτή τη στιγμή για ένα MAC.
Ξέρει κανείς τον τρόπο να μαζέψω γρήγορα και εύκολα 2845euros;
Όποιος ξέρει ας μου το πεί κι εμένα ^^

#668 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 10 August 2007 - 15:35

Use your professions and farm :)

Mac isn't overatted ?
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#669 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 August 2007 - 15:50

Μισώ το καπέλωμα που πέφτει από τους ISPs στις ταχύτητες των torrent clients. Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να κατεβάσω το blu-ray rip των THORA για το GitS 2: Innocence, και μόλις που έφτασε στο (κρατηθείτε) 40%. :despair: Μιλάμε τώρα για ένα torrent που πήζει στους seeders, όχι τίποτα σπάνιο. :mad2:

Κι αυτό την ίδια στιγμή που αν πάω στο Rapidshare για να κατεβάσω κάτι, θα πιάσω αμέσως το full της γραμμής μου (1Mbps). Από που; Από το Rapishare! LOL!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#670 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 10 August 2007 - 15:52

Use your professions and farm :)

Mac isn't overatted ?

ΧD...εννοείς "charm"? Γιατί farm δεν έχω...XD
Το Mac είναι λατρεία γιατί εκεί που θα τον χρησιμοποιήσω εγώ πετάει :Blissfull:
Spoiler:

Έχεις δίκιο...πρέπει να σαγηνεύσω ASAP έναν Βιομήχανο ^^

#671 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 11 August 2007 - 00:40

Μισώ το καπέλωμα που πέφτει από τους ISPs στις ταχύτητες των torrent clients. Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να κατεβάσω το blu-ray rip των THORA για το GitS 2: Innocence, και μόλις που έφτασε στο (κρατηθείτε) 40%. :despair: Μιλάμε τώρα για ένα torrent που πήζει στους seeders, όχι τίποτα σπάνιο. :mad2:

Κι αυτό την ίδια στιγμή που αν πάω στο Rapidshare για να κατεβάσω κάτι, θα πιάσω αμέσως το full της γραμμής μου (1Mbps). Από που; Από το Rapishare! LOL!

Εεεε...ποιο torrent client χρησιμοποιείς; Αν χρησιμοποιείς το utorrent θα σου συνιστούσα να το αλλάξεις...ο λόγος; Πρόσφατα μου ήρθε ένα μήνυμα από γνωστό site/tracker το οποίο έλεγε ότι υπάρχει περίπτωση να έχει ξεπουληθεί η εταιρεία και να έχει αγοραστεί από το official BitTorrent, το οποίο συνεργάζεται με άλλες εταιρείες που προσπαθούν να καταπολεμήσουν την πειρατεία κι έτσι υπάρχει περίπτωση να ελέγχουν όλους τους χρήστες που κατεβάζουν παράνομο/πειρατικό υλικό. Εγώ χθες που το είχα ανοικτό είχα απελπιστικά αργές ταχύτητες. Σήμερα άλλαξα client κι όλα πηγαίνουν μια χαρά.:bahhh:

ΧD...εννοείς "charm"? Γιατί farm δεν έχω...XD

Όχι, farm εννοεί. Είναι video gaming όρος και σημαίνει "βγάζω χρήματα" ή κι οτιδήποτε άλλο μέσα στο παιχνίδι ξοδεύοντας, πολύ συχνά, απίστευτα πολλές ώρες.

Επίσης, <3 iMac:lovulovu:

"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#672 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 August 2007 - 01:56

Μισώ κάτι βλαμμένα 10 χρονών κάπου που ερχόντουσαν στο net-cafe και προσπαθούσαν να με τσαντίσουν συνέχεια λέγοντας κάτι 'τι ψάχνεις εκεί?έεεε???':oo:.οκ,κάφρικη ηλικία,αλλά μέχρι ενός ορίου....Επίσης μισώ όσα internet-cafe δεν έχουν κάποιον να διώχνει κάτι παιδάκια σαν αυτά απο 'κεί...:deadga6:
Posted Image

#673 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 August 2007 - 02:06

Συμφωνώ και επ'αυξάνω.Και εμένα μου τη δίνει όταν ακούω κάτι 10 χρονα που παίζουν CoD,Counterstrike και χρησιμοποιούν όρους όπως καμπέρι κτλ και νομίζουν ότι επειδή έχουν πάρει κάποιο καλό όπλο θα γ...νικήσουν κτλ.Έβγαλε και η μύγα κώλο και έχεσε το κόσμο όλο:erk:

Posted Image

#674 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 August 2007 - 02:16

Συμφωνώ και επ'αυξάνω.Και εμένα μου τη δίνει όταν ακούω κάτι 10 χρονα που παίζουν CoD,Counterstrike και χρησιμοποιούν όρους όπως καμπέρι κτλ και νομίζουν ότι επειδή έχουν πάρει κάποιο καλό όπλο θα γ...νικήσουν κτλ.Έβγαλε και η μύγα κώλο και έχεσε το κόσμο όλο:erk:

Μ'αλλον πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας και να τα κάνουμε Counter Strike for real αυτά τα 'αθώα' παιδάκια.:hahaha:

Μιας και το θυμίθηκα,μισώ όσες 70-άρες την έχουν δεί φοτομοντέλα και κάνουν topless στις παραλίες μπροστά στα αθώα ματάκια των άτυχων που βρίσκοντε εκεί.:deadga6:Οκ,όλοι έχουν δικαίωμα στο μπάνιο,αλλά προσωπικός δεν μου αρέσει αυτό....το....δεν μπορώ το περιεγράψω....:deadga6::rip:
Posted Image

#675 Somnius

Somnius

-= Carpe Noctem =-

• Members
  • 85 posts

Posted 11 August 2007 - 08:25

Ναι.. δεν περιγράφετε.. ειδικά αν τα δεις.. μετά δεν γλυτώνεις τους εφιάλτες τα βράδια και εκτενή ψυχανάλυση..!! ;)

-= Carpe Noctem =-
Posted Image
Posted Image
Super Mod. @ DsPlanet.gr
Posted Image