Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?
Posted 03 July 2007 - 10:20
Τους αγαπααααααααααααααααααααααααααααααααααάω όλους....
Εκτός απτό Βοβό... (χιχιχι) [IMG]http://http://www.anime.gr/forums/images/smilies/emptyonexg1.gif[/IMG]
There is no justice without sin...
Posted 03 July 2007 - 11:49
Μισώ την κ*λοεξεταστική μου που με τέτοια ζέστη λιώνω στο διάβασμα...
Έχεις την απόλυτη κατανόηση μου, καθώς συμπάσχω.............τι πράμα κ αυτό μες στο καλοκαίρι...

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Posted 03 July 2007 - 17:46
Μισώ τους μπάσταρδους από τις anime εταιρίες που έκαναν licensed τα animes και δεν αφήνουν να τα δούμε σε .avi + .mkv + .ogm και θέλω με όλην την Παναγία της Γουαδελούπης να τους βρίσω !!!
Μισώ και τον PC μου που έγινε αρχαίος Έλληνας και δεν λέει να παίξει σωστά τα διάφορα προγράμματα και έχω ένα lag που αξίζει να μπει record guiness.
Μισώ και τον κοπρόσκυλο που μου τα έπρηξε με τα γαβγίσματα του.

Posted 03 July 2007 - 18:14
Τα έλεγα εγώ
Για το Λάπτοπ, για το desktop (δε νομίζω) ή και για τα δύο?
Ε, όχι, δεν τους μισώ για αυτό που έλεγες, άλλες μαμακίες μου κάνανε...

being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Posted 03 July 2007 - 18:15

Posted 03 July 2007 - 21:41
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 04 July 2007 - 00:29
Εγώ μισώ υπερβολικά τον malastoupa...Αμα τον πετύχετε πουθενά σφυρίξτε μου κλέφτικα και θα έρθω!!!
Τον είδα...
Πήγε προς την Ιαπωνία. --->

Posted 06 July 2007 - 10:39

εκτός απ' τις κατσαρίδες, τη ζέστη και την εξεταστική αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες....
Posted 06 July 2007 - 12:47
somebody got lucky last night...αγαπώ όλον τον κόσμο

εγω μισω τους περιπτεραδες και τα ληγμενα τους προιοντα...

Posted 06 July 2007 - 14:12
κατσαρίδεςαγαπώ όλον τον κόσμο
:lovulovu:
εκτός απ' τις κατσαρίδες, τη ζέστη και την εξεταστική αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες....

τις σιχαίνομαι, τις μισώ ελεεινά!!. Αλλά πάνω από όλα μισώ τους άθλιους τους γείτονες μου

Κάνανε απολύμανση και ξεχύθηκαν οι κατσαρίδες από το σπίτι τους και γέμισε όλος
ο δρόμος

και τις κυνηγάμε για να μην μπούν μέσα στα δικά μας τα σπίτια. Και εγώ που είμαι στο πόδι από τις 5
λόγο δουλειάς αντί να κάνω το μπανάκι μου και να ξεκουραστώ για καμιά ωρίτσα,
κυνηγάω κατσαρίδες

θα πάθω κρίση

Επίσης μισώ όλους τους ανθρώπους που δεν εκτιμάνε την καθαριότητα, γιατί π.x. αν αυτοί
οι γείτονες μου ξέρανε από καθαριότητα στάνταρ δεν θα μαζεύονταν τόσες κατσαρίδες
στο σπίτι τους. Σήμερα έτσι όπως βλέπω τον δρόμο εδώ έξω νιώθω λες και ζω σε καμιά
τριτοκοσμική χώρα

Posted 06 July 2007 - 14:37
Posted 06 July 2007 - 15:55
Σε καταλαβαίνω απόλυτα... εδώ εγώ, 20 χρονών μαντράχαλος, και τινάζομαι από αηδία μόλις δω κατσαρίδα... Ο τρόμος μου είναι μην πετάξει καμία και προσγειωθεί πάνω μου... θα πλένομαι και θα τρίβομαι για μια εβδομάδα από την αηδία!κατσαρίδες
axxx με τον πόνο μου παίζεις... βρήκες και την μέρα να τις αναφέρεις...
τις σιχαίνομαι, τις μισώ ελεεινά!!. Αλλά πάνω από όλα μισώ τους άθλιους τους γείτονες μου
Κάνανε απολύμανση και ξεχύθηκαν οι κατσαρίδες από το σπίτι τους και γέμισε όλος
ο δρόμοςΤώρα έχουμε καταλήξει όλοι με μπαιγκόν,σκούπες,σφουγγαρίστρες
και τις κυνηγάμε για να μην μπούν μέσα στα δικά μας τα σπίτια. Και εγώ που είμαι στο πόδι από τις 5
λόγο δουλειάς αντί να κάνω το μπανάκι μου και να ξεκουραστώ για καμιά ωρίτσα,
κυνηγάω κατσαρίδεςΚαλά έτσι και καμιά ιπτάμενη έρθει κατά πάνω μου
θα πάθω κρίση
Επίσης μισώ όλους τους ανθρώπους που δεν εκτιμάνε την καθαριότητα, γιατί π.x. αν αυτοί
οι γείτονες μου ξέρανε από καθαριότητα στάνταρ δεν θα μαζεύονταν τόσες κατσαρίδες
στο σπίτι τους. Σήμερα έτσι όπως βλέπω τον δρόμο εδώ έξω νιώθω λες και ζω σε καμιά
τριτοκοσμική χώραας με λυπηθεί κάποιος επιτέλους
Spoiler:
Αλλά άκου εδώ τον ειδικό...
Επειδή κι εγώ έχω φάει τις κατσαρίδες στη μάπα, έχω βρει την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο για να τις εξολοθρεύεις...
Όχι, δεν είναι το παπούτσι. Καταρχήν κάνει αυτό το αηδιαστικό ΚΡΑΤΣ που ακούγεται από χιλιόμετρο, και δεύτερον υπάρχει περίπτωση να μην τα τινάξει (θυμάμαι περίπτωση που πάτησα κατσαρίδα 4 φορές, και ζούσε ακόμα!). Άσε που μένουν τα ζουμιά της στο πάτωμα...
Όχι, δεν είναι το κατσαριδοκτόνο. Πρώτον, την ψεκάζεις κι αυτή φεύγει, δεν είσαι σίγουρος/η αν θα τα τινάξει ή όχι. Δεύτερον, μετά βρωμάει όλο το σπίτι, με αποτέλεσμα να δηλητηριάζεσαι κι εσύ και να ανοίγεις παράθυρα για να ξεμυρίσει το σπίτι (με κίνδυνο να μπούν άλλες κατσαρίδες).
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Μόλις δεις μια κατσαρίδα, λούσε την με οινόπνευμα. Τα αποτελέσματα είναι ακαριαία και εντυπωσιακά. Εντός δευτερολέπτων κοκκαλώνει και παραδίδει το πνεύμα. Ούτε ζουμιά στο πάτωμα, ούτε ΚΡΑΤΣ, ούτε απαίσια μυρωδιά στο σπίτι, ούτε αμφιβολία για το αν τα τίναξε ή όχι. Η απόλυτη λύση.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 July 2007 - 19:35
επειδή δεν πάω κάθε μέρα στα μπαρς
λες κι εμείς δεν έχουμε περάσει τέτοια φάση
ναι και τις κατσαρίδες
και τους μεταλλαγμένους κώνωπες
και τις αλογόμυγες το μεσημέρι