Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιον Μισώ αυτήν την εβδομάδα?

• This topic is locked This topic is locked
782 replies to this topic

#331 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 21 May 2007 - 12:04

I hate the women that lack the mental capacity to operate an ATM... The situation has taken mathematical proportions. All you have to do is put one of them in any queue in front of a bank and the queue will grow 5 times the original size in the next 5 minutes....

And they can be found in even greater numbers in Greece :erk:

Αφου σε τσαντιζουν αυτες που δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν το φαινομενικα δυσκολουτσικο ATM, που να ερθεις αθηνα και να δεις ολους αυτους που κοπανανε το μηχανημα εκδοσης εισιτηριων του Τραμ...μιλαμε, σαν τους πιθηκους στην Οδυσσεια του Διαστηματος...η οθονη ειναι touch screen και απο κατω υπαρχουν σαφεστατες οδηγιες, βημα βημα, για το πως θα βγαλεις εισιτηριο..κανεις δεν τις κοιταει, οποτε καταλαβαινεις τι γινεται...:erk:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#332 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 21 May 2007 - 20:44

Κανόνας 1ος και μοναδικός απαγορεύεται να μισείτε τους εαυτούς σας.
Αφήστε τους άλλους να το κάνουν σας παρακαλώ.

Θα το εκτιμούσα αν μου έλεγες γιατί με περισσότερες λεπτομέρειες...

#333 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 May 2007 - 20:51

Θα το εκτιμούσα αν μου έλεγες γιατί με περισσότερες λεπτομέρειες...

επειδή έτσι δίνεις την χαρά του μίσους σε έναν άλλο χρήστη χωρίς να είσαι ητοπαθείς.

και τέλος Εγώ έκανα το thread εγώ βάζω τους κανόνες.
Οff with his head!!!
sorry αυτό η Queen of hearts το λέει. :wet2:

#334 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 posts

Posted 21 May 2007 - 20:56

επειδή έτσι δίνεις την χαρά του μίσους σε έναν άλλο χρήστη χωρίς να είσαι ητοπαθείς.

και τέλος Εγώ έκανα το thread εγώ βάζω τους κανόνες.
Οff with his head!!!
sorry αυτό η Queen of hearts το λέει. :wet2:

Rules are Rules after all!!!

Λοιπον μισώ τον κοσμο που ειναι "κατσουφης".
Posted Image

#335 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 22 May 2007 - 14:27

Μισω τη ΔΕΗ για τις δυο φορες που εκλεισε το PC απο διακοπες και τα τρια τεταρτα που εκανα στο super market... :uhh:
:burningbe3:
Posted Image

#336 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 May 2007 - 14:32

Μισώ την γυναικεία μου φύση!!!!

#337 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 22 May 2007 - 14:34

Μισώ την γυναικεία μου φύση!!!!

απευθυνεσαι στον εαυτο σου ,και βαση των κανονων που εσυ η ιδια θεσπισες,δεν γινεται αυτο.
so...το μπουλο.

Posted Image

#338 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 May 2007 - 14:43

respecto... Μισώ τον κόκκινο παραπέτασμα της κομμουνιστικής αυτοκρατορίας των κυττάρων που ενεργούν αυτόνομα.

#339 Tsakalaki

Tsakalaki

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ

• Members
  • 4 posts

Posted 22 May 2007 - 15:48

Μισώ τον Spawn_I....kick, ban, ξυλο, μπλε μπογια και delete λέμε...

#340 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 May 2007 - 16:01

Μισώ τον Spawn_I....kick, ban, ξυλο, μπλε μπογια και delete λέμε...

τώρα είναι αργά για να τον δείρεις...

#341 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 22 May 2007 - 16:08

Μισώ τον κόκκινο παραπέτασμα της κομμουνιστικής αυτοκρατορίας των κυττάρων που ενεργούν αυτόνομα.

me to,me to. Επίσης για την ώρα μισώ την ξαδερφούλα μου που ενώ ξέρει ότι από σήμερα
για άλλη μια φορά με τυραννάει και εμένα ο κουμονισμός θέλει σώνει και καλά την Πέμπτη
να πάμε να δούμε Πειρατές Καραιβικής3 στο Village. 3ώρες ταινία,3ώρες μέσα στην αίθουσα χωρίς διάλυμα-χωρίς τίποτα:nanana:

rrmr.png

#342 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 22 May 2007 - 20:19

me to,me to. Επίσης για την ώρα μισώ την ξαδερφούλα μου που ενώ ξέρει ότι από σήμερα
για άλλη μια φορά με τυραννάει και εμένα ο κουμονισμός θέλει σώνει και καλά την Πέμπτη
να πάμε να δούμε Πειρατές Καραιβικής3 στο Village. 3ώρες ταινία,3ώρες μέσα στην αίθουσα χωρίς διάλυμα-χωρίς τίποτα:nanana:

Αν θες μπορώ να τη συνοδέψω εγώ στο σινεμά:lovulovu:Μη ταλαιπωρείσαι άδικα αν δε θες να πας.
Spoiler:

ontopic:Επίσης μισώ το πρόγραμμα του δευτέρου εξαμήνου της σχολής μου.

Posted Image

#343 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 22 May 2007 - 20:34

First of I hate software quality and the fact that I have an exam on it tomorrow.
Posted Image

#344 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 May 2007 - 19:18

μισώ τις αποστάσεις που δημιουργούν οι άνθρωποι μεταξύ τους... οι χιλιομετρικές δε με αφορούν πια, γιατί ξέρω ότι και στο Τιμπουκτού να είναι ο άνθρωπος που θέλω να δω, θα βρω τρόπο να τον δω...

όμως άμα είναι δίπλα σου και υψώνει ολόκληρο παραπέτασμα, εσύ τι να κάνεις;

#345 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 23 May 2007 - 20:38

μισώ τις αποστάσεις που δημιουργούν οι άνθρωποι μεταξύ τους... οι χιλιομετρικές δε με αφορούν πια, γιατί ξέρω ότι και στο Τιμπουκτού να είναι ο άνθρωπος που θέλω να δω, θα βρω τρόπο να τον δω...

όμως άμα είναι δίπλα σου και υψώνει ολόκληρο παραπέτασμα, εσύ τι να κάνεις;

Η κάφρικη απάντηση: Παίρνεις κανόνι

Η σοβαρή απάντηση: Πιέζεις περισσότερο και άμα δεν δεις βελτίωση καλύτερα πας αλλού.