Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum;

• Please log in to reply
234 replies to this topic

#166 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 18:28

Εμένα πάντως μαρέσει το vBulletin Light Version του forum.

jimele αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τετοιο καλό θα ήταν να το τεκμηριώσης, όχι το ότι στο έχουν πει 50 άτομα δεν σημαίνει τίποτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 27 Νοέμβριος 2009 - 12:13

#167 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 18:41

dn me ftiaxnei apolitos tpt to forum einai katastrofi,pano apo 50 atoma m exoun pei oti einai mlkia opote...

Μήπως να συντελούσες λοιπόν στην σωτηρία αυτού του forum γράφοντας με Ελληνικούς χαρακτήρες και διορθώνοντας την υπογραφή σου για αρχή; :kill4u:
Αν απο την άλλη δεν σ' αρέσει εδώ γιατί δεν αρέσει σε κάποιους άλλους, τότε πες τους να μας πουν αυτοί τι είναι αυτό αφού εσύ δεν μας λες. Κοινώς: Αν δεν έχεις κάτι να πεις, καλύτερα μην λες τίποτα. Το forum λέγεται feedback.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2009 - 18:53

Eμένα από την άλλη με φτιάχνουν απίστευτα οι Tsundere χρήστες μας που όσο και να γκρινιάζουν χώρια μας δεν μπορούνε γιατί κατά βάθος γουστάρουν και ας μην το παραδέχονται...

Τους φαντάζομαι κάπως έτσι....

Posted Image

#169 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.433 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 08:19

dn me ftiaxnei apolitos tpt to forum einai katastrofi,pano apo 50 atoma m exoun pei oti einai mlkia opote...

Σου το είπαν αυτά τα 50 άτομα απ' ευθείας ή κάποιοι φίλοι σου που τους το είπαν 50 άτομα;
Σ' ευχαριστούμε πάντως για την εποικοδομητική κριτική και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την "mlkia" που υπάρχει εδώ μέσα, ξεκινώντας από...κάποια 50 άτομα.
ΝΑΙ, έχουμε την λίστα αυτών των 50 και θα τους στείλουμε στην Μακρόνησο γιατί το forum μας πρέπει να διορθώσει αυτή την "mlkia"!!!:chigau:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 09:49

ΝΑΙ, έχουμε την λίστα αυτών των 50 και θα τους στείλουμε στην Μακρόνησο γιατί το forum μας πρέπει να διορθώσει αυτή την "mlkia"!!!:chigau:

http://el.wikipedia.org/wiki/Σπιναλόγκα

Xo xo xo, merry koyristimas!!! :P
rsrGbGx.gif

#171 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2009 - 15:33

http://el.wikipedia.org/wiki/Σπιναλόγκα

Xo xo xo, merry koyristimas!!! :P

[media]http://www.youtube.com/watch?v=xoBzWsfpT64[/media]

And a happy new year!

#172 bezdim

bezdim

Φωτοχάλιας

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 03:52

Επιτρεπόμενο μέγεθος avatar => μεγάλο
Λειτουργίες vBulletin
Περεταίρω παραμετροποίηση που έχει γίνει από ψαγμένο άτομο μάλλον

Edit: Παρακαλώ μη μου ζητήσετε να τα τεκμηριοποιήσω όλα αυτά...

btw τεκμηριοποιώ=παίρνω κάτι που δεν είναι τεκμήριο και το κάνω να είναι :hero:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από bezdim: 29 Νοέμβριος 2009 - 04:14

#173 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 11:13

btw τεκμηριοποιώ=παίρνω κάτι που δεν είναι τεκμήριο και το κάνω να είναι :hero:

Από πότε?:nosey:

Εμένα πάντως με φτιάχνει που σε αυτό το φορουμ εκτός από anime κατάφερα να μάθω και 2 πραγματάκια για manga που δεν τα είχα και ιδιαίτερα σε υπόληψη (φτου μου) αλλά τώρα έχω αρχίσει να τα αγαπάω εξίσου. Στο manga section γίνεται αρκετά καλή δουλειά με τη δημιουργία νέων threads και ωραίες συζητήσεις...

xbJ3b2w.jpeg

#174 bezdim

bezdim

Φωτοχάλιας

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2009 - 23:25

Δε ξέρω αν αναγράφεται πουθενά επίσημα, αλλά η ελληνική γλώσσα είναι τόσο modular που μπορείς να φτιάξεις ότι λέξη θες :P

E και μετά από 20 χρόνια παραμονής στο νεολληνικό λέγειν, μπαίνει και στο λεξικό της μείζονος του μπάμπινιώτη :P

#175 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2010 - 16:38

Γιατί εδώ τις μισές φορές που κάποιος ανοίγει θέμα για ένα τίτλο κάνει ολόκληρη παρουσίαση με εικόνες. :wooi2:

15fkk04.jpg

#176 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 12:19

με φτιάχνει που ποστάρει κόσμος ακόμα σε αυτό το θρεντ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 dysdaimona

dysdaimona

i don't want a title

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 02:33

Που μετα το Crash τρέχει with the speed of light.....αχχχχχχχχσσσσσσσσσσσσσσσ :8):

#178 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 10:49

Δε ξέρω ποιος απο σας έκανε την αλλαγή Nickname αλλα τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!:nod2::nod2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#179 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 11:31

Δε ξέρω ποιος απο σας έκανε την αλλαγή Nickname αλλα τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!:nod2::nod2:

New server, new capabilities...:joyful:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#180 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 14:21

Με τέτοιο nickname έπρεπε να του αρνηθείτε. χεχ. Αλλά έτσι είναι η anime.gr, μας έχει στα ώπα-ώπα (αφού μας βγάλει λίγο το λάδι, tsundere γαρ:hihi2:)

Δημοσιευμένη  εικόνα