Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum;

• Please log in to reply
234 replies to this topic

#136 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 January 2009 - 14:43

Ειμαι λιγο ξεκάρφωτη αλλα συμφωνω με την AnO και τον Andventurer!

φυσικα Λιλυ μου, σε ολα τα 5χρονα αρεσει το Τσιρκο...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#137 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 19 January 2009 - 15:20

φυσικα Λιλυ μου, σε ολα τα 5χρονα αρεσει το Τσιρκο...

Υπαρχουν πολλοι τροποι να εκφρασεις τη δυσαρεσκεια σου για το γεγονος οτι δεν εχουν ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ με εσενα, οπως εκανε πχ ο Me Loves Neliel με του οποιου το ποστ γελασα με την καρδια μου, αλλα το να flammαρεις με μια προταση τοσα ατομα δεν ειναι η καλυτερη. Επισης αν θελεις να την πεις σε καποιον προσωπικα, υπαρχουν τα πμ.

Επαναφορα στο αρχικο θεμα παρακαλω. Τι σας φτιάχνει σε αυτό το forum;
Posted Image

#138 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 January 2009 - 15:25

τι να πω προσωπικα οτι 30 ατομα το κανατε εκει μεσα οικο ανοχης?
αυτο φιλε μου δεν ειναι διαφορετικη αισθηση του χιουμορ, αυτο ειναι παλιμπαιδισμος, και παντελης ελλειψη υπευθυνοτητας και σοβαροτητας. δηλαδη ειδα τι εγινε, και ειπα παλι καλα που ειχα δουλεια και εφυγα νωρις.
ακομα αν το προβλημα σου ειναι που θα το κανω το ποστ, τωρα αμεσως θα παω να το γραψω στο σωστο σημειο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#139 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 January 2009 - 15:39

βασικά πρέπει να μη ξεχνάμε ότι εκεί που τελειώνει η ελευθερία μας αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Το να δείχνεις σεβασμό ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζεις δεν είναι κακό.
Η έλλειψη σεβασμού προς τους άλλους όμως είναι απόλυτο κακό.
Αλλά αν ρε συ Μέλκορ κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν από μόνοι τους
δεν είμαστε εμείς που θα τους το μάθουμε. Θα μεγαλώσουν και θα στρώσουν
(οι περισσότεροι)

#140 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 20 January 2009 - 16:25

νομίζω ότι κάτι μου διαφεύγει επί του θέματος (το οποίο είναι και εκτός θέματος), αλλά η παρατήρηση της φτωχής οτάκου παραμένει η ίδια:

τσήζους ρε παιδιά, ένα θρεντ υπάρχει για να λέμε τα καλά στο φόρουμ και πάλι παραπονιόμαστε
:nanana:

Posted Image

#141 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 24 January 2009 - 15:03

εγώ αυτό που γουστάρω απίστευτα σε αυτό το φόρουμ είναι οι υπογραφές και τα αβαταρ των μελών!!! αμα κάτσει κανείς και τα δει ποοο θα ρίξει ΤΟ γέλιο
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#142 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 20 February 2009 - 18:14

Σήμερα κλείνω αισίως έναν χρόνο στο φόρουμ , οπότε τι ποιό λογικό από το να ποστάρω εδώ ( να πάω να φάω σουβλάκια είναι ποιό λογικό αλλά anyway) .

Υπάρχουν πράγματα και πρόσωπα λοιπόν που με φτιάχνουν σε αυτό το φόρουμ θα αναφέρω όσα από αυτά θυμάμαι .

Με φτιάχνει το Download section που μπορώ να βρω να κατεβάσω σε DDL διάφορα άνιμε. Σίγουρα θα μπορούσε να έχει περισσότερες επιλογές , αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες. Επίσης με φτιάχνει η νέα δομή με τα subforums όπως αυτό για τα Ελληνικά fansubbing groups.

Eπίσης με φτιάχνει το γεγονός ότι υπάρχουν και σκληροπυρηνικά μέλη με τα οπόια μπορείς να μιλήσεις και σε ποιό βαθύ επίπεδο από ότι με άλλους.

Τέλος με φτιάχνουν και συγκεκριμένα άτομα που θα αναφέρω. Όσοι λείπετε από την λίστα well δεν έχω τίποτα μαζί σας , απλά δεν έχει τύχει να τα πούμε.

Με φτιάχνει λοιπόν ο ex-μπεκρής και διεφθαρμένος admin Dante80 που διορίζει μέσω πλαγίων τρόπων διοικητικά στελέχη...

Με φτιάχνει ο Smart-ass Kenny γιατί είναι over 9000 .

Επειτα πάει ο Zoro γιατί ήταν ο πρώτος που "μου την έπεσε" και τον έκανα friend .

Υστερα ο Melkor γιατί είνα φίλος με το Νώντα τον χασάπη και μου χει μάθει μερικά μυστικά παρασκευής σουτζουκακίων .

Ο Me_loves_Neliel με φτιάχνει για οικογενειακούς λόγους...

Συνεχίζοντας , με φτιάχνει ο Seraphimon-T.K γιατί όταν βρεθήκαμε με κέρασε καφέ ... (Ακόμα στον χρωστάω Jim :P) , με φτιάχνει η Matsu διότι ήταν αυτή που ουσιαστικά κανόνισε να βρεθώ με τον Jim ...

Ο somnium για πολλούς και διάφορους λόγους , δεν θα γράψω δοκίμιο για να τους αναπτύξω.

Ο Radagast γιατί πρότεινε αρκετά καλά άνιμε που διαφορετικά μάλλον δεν θα είχαν υποπέσει στην αντίληψή μου.

Ο sunabouzu γατί είναι απ την "πατρίδα" ( έχω χαμηλά ποιοτικά standar ...) .

Ο BarbasSs , γιατί είναι death metal .

Ο jimilegolas διότι εάν πω το αντίθετο θα με διώξει απ το fansubbing group .

Ο Kienzan γιατί μου δωσε το Berserk.

O Kazmir , ξέρει αυτός γιατί .

Ο Skiarxon γιατί είναι ατάλαντος , ανάπηρος ,ανίκανος , άχρηστος , άεργος ,αργοπορημένος , αδαής (και είμαστε ακόμα στο "α" μογγόλε...).

Η Anelis την οπόια κατάφερα να χειραγωγήσω και να μου κάνει δωρεάν το κόμικ που ετοιμάζω. γιατί είναι γλυκιά , όμορφη και έξυπνη.

Η mono για τις νομικές συμβουλές ... xD

Ο Tenshi γιατί βγήκαμε μια φορά μαζί και περάσαμε καλά και τέλος εκείνος ο μικρός αραπάκος , ο Σύριος γιατί με έχει κάνει να λιώσω στα γέλια με μερικά ποστ του.

Tα ονόματα μπήκαν στην τύχη , δεν τα βαλα έτσι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Αυτά , όσοι δεν είστε δω φέτος , μην αγχώνεστε ,next year ...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#143 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 03 May 2009 - 04:25

Με φτιαχνει το dorama των τελευταιων ημερων...Οχι ολα τα περιστατικα, μερικα κομματια του ειναι απλα μονο για γελια :hahaha::hahaha: Continue that way ppl :fromabove::fromabove:

Posted Image
Oh noes!!!

Edited by Seraphimon-T.K., 03 May 2009 - 04:33.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#144 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 May 2009 - 04:48

Eμένα με φτιάχνει (in a totally innocent and friendly way) το να σκέφτομαι την φάτσα του Seraphimon όταν πόσταρε το από πάνω και ειδικά όταν διάλεγε την εικόνα. :hahaha::hahaha::hahaha:
Spoiler: Κάπως έτσι ήταν μην το ψάχνετε

Snapshot provided by Loke

Γενικά με φτιάχνει το humor και οι απίστευτες ατάκες που έχουν ειπωθεί και εξακολουθούν να λέγονται σε αυτό το forum κατά καιρούς και που συνοδεύονται από καλοπροαίρετη διάθεση και όρεξη για χαβαλέ. Because we are here to discuss about anime but nobody said we cant have fun while doing so.

#145 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 03 May 2009 - 11:25

με φτιαχνει ολο το site. αν δεν με εφτιαχνε δεν θα ημουν εδω.....(μολις βρω προβλημα καπου στο site θα γραψω αμεσως στο αντιστοιχο thread :P)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#146 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 May 2009 - 12:33

Με φιάχνουν τα δαντελοτά εσώρουχα και τα....όπα...για το φόρουμ λέμε ε? σόρρυ...

Δεν θα πω τι με φιάχνει σε αυτό το φόρουμ,γιατί για να είμαι όσο καιρό είμαι εδώ σίγουρα θα είναι παραπάνω από ένα πράγματα...

Θα πω καλύτερα ότι με φιαχνει αυτό το φόρουμ.....
Posted Image
Spoiler:

#147 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 03 May 2009 - 12:47

Με φιάχνουν τα δαντελοτά εσώρουχα και τα....όπα...για το φόρουμ λέμε ε? σόρρυ...

:hahaha::hahaha:εμενα με φτιαχνει ο Seirios:hahaha::hahaha:

#148 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 May 2009 - 14:32

με φτιάχνει το steel gold skin, δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει φάρμα και δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό μ αρέσει

Posted Image

#149 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 May 2009 - 14:39

:hahaha::hahaha:εμενα με φτιαχνει ο Seirios:hahaha::hahaha:

GTFO!:hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#150 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 03 May 2009 - 16:31

Με φτιαχνει που υπαρχουν καποιοι σαν το seirio που λενε αστεια και γελαμε........
Posted Image