Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Anime/manga shops στη Θεσσαλονίκη

• Please log in to reply
96 replies to this topic

#46 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 23:09

η κανταθ βιβλιοπολειο fantasy δεν ειναι?
μια φορα που πιγα ηταν γεματο ιπποτες lotr και δρακια
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#47 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 10:02

Και εγώ επειδή ψάχνομαι για να βρω περί anime διάφορες μλκίτσες έχω βρεί τα εξής καταστήματα

Α) Το Cine Shop που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το Βιβλιοπωλείο στην Ναβαρίνου στον πεζόδρομο (Για cosplay και λοιπά αντικείμενα και αφίσες...
Β)Η Σπηλιά των Κόμιξ κοντά στην αριστοτέλους την πλατεία της παραλίας
Γ) Το πολυαγαπημένο μας Metropolis Comics στην μητροπόλεως (αν πάτε εκεί να πάτε με σιδηρούν οπήσθια για να μην πονέσετε από το πιάσιμο...
Δ)Και τέλος είχα βρεί εγώ στο Cosmos (το εμπορίκο ) ένα μεγάλο πολυκατάστημα που είχε μανγκα σε πολύ καλές τιμές το οποίο το προτείνω ανεπιφυλακτά

Ελπίζω να βοήθησα στην αναζήτηση σας (ΤΑΚΕ ΤΗΑΤ!!!)

#48 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 00:56

δεν μας είπες κατι που δεν ξέρουμε.
μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτά που γράψαμε

take that sucks, EAST 17 RULEZ

#49 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 19:04

btw πηγα προχτες στο cine shop κ πηρα set : death note, πενα και death note soundtrack και εκαναν 15
το αλλο με τον κρεμαστο τ L κανει 25
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#50 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 21:01

δεν μας είπες κατι που δεν ξέρουμε.
μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτά που γράψαμε

take that sucks, EAST 17 RULEZ

Ξέρω απλά τα έκανα σε μορφή λίστας ώστε να είναι λίγο πιο εύκολα στον άλλο για να τα δει/βρεί.

#51 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 20:55

λοιπόν πήγα σήμερα στο comicon στην Ικτίνου για να δώ τι παίζει....
epic fail....

μπαίνω μέσα ρωτά την πωλήτρια που είναι τα manga Και μου λέει ξινισμένα
εκεί στο κόκκινο δεν τα βλέπεις.... (προσπερνάω την αγένεια της)
της λέω μόνο αυτά έχει και μου απαντάει με το ίδιο ξυνισμένο ύφος....
"Μόνο αυτά έχουν βγει", βλέπω ενημερωμένοι με όλους τους τίτλους της Anubis...
αλλά όχι με τους νέους τόμους μόνο τους παλιούς.... τα ψάχνω όλα ξανά...
την ρωτάω " ξένες εκδόσεις έχετε;" και μου λέει ξινισμένα ΟΧΙ

στο τέλος πείρα ένα sky doll και το μετάνιωσα κανονικά με τέτοια αγένεια που έδειξε έπρεπε να την είχα κάνει....

Την ρωτάω το μαγαζί υπήρχε ή τωρα το είδα... και μου λέει η μπριτζολέ γκόμενα
"΄τωρα το είδες"

εντελώς ανενημέρωτη γκόμενα και εντελώς αγενής.

Συμπέρασμα:
Comicοn ftd
Αγένεια Πολιτή: 10
Εξυπηρέτηση : - 10
Επιλογές: 3 (γιατί τα 3 θα βρείτε εκεί)
Απο τη μία καλό που πουλάνε μόνο ελληνικά manga στηρίζουν την Ελληνική αγορά.
απο την άλλη αφου μπαίνουν στον κόπο να φέρουν ξένες εκδώσεις comics ας το κάνουν και με τα Manga.
θα ξαναπήγενα; Ποτέ και για κανένα λόγο.

Αντίθετα πάλι ο τύπος με τις φιγούρες στη ναυαρίνου και αυτός από το μετρόπολις πάντα με εξυπηρετούν. Ο δε τύπος με τις φιγούρες ήρθε και στο j party πείτε μου ποιος άλλος το έχει κάνει αυτό;
Εγώ τον τύπο αυτόν τον παραδέχομαι, την τύπισσα που έξινε το .... μαλλί της θα την ξεμάλλιαζα πάντως.

δεν θα έπρεπε

#52 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 09:54

Τα ιδια παραπονα για το Comicon στην Ικτινου εχω... Το μαγαζι καλο ειναι, η πωλητρια ομως δεν ειναι καν γ.τ.π... (οποιος καταλαβε) Καταρχην ειναι φανερο οτι δεν εχει καμμια σχεση με τον χωρο των κομικς και δεν εχει νοημα να ρωτησεις κατι γιατι δεν θα ξερει να σου πει. Δευτερον, ειναι απο τις τυπισσες που σνομπαρουν μαλλον τα κομικς ως παιδικα και αντιμετωπιζει τους πελατες αναλογα. Τις προαλλες πηγα και εγω με κατι φιλους, και ηταν εκει με κατι φιλεναδες της και κυριολεκτικα λυμαρανε τα νυχια τους. Και φυσικα μας κοιτουσανε σαν να ειμαστε πολιτες δευτερης κατηγοριας.. Μεγαλο φαουλ να βαλεις τετοια πωλητρια σε τετοιο μαγαζι.

Για το CINE SHOP θα συμφωνησω οτι εχει κανει τεραστια αλματα προοδου απο τοτε που πουλουσε μονο κινηματογραφικες αφισες. Ο ιδιοκτητης πραγματι ηρθε στο JPARTY και ειναι διατεθειμενος να ακουσει τους πελατες του. Μαλιστα σε κουβεντα που ειχα μαζι του, συμφωνησε οτι θα βοηθησει ολους αμα του φερνουμε σημειωσεις με τα ονοματα anime σειρων στα αγγλικα ετσι ωστε να ψαξει για αναλογο merchandise απο τους προμηθευτες του. Αυτο τον καιρο απλα φερνει φιγουρες και merchandise απο τις πιο γνωστες σειρες οπως Bleach, Naruto, Death Note, Dragonball, κτλ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 10:16

ειδα οτι εχει καποιες φιγουρες και απο One Pice...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#54 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 07:35

ναι εχει
εδω κ καιρο ομως τ εχω ζητησει το ρολοι απο το fma κ καθε φορα στο περιμενε με εχει
:emptyonexg1:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#55 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 17:43

ποοοοο ρε παιδιά!!!! θελω να πάω σε όλα αυτά! να τα γυρίσω ενα ενα!!!! :joyful:
κ αναρωτιομουν που θα βρω μανγκα... (εκτός απο το public στο cosmos όπου αγόρασα 2 ξένους τίτλους DNAngel 8.40 ευρώ το καθένα κ 1 ελληνικό της Anubis Rurouni Kenshin 9.90 ευρώ)

:thatsit:αααααα να πω ότι πήγα στον Ιανό στην Αριστοτέλους και είχε (:dazed:ναι αληθεια λέω!) μερικους τίτλους manga!!!!

#56 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 18:07

Πρόσφατα ανέβηκα Θεσσαλονίκη, και πέρασα από το cine shop. Κρίνω σκόπιμο να σας ενημερώσω ότι αρκετά από τα merchendise που πουλάει και είναι σχετικά με άνιμε, δεν είναι αυθεντικά. Είναι αντίγραφα που εισάγωνται από την Κίνα. Αν δεν σας ενοχλεί αυτό, ΟΚ, απλός εμένα μου φαίνεται υπερβολικό να πληρώσω μια φιγούρα που δεν έχει άδειες και δικαιώματα από πίσω 10 ευρώ, τη στιγμή που οι αυθεντικές κάνουν 7.
Έχει τύχει να πάρω και γω αντίγραφα από φιγούρες, αλλά το έκανα εν γνώση μου και επειδή ήταν πολύ φθινά (1-2 ευρώ).
Ο καταστηματάρχης ίσως να είχε καλές προθέσεις, και να θέλει να φέρει πράγματα από άνιμε, όμως καλό θα ήταν να τον ενημερώσετε (αν δεν το ξέρει) και να του προτείνετε να συνεργαστεί με κάποιον από τους εισαγωγείς που υπάρχουν στην Ελλάδα.

#57 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 08:25

ποοοοο ρε παιδιά!!!! θελω να πάω σε όλα αυτά! να τα γυρίσω ενα ενα!!!! :joyful:
κ αναρωτιομουν που θα βρω μανγκα... (εκτός απο το public στο cosmos όπου αγόρασα 2 ξένους τίτλους DNAngel 8.40 ευρώ το καθένα κ 1 ελληνικό της Anubis Rurouni Kenshin 9.90 ευρώ)

:thatsit:αααααα να πω ότι πήγα στον Ιανό στην Αριστοτέλους και είχε (:dazed:ναι αληθεια λέω!) μερικους τίτλους manga!!!!

what kin of manga ? english ? or greek?

#58 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 15:18

Εγώ πήγα Ιανό στη Μαρτίου και είχε Blade of the Immortal και Shaman King στα ελληνικά.

#59 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 15:32

what kin of manga ? english ? or greek?

είχε και αγγλικά και ελληνικά απ'όσο θυμάμαι, αλλά λίγα, καμία σχέση με το public...

#60 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 00:25

παίδες δώστε μου την διεύθυνση και το site του cine shop..γιατί αύριο πάω κέντρο και θέλω να αγοράσω