Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime/manga shops στη Θεσσαλονίκη
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 23:09
μια φορα που πιγα ηταν γεματο ιπποτες lotr και δρακια

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 10:02
Α) Το Cine Shop που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το Βιβλιοπωλείο στην Ναβαρίνου στον πεζόδρομο (Για cosplay και λοιπά αντικείμενα και αφίσες...
Β)Η Σπηλιά των Κόμιξ κοντά στην αριστοτέλους την πλατεία της παραλίας
Γ) Το πολυαγαπημένο μας Metropolis Comics στην μητροπόλεως (αν πάτε εκεί να πάτε με σιδηρούν οπήσθια για να μην πονέσετε από το πιάσιμο...
Δ)Και τέλος είχα βρεί εγώ στο Cosmos (το εμπορίκο ) ένα μεγάλο πολυκατάστημα που είχε μανγκα σε πολύ καλές τιμές το οποίο το προτείνω ανεπιφυλακτά
Ελπίζω να βοήθησα στην αναζήτηση σας (ΤΑΚΕ ΤΗΑΤ!!!)
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 00:56
μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτά που γράψαμε
take that sucks, EAST 17 RULEZ
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2008 - 19:04
το αλλο με τον κρεμαστο τ L κανει 25
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 21:01
δεν μας είπες κατι που δεν ξέρουμε.
μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις αυτά που γράψαμε
take that sucks, EAST 17 RULEZ
Ξέρω απλά τα έκανα σε μορφή λίστας ώστε να είναι λίγο πιο εύκολα στον άλλο για να τα δει/βρεί.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 20:55
epic fail....
μπαίνω μέσα ρωτά την πωλήτρια που είναι τα manga Και μου λέει ξινισμένα
εκεί στο κόκκινο δεν τα βλέπεις.... (προσπερνάω την αγένεια της)
της λέω μόνο αυτά έχει και μου απαντάει με το ίδιο ξυνισμένο ύφος....
"Μόνο αυτά έχουν βγει", βλέπω ενημερωμένοι με όλους τους τίτλους της Anubis...
αλλά όχι με τους νέους τόμους μόνο τους παλιούς.... τα ψάχνω όλα ξανά...
την ρωτάω " ξένες εκδόσεις έχετε;" και μου λέει ξινισμένα ΟΧΙ
στο τέλος πείρα ένα sky doll και το μετάνιωσα κανονικά με τέτοια αγένεια που έδειξε έπρεπε να την είχα κάνει....
Την ρωτάω το μαγαζί υπήρχε ή τωρα το είδα... και μου λέει η μπριτζολέ γκόμενα
"΄τωρα το είδες"
εντελώς ανενημέρωτη γκόμενα και εντελώς αγενής.
Συμπέρασμα:
Comicοn ftd
Αγένεια Πολιτή: 10
Εξυπηρέτηση : - 10
Επιλογές: 3 (γιατί τα 3 θα βρείτε εκεί)
Απο τη μία καλό που πουλάνε μόνο ελληνικά manga στηρίζουν την Ελληνική αγορά.
απο την άλλη αφου μπαίνουν στον κόπο να φέρουν ξένες εκδώσεις comics ας το κάνουν και με τα Manga.
θα ξαναπήγενα; Ποτέ και για κανένα λόγο.
Αντίθετα πάλι ο τύπος με τις φιγούρες στη ναυαρίνου και αυτός από το μετρόπολις πάντα με εξυπηρετούν. Ο δε τύπος με τις φιγούρες ήρθε και στο j party πείτε μου ποιος άλλος το έχει κάνει αυτό;
Εγώ τον τύπο αυτόν τον παραδέχομαι, την τύπισσα που έξινε το .... μαλλί της θα την ξεμάλλιαζα πάντως.
δεν θα έπρεπε
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 09:54
Για το CINE SHOP θα συμφωνησω οτι εχει κανει τεραστια αλματα προοδου απο τοτε που πουλουσε μονο κινηματογραφικες αφισες. Ο ιδιοκτητης πραγματι ηρθε στο JPARTY και ειναι διατεθειμενος να ακουσει τους πελατες του. Μαλιστα σε κουβεντα που ειχα μαζι του, συμφωνησε οτι θα βοηθησει ολους αμα του φερνουμε σημειωσεις με τα ονοματα anime σειρων στα αγγλικα ετσι ωστε να ψαξει για αναλογο merchandise απο τους προμηθευτες του. Αυτο τον καιρο απλα φερνει φιγουρες και merchandise απο τις πιο γνωστες σειρες οπως Bleach, Naruto, Death Note, Dragonball, κτλ.

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 10:16
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 07:35
εδω κ καιρο ομως τ εχω ζητησει το ρολοι απο το fma κ καθε φορα στο περιμενε με εχει

Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 17:43

κ αναρωτιομουν που θα βρω μανγκα... (εκτός απο το public στο cosmos όπου αγόρασα 2 ξένους τίτλους DNAngel 8.40 ευρώ το καθένα κ 1 ελληνικό της Anubis Rurouni Kenshin 9.90 ευρώ)

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 18:07
Έχει τύχει να πάρω και γω αντίγραφα από φιγούρες, αλλά το έκανα εν γνώση μου και επειδή ήταν πολύ φθινά (1-2 ευρώ).
Ο καταστηματάρχης ίσως να είχε καλές προθέσεις, και να θέλει να φέρει πράγματα από άνιμε, όμως καλό θα ήταν να τον ενημερώσετε (αν δεν το ξέρει) και να του προτείνετε να συνεργαστεί με κάποιον από τους εισαγωγείς που υπάρχουν στην Ελλάδα.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 08:25
ποοοοο ρε παιδιά!!!! θελω να πάω σε όλα αυτά! να τα γυρίσω ενα ενα!!!!
κ αναρωτιομουν που θα βρω μανγκα... (εκτός απο το public στο cosmos όπου αγόρασα 2 ξένους τίτλους DNAngel 8.40 ευρώ το καθένα κ 1 ελληνικό της Anubis Rurouni Kenshin 9.90 ευρώ)αααααα να πω ότι πήγα στον Ιανό στην Αριστοτέλους και είχε (
ναι αληθεια λέω!) μερικους τίτλους manga!!!!
what kin of manga ? english ? or greek?
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 15:18
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 15:32
είχε και αγγλικά και ελληνικά απ'όσο θυμάμαι, αλλά λίγα, καμία σχέση με το public...what kin of manga ? english ? or greek?
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 00:25