Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Serial Experiments Lain
Posted 15 March 2008 - 12:44
Προτείνω να το παρακολουθήσετε, όσοι απο εσάς βρίσκετε μονότονα τα στερεότυπα που συναντάμε στα περισσότερα anime και αναζητάτε μία εμπειρία που εκτός απο το eye candy σας προσφέρει και πνευματική τροφή, που στο χωνευτήρι του νού θα σας προβληματίσει ευχάριστα...
Posted 20 March 2008 - 00:04
Από τα καλύτερα που έχω δει.
Φοβερή ιστορία, πλοκή, ενδιαφέροντες χαρακτήρες που εξελίσσονται throughout the anime, αρκετά καλό animation ειδικά αν αναλογιστείς το πότε βγήκε, soundtrack που ταιριάζει γάντι, ψυχεδέλεια.
Τι άλλο θες.
Must watch.
Posted 15 May 2008 - 21:18
Και να σας πώ την αλήθεια μπαίνω στον πειρασμό να ξαναξεκινήσω απο την αρχή. Σίγουρα το anime αυτό ειναι βαρύ και πολύπλοκο. Όχι για τον καθένα.
Συμφωνώ οτι είναι love it or hate it. Και εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία.
Computer freaks out there αυτό το anime είναι για εσάς.
Posted 18 August 2008 - 00:10
in the name of god,impure souls of the living dead
shall be banished into eternal damnation..amen
Posted 09 October 2008 - 11:33
αυτα ομως, τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.
Posted 27 November 2008 - 13:11
Υποβλητική ατμόσφαιρα, φευγάτο σενάριο, ωραίο τέλος και το τοποθετώ στα all time classics!
-> +1 και να προσθεσω: ωραιο και μελαγχολικο(imo) το τελος οποτε ακομη καλυτερο και σου μενει κιολας
Θα το πρότεινα για πιο ψαχμένο κοινό, όχι για αυτούς που εκθειάζουν anime του στυλ Naruto.
-> εννοειται και δεν συγκρινεται με τις συνηθισμενες σονενιες και δεν απευθηνεται σε οποιον κ οποιον...πρεπει να εισαι προετοιμασμενος κ προθυμος να δεχθεις να δεις καποια πραγματα χωρις να λογοκρινεις σαν σκεπτικιστης

τελος, η Lain πρεπει να ειναι απ'τις πιο ψαγμενες ηρωιδες anime -- υπεροχη!
Υ.Γ.γιατι δεν υπαρχει αναλογο thread ακομα ρε guys στα forums...?εψαξα κ δν βρηκα...
Edited by shadowsong, 27 November 2008 - 13:18.
Posted 28 November 2008 - 20:08
Υ.Γ.γιατι δεν υπαρχει αναλογο thread ακομα ρε guys στα forums...?εψαξα κ δν βρηκα...
If sth doesn't exist, just make it happen...^^
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 29 November 2008 - 01:42
Έχω καιρό που το είδα αλλά δεν ξεχνιέται εύκολα.
Τι να πω και γω, είναι ένα απίστευτα "καμμένο" και μοναδικό έργο επιστημονικής φαντασίας με θέμα το διαδίκτυο αλλά και φιλοσοφικές προεκτάσεις. Υποβλητική και σκοτεινή ατμόσφαιρα το διακατέχουν όπως και ωραιότατο ost με electronic και instrumental μουσική, ενώ δίνεται μπόλικο mystery και food for thought στο θεατή. Το σχέδιο το βρήκα πολύ ταιριαστό στο είδος του.
Ίσως υστερούσε λίγο σε char development σαν σύνολο αλλά αυτό νομίζω έγινε εσκεμμένα και άλλωστε ήταν και λίγα τα επεισόδια οπότε μονο στην πρωταγωνίστρια έγινε η εμβάθυνση.
Στα +, ότι αν το δεις όλο σχετικά σύντομα, σε βάζει σε τόσο πολλές σκέψεις (εκτός απ'το ότι σε σοκάρει προς το τέλος με κάποια πράγματα), που θες να το ξαναδείς οπωσδήποτε.
Αξέχαστο πάντως και απαιτεί και rewatch πιστεύω άμεσο.

Απ'τα πολύ περίεργα και "καψοκύτταρο-anime", οπότε όποιος έχει όρεξη για κάτι εναλλακτικό σε cyberpunk setting, βουρ!

Κοινώς, λάτρεις των scifi ή και των dementia ας το ρίξουν οπωσδήποτε ένα βλέφαρο.

Edited by Radagast, 05 July 2010 - 03:35.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 29 November 2008 - 19:09
Posted 04 February 2010 - 15:02
Δεν ειναι κατι συνταρακτικο... απλα συμπληρωνουν την ψυχεδελεια...
~gotta love lain~

Posted 04 March 2010 - 23:23
Είναι ένα από τα πιο φευγάτα anime που έχω δει. Και από άποψη σχεδίου(που οι σκιές φαίνονται κάπως, σαν να ανήκουν σε άλλον κόσμο) και από άποψη υπόθεσης. Κυρίως λόγω του 2ου. Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα πως θα μπορούσε να γίνουν όλα αυτά στην δική μας πραγματικότητα, αλλά δεν το ψάχνω παραπέρα. Σε γενικές γραμμές πάντως μου άρεσε.
Posted 26 March 2010 - 18:52
Ανετα στο top5.
Posted 14 May 2010 - 19:39

Η αληθεια ειναι οτι οσον αφορα το story ειναι απαραιτητο ενα rewatch γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι ακομα στη χωνεψη,αλλα απο τεχνικα ζητηματα η σειρα ειναι παραπανω απο αρτια και σε animation και σε ηχο (οι jazz rock αυτοσχεδιασμοι στο ep11 ηταν αρρωστια!). Επισης πολλες φορες αυτες οι dementia σκηνες με κανανε και χανομουνα σε σκεψεις και επρεπε να το γυρναω πισω μετα (πολυ eerie feeling...)
Αν υπαρχει ορεξη για κατι που θα υπερφορτωσει τον εγκεφαλο σας, ειμαστε ανοιχτα και σας περιμενουμε...
Posted 19 May 2010 - 00:21
Posted 19 May 2010 - 12:06
το Lain δεν ειναι το αγαπημενο μου anime, αλλα ειναι το καλυτερο που εχω δει!
Also tagged with one or more of these keywords: summer 1998, anime review, dementia, drama, mystery
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Kageki Shoujo!!Started by phm , 01 Aug 2021 ![]() |
|
||
Σειρές Manga →
King of Eden (Eden-ui Wang)Started by SpeedFreak , 02 Oct 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →