Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Evolution (The Movie)

• Please log in to reply
433 replies to this topic

#121 geom_

geom_

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 06 June 2008 - 16:28

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ορίστε και μια φωτο του Ρόσσι.
Highlights, το μουσι η καράφλα και τα γυαλιά...

Ορίστε και ένα υποτιθέμενο σενάριο που κυκλοφόρησε.Λέγεται ότι πρόκειται για πρόδρομη μορφή, πριν τις τροποποιήσεις του σκηνοθέτη...
Το λίγο που διάβασα μου φάνηκε αστείο πραγματικά.Αν ισχύσει αυτό το ύφος πάμε για μεγάλη πατάτα...
http://dbthemovie.com/Dragonball%20Z.pdf

Edited by geom_, 11 June 2008 - 17:11.
update

#122 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 30 June 2008 - 22:47

Κι αλλα νεα για την αμφιλεγομενης ποιοτητας ταινιας που ολοι περιμενουμε...

1) Ο παππους της φωτο θα παιξει τον καλο μας παππου Gohan. Μη δινετε σημασια στον Shin Chan διπλα του, ειναι απλως φαν.
[media]http://dbthemovie.com/gallery/albums/cast/gohancopiaal9.jpg[/media]

2) Αυτο το τερατακι τυπου ταινιας Power Rangers λεγεται Fulum Assassin, και προφανως ειναι ενα απο τα πολλα που θα απαρτιζουν την ορδη τερατων του Piccolo. Αξιαγαπητο δεν ειναι;:erk:
[media]http://dbthemovie.com/gallery/albums/setpics/fulum2.jpg[/media]

3) Εχουμε ηδη δυο αφισες της ταινιας...

Spoiler:

Spoiler:

Edited by Korkofilaki, 30 June 2008 - 22:52.

#123 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 01 July 2008 - 01:52

Πολύ στυλάτο μας τον κάναν τον Goku. Μπορεί να μου πει κανείς, τα κορίτσια στη πρώτη αφίσα ποίες είναι;
Posted Image

#124 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 01 July 2008 - 01:56

Μπορεί να μου πει κανείς, τα κορίτσια στη πρώτη αφίσα ποίες είναι;

Η κινέζα κάτω αριστερά η Chi-chi πρέπει να είναι
Posted Image

#125 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 01 July 2008 - 15:21

Πέθανα στα γέλια . Οι αφίσες είναι τόοσο αστείες που δεν μπορείς να κρατηθείς . Προβλέπω να γίνεται hypercult το φιλμ

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#126 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 02 July 2008 - 20:02

Πολύ στυλάτο μας τον κάναν τον Goku. Μπορεί να μου πει κανείς, τα κορίτσια στη πρώτη αφίσα ποίες είναι;

Τα κορίτσια στην αφίσα είναι: πίσω από τον Goku!:zetsubou: η Chi-Chi, αυτή με το πιστόλι η Bulma κ δίπλα της η Mai

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#127 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 02 July 2008 - 21:40

κανενα trailer ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ FAKE ξέρετε?

#128 Walter

Walter

Hellsing's Butler

• Members
  • 219 posts

Posted 04 July 2008 - 14:26

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι στους die-hard-fans δεν θα αρέσει διότι διάβασα το σενάριο σε ένα site και είναι πολύ χολιγουντιανό:frozen:, σε σημείο που χάνει την ουσία του dragonball. Οστόσο σε ανθρώπους που δεν ξέρουν απο DB μπορεί να αρέσει.:bahhh:
Posted Image

#129 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 04 July 2008 - 16:15

σε σημείο που χάνει την ουσία του dragonball. Οστόσο σε ανθρώπους που δεν ξέρουν απο DB μπορεί να αρέσει.:bahhh:

Βασικά η ουσία του χάθηκε με το Ζ(χωρίς να σημαίνει πως δε μ' άρεσε βέβαια)
Επίσης πιστεύω πως σε μη φανς δε θα αρέσει καθόλου η ταινία. Υπάρχουν οι αντι-DB που θα είναι και προκατειλιμένοι(και πατάτα θα ναι η ταινία) και οι τελείως άσχετοι που θα δουν ένα πράσινο με κεραίες να πετά ακτίνες απ' τα μάτια του. Άντε να του αρέσει τώρα αυτουνού
Posted Image

#130 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 05 July 2008 - 19:28

Πλακα πλακα, φωτογραφιες του Piccolo δεν εχω δει ακομα. Αν και στη μια αφισα αν προσεξετε πισω πισω φαινεται ενα κακο βλεμμα του να πλαναται πανω απο τους ηρωες.

Teaser της ταινιας ειχε παιχτει σε μια εκθεση η κατι τετοιο αλλα προφανως δεν δημοσιοποιηθηκε. Υπαρχουν φημες για trailer κατα τις αρχες Αυγουστου η τελη Ιουλιου... θα δουμε.

Προς το παρον εχουμε κι αλλες φωτο.

O Goku επιτελους με κατι που θυμιζει πολεμικες τεχνες
[media]http://dbthemovie.com/gallery/albums/official/dragonballJSQ8_3.jpg[/media]

Μια σκηνη με την Bulma και τον Goku (η Bulma μοιαζει να κρυβεται)
[media]http://dbthemovie.com/gallery/albums/official/dragonballJSQ8_1.jpg[/media]

Και μια αλλη σκηνη με τον Roshi και τον Goku. (Highlight το μπλουζακι του Roshi!!! Τον εχουν κρατησει pervert φαινεται;)
[media]http://dbthemovie.com/gallery/albums/official/dragonballJSQ8_2.jpg[/media]

Και αλλη μια με την κασκαντερ της Bulma πανω σε μηχανη
Δημοσιευμένη  εικόνα

Edited by Korkofilaki, 05 July 2008 - 19:49.

#131 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 08 July 2008 - 15:21

Πολύ διαφορετικό από το manga δείχνει ...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#132 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 08 July 2008 - 21:08

**γκουχ*..μουφα..γκουχ* δειχνει αλλά τεσπα... ελπίζουν να μην το βιάσουν (πολύ)..
θα γελάμε η θα κλαίμε (φένεται οτι είμαι απαισιόδοξος για το όλο εγχείρημα ε? :uhh:)
Go figure...
Posted Image

#133 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 13 July 2008 - 14:10

Spoiler:

Σαν τον Harry Potter ειναι:frozen:

Posted ImagePosted Image

#134 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 19 July 2008 - 14:48

Tο Official Poster DB Dragonball Movie Blog » Gallery πειτε μου την γνώνη σας!

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#135 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 July 2008 - 12:43

προβλέπω μεγάλο γέλιο με αυτήν την ταινία...

Posted Image