Προφανως ειναι το Dragonball!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dragonball Evolution (The Movie)
Posted 01 October 2008 - 13:42
Προφανως ειναι το Dragonball!!!

Courtesy of Kenny!
Posted 01 October 2008 - 14:03
Posted 01 October 2008 - 15:34

THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Posted 01 October 2008 - 15:56
Spoiler:
Omg ο picolo ειναι σαν τον you-know-who

Posted 02 October 2008 - 12:55
Δεν θα εχει piccolo εαν και στο βικιπεδια μου ελεγε οτι η πρωτη ταινια θα λεγεται dragonball the rise of the demon king (δλδ ουσιαστικα Δρακομπαλα η ανοδος του Piccolo) τωρα που ειδαν τον piccolo δεν ξερω!!!
Και καλα ρε ****** μου οι παπαρες οι αμερικανη στα @@ αλλα και ο toriyama εχει μεριδιο βλακιας μιας και συνεργαζεται με αυτους για την ταινια!!!
Ετσι φανταζονταν την πρωτη real-action ταινια του αγαπημενους μας anime και δικου του δημιουργιματος???
Καταρχας η πρωτη εικονα του goku σε κατασταση μαχης δεν μου εδωσε την εντιπωση "ας πουμε" γραφικων matrix, Pirates κτλ αλλα dungeons and dragons (εαν εχετε δει την ταινια θα καταλαβετε σε τι πιοτητα αναφερομαι!!!) οποτε για τα φραγκα και την προωθηση τις ταινιας ας ελπισουμε να εχω αδικο!!!
Επισης ειναι τοσο ντεμεκ ατομα που εμ χελονοτζινη δεν κανανε εμ piccolo γ@..σ@ν, goku πες τον μασας συνηθιζεται δεν ειναι αποκρουστικος οπως και τις dragonballs (τωρα πως θα κανουν τις αλλες τα υπολυπα αστερια δεν ξερω, παντως αυτη πρεπει να ειναι με το ενα αστερη) πανε και ερχονται δλδ....τα σκινηκα τους μαραναν να ειναι σαν το dragonball!!!
Βρε κανε σωστους ηθοπιους και τραβα την ταινια και στην σαχαρα!!!
Ελπιζω στην δευτερη ταινια ο vegeta ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣΙΕΤΕ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!
Παντως την ταινια οπως και τις υποληπες θα παω να τις δω για το γαμοτο!!!Και για να δωσο παρουσια με τα παιδικα μου χρονια!!!Ξερω οτι πολοι θα βρεθουμε εκει, εαν η ταινιας μας καλυψει παμε για παρτακι συγκηνησης εαν δεν μας καλυψει (70-85%) ας διωργανοσουμε ομαδικο χαρακομα γιατι δεν θα το αντεξουμε ο καθενας μονος του ολοι μαζι θα μηλαμε μεταξη μας λιγο πριν συναντησουμε το βασιλια καιο!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 02 October 2008 - 13:15
Περίμενα τα πράγματα να είναι άσχημα, αλλά όχι και έτσι.
Η παλιά άκυρη ταινία είναι πάνω από 8000 φορές καλύτερη, εκεί τουλάχιστον μοιάζουν οι ηθοποιοί.
Και η μεγαλύτερη μ*****α με το όλο θέμα είναι πως αν το φέρουν στην Ελλάδα θα τα σκάσουμε κι όλας για να πάμε να το δούμε.
Έδιτ. Και κει που λες ότι τα πράγματα δεν μπορεί να είναι χειρότερα, κάνεις το λάθος και βλέπεις το τρέιλερ....
Posted 02 October 2008 - 13:58
Posted 03 October 2008 - 19:54
Posted 04 October 2008 - 11:00
Posted 04 October 2008 - 11:25
1) Μηπως πασχω απο αχρωματοψια ??? Γιατι στα σχολια απο κατω διαβαζα απο ολους σχεδον οτι ο Piccolo ηταν πρασινος !!!!! Εγω δν ειδα κατι τετοιο....
2)Ποσο ηλιθια μπορει να ειναι τα αμερικανακια κ χαιρονται με αυτο το αποτελεσμα που βλεπουν ???
Posted 06 October 2008 - 12:20
Τα μαλλιά ΑΥΤΟΥ του "Goku" είναι περούκα και φαίνεται!
E??

Που ειδες την περουκα απορω....Μια χαρα καρφακια δικα του ειναι

Καλα το μαλλι οπως και να κανουμε ειναι ακρως Ελλεεινο,οπως ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
Μα ειλικρινα Ελεος,αλλη μια αποπειρα να κλεψουν την δημοτικοτητα του Dragonball ειναι,μα τετοια μουφα πια,Ελεος

Posted 06 October 2008 - 12:25
Βγήκε νέο trailer, μακρύτερο σε διάρκεια. Αυτή η ταινία όποτε λέμε ότι έχει φτάσει στο αίσχιστο σημείο, κάθε φορά μας διαψεύδει. Το βλέπετε με δική σας ευθύνη.
Spoiler:
Το μόνο Dragoball στοιχείο που μπορώ να διακρίνω σε αυτο το trailer είναι τα ονόματα των χαρακτήρων της σειράς.

"When life gives you internetz, make memes."
Posted 06 October 2008 - 12:32